Close

Rezultati i Sondazhit: Cili ekip kalon?

Votues
102. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Argjentina

43 42.16%
  • Gjermania

59 57.84%
Faqja 4 prej 24 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 238
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Une kam frike Albitrin nuk kam frike Gjermanine.Se po te ishte loja 50-50 s'behej llaf qe do fitonte Argjentina.Gjermanet mos te binden qe do lozin ate futboll qe lozen me vdekesirat e Anglise se ne bosht nuk kemi dy lojtar te lodhur si Barry-Lampard Do kemi Motorra si Mascherano-Gutieres edhe s'do kalojne topat sic kalonin me Angline.Po ne se nuk ve doren albitri kemi per tu shkaterruar.Vamos Argentina.
    Une e thashe se dy ekipet me vdeksira qe kishin ngel ishte gjermania dhe anglia.
    Mbrojtja gjermane eshte per turp , nje mbrojtje qe nje sulm si ai i argjentines do e dashuroje jashte mase .....mirepo edhe mbrojtja e argjentines ka probleme shume ......ai demichelis eshte rrote fare ......se kam pas qejf edhe tek bayeri une ate ....maradones ai mbrojtes ka per ti kushtuar boterorin.

Sdiskutohet qe gola me shume do haje gjermania , ama edhe ju keni per te ngrene se sjeni shume here me mire ne mbrojtje.

Perfundimisht , ekipe si spanja ,brazili dhe portugalia qe momentalisht ka mbrojtjen me te forte te kampionatit kane per tju rrahur easy juve.

Nuk fitohet kurre boterori me sulm vetem .

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Dua te fitoj argjentina sepse me ata jam tifoze.
    Dje Mesi nuk e cau shume koken , pothuajse ecte ne fushe nuk vraponte por prape se prape fituan.Shpresoj aftesite e tij ti nxjerri ne pah me gjermanine.
    Dua medoemos te fitoj bastin kete here.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-06-2010
    Postime
    5
    Gjermania , ma eliminoj Anglin ,e lojten lojen mat mir n'KB , kunder anglezve , po prap Argjentinen E shof Si Favorit .. Anyway mendimi jemm ...

Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Normal qė kena dy ekipe, se kur tė bohet Evropiani s'do bojm tifo pėr Argjentinėn po pėr nji ekip Evropian. Njashtu pra.

Nga Afrika s'kam naj ekip tė preferum, se nuk e ndjek. Mė thanė qė ti me Ganėn ke pėrfundu? Lol, po s'ke faj tė flliqen pepinot kėsaj rradhe, as ato analizat e tua tė gjata tekniko-shkencore su erdhėn nė ndihmė.
    Shiko se diēka nuk shkoj mirė...se tė kishte vajtur ashtu siē parashikoj skuth poeticu ė???......hė hėėėė,Italia sot qė flasim do ta kishte ngritur kupėn e botės.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Shume te veshtire do e kene,por me mer mendja po luajten sic luan me Angline besoj se fitojn kundra Argjentines
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anėtarėsuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Se percjell sportin aq. Por eshte e pa besueshme qe b...a e Argjentines ta muan Gjermanin.
    Aq me shume kur ka ardhur deri ketu.
    Po te jete nevoja do e blejne lojen Gjermanet dhe nuk e leshojne sivjet pa e marr kampionatin.
    Une jam me Gjermanin.
    Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Argentina do fitoj ndaj gjermanis, fale perparsive individuale qe ka, ndersa do kete telashe argentiana ne kete ndeshje me mbrojtjen e saj sepse me nje demikelis i cili prej 3 rasteve 1 arrin ta ndaloj, sigurisht qe halli ketu do qendroj.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Unė apet po thom mirė qė hupi Anglia ndajė Gjermanis se mo zo ma keq ēka e kish gjet tana me Argjentinen, qysh ka lujt Gjermania me Anglin ping pong edhe Argjentina do luan me Gjermanin qysh luajti Gjermania me Anglin.

Mos tė harrojm se Gjermania nė vitin 2006 nė ēerekfinale e kah fitu ndeshjen ndaj Argjentines me penalltia, kėshtu qė Argjentina kah me ju hakmerrur shumė keq.

Qė nga tash ju uroj tifozve argjentinas fitoren ndaj Gjermanis dhe pa dyshim qė Argjentina nė fund tė kampionatit do ta merr kupėn pėr nė Argjentin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 28-06-2010 mė 06:44

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Nese kthehet Samuel nga lendimi dhe te jete ne dyshe me Burdison ateher mbrojta e Argjentines eshte shum me shum e sigurt .

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Argjentina ėshtė vėrtetė skuadėr e frikshme por nuk ėshtė nė maksimumin e saj. Nuk duhen harruar njė sėrė lojtarėsh tė pa grumbulluar pėr arsye tė pakuptimta dhe disa tė tjerė qė ngrohin stolin nė vend tė formacionit titullar. Skuadra pėrngjan me njė formacion lagjesh totalisht tė padisiplinuar, ku lojtarėt futen nė fushė dhe interpretojnė lojėn secili sipas kėndvėshtrimit tė tij, dhe jo sipas kėndvėshtrimit tė trajnerit inekzistent, qė luan rolin e njė spektatori tė lumtur. Rruga qė Argjentina ka ndjekur deri tani ka qėnė njė sėrė pėrballjesh relativisht tė lehta, me skuadra tė dorės sė dytė dhe tė tretė. Nga ana tjetėr Gjermania pėr shkak tė moshės sė re dhe mungesės sė eksperiencės, i mungon konsolidimi si ekip, e shfaqur qartė tek shėnimi i golit tė parė anglez, ku e gjithė skuadra u hutua nė njė mėnyrė 'ballkanase', qė kur pėsohet 1 gol, pasohet nga 3 ose 4 tė tjerė dhe kėrkohet kohė pėr tė marrė veten. Por duke i vėnė nė peshore mundėsitė reale, Gjermania duhet tė kalojė, nė rastin mė tė vėshtirė do pėrsėritet situata e vitit 2006.
    relata refero

Faqja 4 prej 24 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •