Close
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 113
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    ja kandidati i pare....... edhe ne e kemi vene re se ju keni deshire qe shqiptaret ti beni gjerman ,italian, krishter,duke i zhveshur nga e gjithe ajo qe eshte shqiptare.

nuk e di sipas jush se si duhet te duket nje shqiptare????

me cfar identifikohet nje shqiptare?

me breke te shkurta , me miniqa,me syza , me bermude,duke pire bira dhe duke ndegjuar muzike tallava?? keshtu me teper i ngjajne nje serbi se sa nje shqiptari
    Pergjigju pyetjes e mos me cito kot nese nuk do t'i pergjigjesh,keto pyetje i bera sepse doja te qartesohesha une ,vetem kaq,pse kerce si gjel
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga The_Capital Lexo Postimin

Kah njerėz nė forum qė e dojn mė shumė Italin se sa Shqiperin ndoshta ti je prej atyre apo jo??
    Kurse Mekkah ėshtė vend i shenjtė.
    Shoku sa e du venin tim ti nuk e do, qe e du me shum se ty kjo dihet se ndryshe nga disa une veje si primare vendin tim pastaj fene,mos eshte kjo gje gabim,e pse fillo e te hedhesh kunja????mos ju ofendova gje apo ju talla???
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Pergjigju pyetjes e mos me cito kot nese nuk do t'i pergjigjesh,keto pyetje i bera sepse doja te qartesohesha une ,vetem kaq,pse kerce si gjel
    mos te dukem gje arab ty??? jam shqiptare musliman qe jetoj ne atdheun tim maqedoni,

tani te ke ndonje pergjigje per pyetjen time????

hajde tani na kerce cik o gjel opaaaaa

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    mos te dukem gje arab ty??? jam shqiptare musliman qe jetoj ne atdheun tim maqedoni,

tani te ke ndonje pergjigje per pyetjen time????

hajde tani na kerce cik o gjel opaaaaa
    Un nuk tash gje qe je arab,e the vet,as te cilesova si te tille e as e nenkuptova ,asa nuk te pyeta ca je e nga vjen thjeshte ti pergjigjesh atyre pyetjeve,pse i bi rrotull muhabetit????

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Shoku sa e du venin tim ti nuk e do, qe e du me shum se ty kjo dihet se ndryshe nga disa une veje si primare vendin tim pastaj fene,mos eshte kjo gje gabim,e pse fillo e te hedhesh kunja????mos ju ofendova gje apo ju talla???
    Jo nuk u talle edhe unė tu pėrgjigja sinqerisht.

Po t'i ku e din se sa e du une vendin tim, qysh dreqin mendon se nuk e du vendin tim, shko lexo firmėn e Ximi_Abedini.

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Jo nuk u talle edhe unė tu pėrgjigja sinqerisht.

Po t'i ku e din se sa e du une vendin tim, qysh dreqin mendon se nuk e du vendin tim, shko lexo firmėn e Ximi_Abedini.
    Po edhe ti pse mendon se un dashkam Italjanin me shum ???? nga e di ti kte ????nuk mund ta gjykosh tjetrin me impaktin e par apo jo

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Po edhe ti pse mendon se un dashkam Italjanin me shum ???? nga e di ti kte ????nuk mund ta gjykosh tjetrin me impaktin e par apo jo
    po cka merresh me kto lol

ky perderi sa thot se shprehja selamu alejkum qonka shum shum shum ma e bukur se mirdita ose mirmrama vej vizen lol

ky pshurr ne gjuh te vet per hir te gjuhes arabe
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Jo une thash kah shqiptar qė e dojn Italin mė shumė se sa Shqiperin dhe une thash ndoshta edhe ti je prej tyre.

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Jo une thash kah shqiptar qė e dojn Italin mė shumė se sa Shqiperin dhe une thash ndoshta edhe ti je prej tyre.
    Ajo ndoshta e di shum mir se ca ishte se nuk kam lind dje,nentekstin e di shum mir se ca eshte

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po cka merresh me kto lol

ky perderi sa thot se shprehja selamu alejkum qonka shum shum shum ma e bukur se mirdita ose mirmrama vej vizen lol

ky pshurr ne gjuh te vet per hir te gjuhes arabe
    Ke te drejte,i bona nja dy pytje,dhe kta kujtun se u shava Muhamedin,ku ku moj nane

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •