Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 69
    Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Kush fshat e ka fitu tenderin e bagazheve?.Kush do veje qerret ne perdorim.
    Fshati Shtiqën pra, jo per gjo po kishte prezantuar nje projekt shume ekologjik, ne mbrojtje te ambjentit, por jo te pasagjereve(per shkak te gazrave qe leshojne gomeret), po s'ka problem se ne ate aeroport vetem katunarios do udhetojne, jane mesuar!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga DebatikasI Lexo Postimin
    Ky qenka modern fare.Nje piste laj thaj.

P.s Po emrin e atija ja vune ne shenje respekti qe dhuroi leke?Po te kishte ndonje mbiemer ters si i behej hallit?
    po se mos i duhet me shume. sa pasagjere n'jave do zbresin e hypin atje ? me gishta do numerohen. 1 piste del e tepron.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    Fshati Shtiqën pra, jo per gjo po kishte prezantuar nje projekt shume ekologjik, ne mbrojtje te ambjentit, por jo te pasagjereve(per shkak te gazrave qe leshojne gomeret), po s'ka problem se ne ate aeroport vetem katunarios do udhetojne, jane mesuar! :D
    Aaaa.. qeka Shtiqen,pra aeroporti i Shtiqenit...

Eshte komplet aeroporti ekologjik,ne pisten e aeroportit do kullosi bagetia..

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Tjetri ju fal kalin, ju e shikoni nga dhembet.Nese nuk perdoret per qellime civile le te kaloje per qellime ushtarake se ne Kucove dhe Gjader pistat i kane kthyer ne pista per gara me makina.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Aaaa.. qeka Shtiqen,pra aeroporti i Shtiqenit...

Eshte komplet aeroporti ekologjik,ne pisten e aeroportit do kullosi bagetia..
    Po normal, pse ca kujton ti se do fluturoje aty, pervecse mizave te terhequra nga bithet e bagetise?
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    pse kaq xheloza o njerz

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    e gezofte Kuksi e Prizreni e Kruma e Tropoja etj kte aeroport te bukur !

mbas 60 e ca vjetesh kuksi perseri me fush aeroplani.

bukur.

Dydrinasi le te na tregoj dicka per kte ngjarje.

psh kur dhe si ka funksionuar ne kukes ne koh te Zogut fusha e aetroplanit?

Si po mendohet tani te hyj ne lidhje ky aeroport i ri me Boten?

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Mor shume mire qe u be ky aeroport.
    Po kam frike se do te lihet pa pune e te degradoje kot se koti.
    Se mendoj cfare trafiku do permbaje ky aeroport kush do jete i interesuar te zbresi ne Kukes e te beje gjithato kilometra per te arritur ne kryeqendrat apo ne porte.
    Ndoshta do sherbeje per te ardhmen kur veriu qe jete bere pike e madhe agroturizmi dhe te vine aty aeroplanet me turiste nga agjensite turistike.
    Po do rrjedhe shume kohe qe te behet veriu pike e madhe agroturizmi ne radhe te pare nga prapambetja e atyre zonave, nga mentaliteti pa busull ekonomike i qeverise, nga korrupsioni galopant e nga mungesa e vizionit qe si do ta bejme veriun tone te mrekullueshem ataktiv per te huajt.
    Albania Uber Alles

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    po ti vehej ketij airoporti nje emer grek apo ndonje emer katolik jam i sigurt qe nuk do ju pengonte fare mirpo qka ti bejm muslimanet po na ndihmojn me shum se te tjeret dhe duhet te vejm emrat e tyre qe ti rrespektojm

mu personalisht nese papa do investonte ne vendin tim dhe do punsonte me mijra te pa pun une me knaqsi do e pranoja te ket emrin e tij

mu nuk me pengon dhe nuk me lendon emri se si do e bart ajo ndermarrje nese ajo do ishte per te miren e popullit tim mu me lendon kur shoh me mijra lyps dhe familje te varfra te cilet jetojn ne mjerim mu me lendojn me mijra pacient te cilet vdesin neper spitalet e vendeve tona te cilet nuk kan para per sherim kjo eshte qe duhet te na brengos neve dhe nuk duhet brengosemi se si do ket emrin airoporti fabrika stacioni i trenit etj me rendsi eshte qe keto te sherbejn per te miren e vendit dhe popullit qe jeton ne ket vend
    ne radhe te pare Ximi besoj qe dhe ti e di fare mire, qe ne kete bote materialiste askush nuk te fal dicka pa pasur perfitimin e tij, dhe te jesh i bindur qe interesat ne kete mes me siguri jane shume te larta..
    ne radhe te dyte eshte absurde qe nje shtet ne mes te europes qe kerkon me cdo kusht qe te integrohet ne europe kerkon heqje vizash etj etj, ti veje nje emer arab aeroportit te tij...
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Po do rrjedhe shume kohe qe te behet veriu pike e madhe agroturizmi ne radhe te pare nga prapambetja e atyre zonave, nga mentaliteti pa busull ekonomike i qeverise, nga korrupsioni galopant e nga mungesa e vizionit qe si do ta bejme veriun tone te mrekullueshem ataktiv per te huajt.
    ore ju keni rene ne hall te madh ..... me u ndertu rruget thoni qe parate vidhen .... me u ndertu aeroporte thoni qe nuk duhet parate e hudhura ne kosh jane, (edhe pse i ka investutar nje i huj) ... ka shume prapambetje ..... po tani si do ta bejme Shqiperine europiane me kastaveca ne dore ....?! po do ti bejme rruget qe te cojme mireqenie dhe zhvillim .... po do ti ndertojme edhe aeroportet qe ti japim mundesi botes qe te shohin se malet tona kane nje bukuri te jashtezakonshme ..... jane te mahnitshme .... po ju nuk doni ti kupetoni se nuk ju punon truri per mire ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 28-06-2010 më 05:11
    "They will not control us, We will be victorious"

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •