Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 69
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Përurohet aeroporti i Kukësit

Punimet për ndërtimin e aeroportit të Kukësit në veri të vendit kanë përfunduar. Ai do të mbajë emrin e Presidentit të Emirateve të Bashkuara Arabe, Zayed Bin Sultan Al-Nahyan.

Në ceremoninë e hapjes kanë marrë pjesë ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ilir Meta dhe ministri i Brendshëm i Emirateve të Bashkuara i cli ka qenë i shoqëruar nga një delegacion i zgjeruar, bën të ditur TCH.

Aeroporti i Kukësit u projektua gjatë krizës së Kosovës në vitin 1999. Ndërtimi i tij nisi në vitin 2003.

Projekti i këtij aeroporti kapi vlerën e 14.2 milionë dollarëve dhe është financuar falas nga qeveria e Emirateve të Bashkuara Arabe.

Sipas projektit, aeroporti i Kukësit është i kategorisë C, me gjatësi të pistës 1900 metër dhe gjerësi 70 metër. Aeroporti përbëhet nga terminali i pasagjerëve, kulla e drejtimit, pistë ulje e ngritje. Aeroporti i Kukësit ndodhet në jug të këtij qyteti, në vendin e quajtur Fusha e Meteorit në Shtiqën, pranë fshatit me të njëjtin emër, rreth 3 kilometër larg nga Kukësi.

http://www.botasot.info/def.php?gjuh...ory=0&id=67585
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    e pse duhet me majt emrin e ktij mazllemit???????? si u vikan emrat ksjo kot e me kot,po mir pra un du me ja ndrru emrin e rruges se Durrsit dhe du me ja von Rruga e Qumshtit,do me ndaloje kush ???
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    e pse duhet me majt emrin e ktij mazllemit???????? si u vikan emrat ksjo kot e me kot,po mir pra un du me ja ndrru emrin e rruges se Durrsit dhe du me ja von Rruga e Qumshtit,do me ndaloje kush ???
    emrin ja kan ven ne shenj rrespekti per ndihmen e dhuruar mirpo ky ska qen kusht nga ai
    mirpo nese populli shqiptar vendos mund te ja ndrroj emrin jo aeroportit apo rruges por edhe venbanimit te tij populli vendos per vendin e vet e jo te tjeret

i/e regjistruar Maska e erla07
    Anëtarësuar
    03-12-2009
    Postime
    752
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    . Ai do të mbajë emrin e Presidentit të Emirateve të Bashkuara Arabe, Zayed Bin Sultan Al-Nahyan.
    Nuk e mbajme mend gjithe kete emer.......sikur ta shkurtojme pak...ZBSAN....

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ja ta gezojme ndonje foto te aeroportit pse nuk na sollet?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    emrin ja kan ven ne shenj rrespekti per ndihmen e dhuruar mirpo ky ska qen kusht nga ai
    mirpo nese populli shqiptar vendos mund te ja ndrroj emrin jo aeroportit apo rruges por edhe venbanimit te tij populli vendos per vendin e vet e jo te tjeret
    o Ximo ai nuk eshte as hero i kombit,as figure e rendesishme boterore,ne kte drejtim nuk shof arsye se pse t'ua ndrosh emrin dhe ti vesh emrine tij,ku ke pa ti neper vendet e tjera qe'ti ndrojne emrat dhe tu vajne ca emra qe askush s'i njef apo nuk dinin qe kezistonin,ky arabi na vjen nga hici dhe u vihet emri ne shenje nderimi,a thu se ca ka bo ky ?????
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    ok e gjeta vete nje, na sillni te tjerat...

Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    o Ximo ai nuk eshte as hero i kombit,as figure e rendesishme boterore,ne kte drejtim nuk shof arsye se pse t'ua ndrosh emrin dhe ti vesh emrine tij,ku ke pa ti neper vendet e tjera qe'ti ndrojne emrat dhe tu vajne ca emra qe askush s'i njef apo nuk dinin qe kezistonin,ky arabi na vjen nga hici dhe u vihet emri ne shenje nderimi,a thu se ca ka bo ky ?????
    geri nuk ja kan ven emrin qe e kan desh kaq shum ket person mirpo ketu eshte pun interesi sepse ai ka dhen miliona te ndertohet ky airoport andaj qka na kushton neve qe te ket emrin e tij kur airoporti eshte i joni

ne ne kosov kemi me mijra emra amerikan dhe te tjer neper rrruget dhe lagjet e qyteteve emra te panjofshum por qe kan dhen nje kontribut te madh per lirin e kosoves

edhe ti nese investon miliona ne nje vend ai vend do pranoj me deshir qe ti vehet emri yt

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    geri nuk ja kan ven emrin qe e kan desh kaq shum ket person mirpo ketu eshte pun interesi sepse ai ka dhen miliona te ndertohet ky airoport andaj qka na kushton neve qe te ket emrin e tij kur airoporti eshte i joni

ne ne kosov kemi me mijra emra amerikan dhe te tjer neper rrruget dhe lagjet e qyteteve emra te panjofshum por qe kan dhen nje kontribut te madh per lirin e kosoves

edhe ti nese investon miliona ne nje vend ai vend do pranoj me deshir qe ti vehet emri yt
    o Ximo se ti je ri me kte punen e ketij aeroporti,fillimet e punimit te ketij aeroporti datojne para shume vitesh por punimet u nderprene duke qene deri tashi jo funksional,pra kishte filluar pista ishte bo dhe qendra e kontrollit pra nuk donte shum per te mbaruar dhe investitor te huaj nuk ka pas,vjen ky arabi dhe i hedh nje dor te fundit ktij aeroporti dhe thot qe jane harxhu dhjetra miljona euro,jane te gjitha lojna o Ximo,ktu bohet biznes me ndertimet,nuk pyt njeri per popullin,mashtrime mashtrime dhe vetem mashtrime,mir eshte normale qe andej ne Kosove te vihen emrat e amerikaneve pasi ata ju kane ndihme qe te beheni shtet dhe te mbroheni nga serbi sidomos Bill klinton,kjo eshte e justifikushme por jo me ket arabin

Djal Mistrec Maska e DebatikasI
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Atje ku nuk flitet per Besim Fetar!
    Postime
    124
    Ky qenka modern fare.Nje piste laj thaj.

P.s Po emrin e atija ja vune ne shenje respekti qe dhuroi leke?Po te kishte ndonje mbiemer ters si i behej hallit?
    Djemte E Bashkuar Anetar Te Ideve Komuniste

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •