Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 69
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ne fakt une prisja te shifja Birishen aty, te veshur me çarçaf kok e kembe, e duke u perqafuar me Zayedin sic beri me Thaçin tek tyneli, meriton nje Palme te Arte
    Kurse Iliri padyshim nje Oscar

Jam kurioze te shof emrin e aeroportit ne terminalet e prenotimeve te biletave (kur te fillojne, po filluan) do mendojne njerezit se kane ngaterruar shtet Airport of Zayed Bin Sultan Al-Nahyan , Kukes, Albania
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84
    ashtu ia ka jap projekt iliri dhe kete projekt e ka realizu ky i nderuari............para dy jave kryetari i kuvendit te kosoves eshte shku ne kuwajt dhe ata po i thojn sjellani ato projekte per qfar deshironi ne tju ndihmojm por fatkeqesisht ne kurr skemi plane vetem hyjm ne pushtet edhe qka te na thojn te tjeret sidomos evropianet ne ia kthejm amin

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga evev Lexo Postimin
    Geri Tr

pse a nuk mundet te kujtoj qe ka zbrit ne dubai evropiani.........imazhi i shqipris as nuk ulet po as nuk ngritet me keta emra por imazhi i shqiptareve ne pergjithesi eshte duke rene prej poshterive te vetevetes qe po i bejn duke fillu prej trafikimit te njerzeve pastaj prej hajnis mandej prej prostitucionit.......dueht te tregoj diqka ku nje shok nga holanda me tregon thote eshte nje vend ne holand aty vetem shqipteret hyjn dhe aq shum e kan prish at vend sa qe po ti biesh andej eshte ofendim per neve holandezet hmmmmmmmku hin shqiptari e prish kejt
    ncncncncn dole totalisht jashte teme,kodra mbas bregut ke fol,prap asgje nuk ke then,ker thashe :Ca do thonin evropianet po te zbrisnin ne ket aeroport me ket emer
    e kisha fjelen duke qene Shqiperi nje shtet laik ku mbizoteron toleranca fetare,kta na fusin emra si abdul xhabar qe i perkasin lindjes se mesme dhe jo vendit tone,se me pas ata ne na krahasojne me iranin dhe irakut se profilin islamik ua kemi dhene atyre,por me ket emer eshte kulmi!!! a nuk do ishte me mire (sic tha dhe Perla) qe te vihej thjeshte aeroporti i Kuksit,a nuk ngjan me shum ''shqiptare"???
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ne fakt une prisja te shifja Birishen aty, te veshur me çarçaf kok e kembe, e duke u perqafuar me Zayedin sic beri me Thaçin tek tyneli, meriton nje Palme te Arte
    Kurse Iliri padyshim nje Oscar

Jam kurioze te shof emrin e aeroportit ne terminalet e prenotimeve te biletave (kur te fillojne, po filluan) do mendojne njerezit se kane ngaterruar shtet Airport of Zayed Bin Sultan Al-Nahyan , Kukes, Albania
    eh ca filmi ka qen ai me Tunelin,ka qene me romantik se Titaniku
    P.S ket aeroport neser nuk e ke mo, do bohet byrektore sic u kthy mbikalimi i Zogut te Zi ne shatervan
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Vetem te jene idjoter ate te kompanise gjermane qe menaxhojne Aeroportin "Nene Tereza" qe tu leshojne pe. Le ta mbaje iliri me zayedin kukesin, te pijne kafe ne natyre.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84
    Po pse po e beni kaq te madhe pse e ka len kete emer me te vertet mu qudit..........me mire ne do ishte te mirremi me ato familje qe ne shqipri nuk kan as buk me henger sidomos ne rajonin e shkodres, sesi te luftohet kontrabanda qe jemi bere nje vend ku ne te gjitha mediat botrore flitet vetem si vend i krimit etj etj. ne duhet te gezohemi kur dikush na ofron ndihme se vet nuk jemi ne gjendje te mbijetojm............hajt kaloni mire

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga evev Lexo Postimin
    Po pse po e beni kaq te madhe pse e ka len kete emer me te vertet mu qudit..........me mire ne do ishte te mirremi me ato familje qe ne shqipri nuk kan as buk me henger sidomos ne rajonin e shkodres, sesi te luftohet kontrabanda qe jemi bere nje vend ku ne te gjitha mediat botrore flitet vetem si vend i krimit etj etj. ne duhet te gezohemi kur dikush na ofron ndihme se vet nuk jemi ne gjendje te mbijetojm............hajt kaloni mire
    Per ket puna jane temat e tjera ku mund te diskutosh per to,ketu flitet per aeroportin dhe per ate do flasim,ti tashi na thu per varferine dhe korrupsionin ,do me fol per korrupsion ?? shko ne temat me poshte dhe aty fol sa te dush,se kshu i bie qe me fol per futbollin ne temen per gatimin

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    o evev ç'ja fut kot, lexo artikullin qe kam sjell une . Ky aeroport nuk mund te filloj fluturimet sepse qeveria shqiptare i ka dhene te drejten e shfrytezimit te zones ajrore vetem kompanise gjermane qe po menaxhon Rinasin, dhe per 20 vjet ne Shqiperi (sipas kontrates) nuk mund te shfrytezohen zona te tjera qe nuk jane ne menaxhimin e gjermaneve. Dhe do ishte 100 here me mire , ta kishin bere si Rinasi edhe Kukesin, do ishte diçka me e vlefshme, e te ua linin ne koncesion siç bene me Nene Terezen. S'kishte pse vinte Zayedi apo Avdullaj per te bere nje cop kasolle.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    po ti vehej ketij airoporti nje emer grek apo ndonje emer katolik jam i sigurt qe nuk do ju pengonte fare mirpo qka ti bejm muslimanet po na ndihmojn me shum se te tjeret dhe duhet te vejm emrat e tyre qe ti rrespektojm

mu personalisht nese papa do investonte ne vendin tim dhe do punsonte me mijra te pa pun une me knaqsi do e pranoja te ket emrin e tij

mu nuk me pengon dhe nuk me lendon emri se si do e bart ajo ndermarrje nese ajo do ishte per te miren e popullit tim mu me lendon kur shoh me mijra lyps dhe familje te varfra te cilet jetojn ne mjerim mu me lendojn me mijra pacient te cilet vdesin neper spitalet e vendeve tona te cilet nuk kan para per sherim kjo eshte qe duhet te na brengos neve dhe nuk duhet brengosemi se si do ket emrin airoporti fabrika stacioni i trenit etj me rendsi eshte qe keto te sherbejn per te miren e vendit dhe popullit qe jeton ne ket vend
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    po ti vehej ketij airoporti nje emer grek apo ndonje emer katolik jam i sigurt qe nuk do ju pengonte fare mirpo qka ti bejm muslimanet po na ndihmojn me shum se te tjeret dhe duhet te vejm emrat e tyre qe ti rrespektojm

mu personalisht nese papa do investonte ne vendin tim dhe do punsonte me mijra te pa pun une me knaqsi do e pranoja te ket emrin e tij

mu nuk me pengon dhe nuk me lendon emri se si do e bart ajo ndermarrje nese ajo do ishte per te miren e popullit tim mu me lendon kur shoh me mijra lyps dhe familje te varfra te cilet jetojn ne mjerim mu me lendojn me mijra pacient te cilet vdesin neper spitalet e vendeve tona te cilet nuk kan para per sherim kjo eshte qe duhet te na brengos neve dhe nuk duhet brengosemi se si do ket emrin airoporti fabrika stacioni i trenit etj me rendsi eshte qe keto te sherbejn per te miren e vendit dhe popullit qe jeton ne ket vend
    tashi e dhive dhe ti muhabetin se mu duk sikur tu mbush menja,a ta sqarova me perpara ceshtjen e emrit te aeroportit?????shkurt ai nuk e meritonte t'ja vinte emrin dhe nuk eshte i denje

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •