Gabimin me te madh qe e beri Lippi eshte se nuk veshi fanelen dhe te futet vet ne loje![]()
Gabimin me te madh qe e beri Lippi eshte se nuk veshi fanelen dhe te futet vet ne loje![]()
Ti s'kupton.Prandaj te thash qe ti simpatizon Hollanden sepse Te Barcelona kane lozur shume Hollandez edhe nuk te thashe qe s'kane bere karrjere.Kur u bera une me Milanin te gjithe hollandezet qe erdhen(Klujvert,Davids,Raizeger,Bogarde) desh rame nga katigoria ca ti simpatizoja une ata?Prandaj tu pergjigja edhe une pse simpatizoj Italine se atje kane lozur shume lojtare te Milanit.Kurse Une Hollanden nuk e simpatizoj sepse gjithmone hap kembet kur loz me Brazilin.
Ndryshuar për herë të fundit nga Vjosa : 25-06-2010 më 19:42
Lere Vjosa, se nje gjallese si ky, qe eksitohet nga poesia e futbollit ne kampionatin hollandez, eshte njohes i mire i artit!!!!!
Eshte si me la kryt e gamorit.......![]()
Jarigas
Mori fund kjo gje kot sa e vazhdoni, e dime te gjith qe ishte turp dhe do mbetet ne histori, ket gje e thane dhe vet lojtaret sikur ishin tifoza.
Italia duhet te shikoj perpara dhe Prandelli eshte trajneri i sakt per ta ri-organizuar dhe ri-ndertuar ekipin.
Il Club Più Titolato Al Mondo
Kater here? Pse keni kaq qejf qe te fusni ne liste edhe ato dy Kupa te dh..... qe iu dha Ducja.
Ekipi im?
5 kupa.
Une nuk shoh futboll per Kupa. Kuptohet qe Kupa ka vlere po une nuk fitoj gje materiale pse fiton kupen ekipi "im".
Une shoh futboll per SPORT dhe per SPEKTAKEL, dmth per kenaqesine qe te fal nje sport fizik dhe atletik sic eshte futbolli.
Si rrjedhim, me shkaktojne perzierje zorresh qurravitjet italiane, simulimet dhe nderhyrjet anti-sportive.
-
Mua me pelqen ky humori "fol vete - qesh vete" (sidomos kur qesh duke qare) por nje gje nuk kuptova. Ankohen italianet se ua vonoi lojen Sllovakia??????
Po vonesat e lojes jane shpikje italiane mor shoku i persekutuar.
Ti rri shtrember dhe flet shtrember. Italia eshte nje ekip i dh.... qe mire qe iku.
Dhe sa per spektaklin ky eshte nje boteror i dhj... sepse eshte italianizuar. Loje me 8-9 mbrojtesa. Te hapin barkun.
Sa per ato "shakate me kripe te Duces"sot Uruguaj-Korea e Jugut bene nje ndeshje te hajrit, me loje te hapur dhe me maksimumin e tyre.
Italia ne momentin e pare qe doli nga loja e vet tradicionale me 8 mbrojtesa e hengri sa krahu. Shani Lipin se nxorri ekipin e vertete te qurraveshe italiane.
Ankoheni per "vonim loje" kur ju RRAHU Zelanda e Re dhe barazuat me penallti te SIMULUAR.
Ekip legen.
Meqe ra fjala, u sherua ai Quagliarella?
-
tani qe pashe kto skuadrat e sotme alla kore e jugut ,usa e ca jan kto me vjen akoma me keq qe Italia nuk kaloi
Krijoni Kontakt