Close
Faqja 38 prej 41 FillimFillim ... 283637383940 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 405
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    4 here kampion bote!!!!
    Ekipi yt sa here e ka fituar Kavir????
    Hej mos qaj se vie prapë botërori
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Nuk te anulloi gol, se topi nuk e kaloi plotesisht vijen fatale.... Goli tjeter qe ofside.

Pastaj italia ishte per ibret, nuk hengri 1 gol kot, por 3 cope.

Shifni sesi fitohet me sllovakin
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Un jam me ata qe te pallun italin 3 - 0 ne Euro2008.... Ata qe te palluan italin dhe ty shpirterish.

Shtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttt urte pepino.
    i palluari shpirterisht me duket se je ti perderisa po vjell vrer pa asnje lloj arsye kunder italise.
    Jeta eshte e padrejte ne fakt, ne fund ka rendesi goli, jo loja e bukur, dhe per kete mos fajeso italine, se rregullat jane te njejta per te gjithe.

Nuk ka mbaruar akoma bota, boterorin tjeter do jemi me te pergatitur.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Un jam me ata qe te pallun italin 3 - 0 ne Euro2008.... Ata qe te palluan italin dhe ty shpirterish.

Po pastaj u pallute nga rusia me nja 3 gola apo jo?
    Te pakten italia humbi me penallti me kampionen ne fuqi , por juve ju shpartalloi rusia apo gabohem?
    MoS harro europianin e 2000 ku behej ne hollande , apo skishte lindur ti atehere?

Cne sje me argjentinen ti?
    E paske braktisur messin tend te dashur?

lol

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Me erdhi keq per kta te them te drejten ,e dija qe ishin kot ,po jo kaq kot!Kta na shokuan fare!I kaluan parashikimet .
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184

Ti ore adoleshent i pa pjekur qe lojen e futbollit e quan pallim.Meso se loja e futbollit nuk eshte nje pallim mes burrash.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    P.S.Per sa i perket postimit te nje "sportdashesi" te flakte qe nenkuptonte italianet si qaramane ndaj arbitrit , i kujtoj vetem se Italise iu anulluan dy gola; njeri brenda vijes fatale te portes dhe tjetri per nje ofside qe nuk egzistonte,prandaj, perseritem:SUSSSSSSS!!!
    P ti susssso :P e ke gabim... ai "sportdashesi" i flakte nuk nenkuptoi... ua tha drejt per se drejti... mos filloni te qaheni per arbitrin, lexoje me me vemendje
    E beri kete qe tju parandalonte te lehnit per 2 "golat" e anulluar apo per shume "padrejtesi" te tjera, qe vetem nje tifoz i flakte i shef. Mblidhe mendjen.. ajo italia tende ishte cop.. nuk hengri nje gol aksidental nga italia, dhe italia nuk kaloi prej inatiti te te tjereve.. por ju futi 3 petlla te mira.. mbrojtja me e forte.. ajo qe mundej vetem mbasi kalonte 90 minutshi, u shpartallua nga nje cop sllovakie qe debutonte ne boteror.. e cpret me teper nga nje skuader qe nuk mund dot as Zelanden e re?
    Prandaj, mos u qani per arbitrin.. se nuk behet gjithmone loja 10 minutshin e fundit, sic e ka zakon l'Italia, por behet gjate 90 minutave..
    jo gjithmone ju ecen fati si me Australine, ku ua futi sa krahu arbitri australianve..
    eshte edhe nje shprehje e urte, po me mire ua jap me kenge..

Degjoni vetem refrenin...

edhe SUSSSSSSS!!! per arbitrin...
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Po pastaj u pallute nga rusia me nja 3 gola apo jo?
    Te pakten italia humbi me penallti me kampionen ne fuqi , por juve ju shpartalloi rusia apo gabohem?
    MoS harro europianin e 2000 ku behej ne hollande , apo skishte lindur ti atehere?

Cne sje me argjentinen ti?
    E paske braktisur messin tend te dashur?

lol
    Ndeshja e euro2000....... dhe italia si pleher qe eshte ne 120 minuta loje nuk ka kaluar nje here mesin e fushes..... Mos u hap kot me ate ndeshje, sepse te dhembi shume ai kualifikim i pamerituar qe bere ndaj Hollandes.... Te iku kupa brenda 5 minutash nga duart.
    Italia kishte fatin e kurv3s ate ndeshje....
    Ti mos u hap me veglen e botes, por shif pallimin qe te beri qe te beri Hollanda 3 - 0.
    Pavarisht qe tall lesht.... ketu me ju me eleminimin e Sllovakis, uroja qe italia te kualifikohej dhe te degjenerohej serisht nga Hollanda.
    Por mesa duket u trembet nga perdhunimi i 2008-tes dhe iket si lepunj nga botrori.
    Une per Messin do bej tifozllek, sepse eshte me spektakolar se vet futbolli.... Dhe finalja do jete Hollande - Argjentine..... Dhe fiton futbolli i bukur, dy lojtaret me te mire ne bote do te ndeshen perball njeri tjeterit Messi & Robben.
    Une Messin nuk e kam te dashur, e adhuroj, e kam idhull.... Ti je nga ata bura qe dashurohesh pas pepinove.

Me beje dhe si mjeshtri i midhjes dhe i peshkut, dhe ja iku italia si bucja me bishtin nen shale..... Na keni shpifur futbollin me plehrat e italis, ata qe nuk din ti bien as topit jane tifoza me italin.

Citim Postuar më parë nga Bel ami Lexo Postimin
    Ti ore adoleshent i pa pjekur qe lojen e futbollit e quan pallim.Meso se loja e futbollit nuk eshte nje pallim mes burrash.
    Nuk jam adoleshent une..... Ndoshta mund te jesh ti adoleshent i pjekur dhe i djegur.
    Por te kuptosh nje gje, futbolli eshte SEX, eshte pallim.... sidomos kur fiton me rezultat te thelle, quhet pallim ose sex.

Tjetri te pallon shpirtin kur te fiton ne golead..... Futbolli, nuk eshte thjesht nje loje.....
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Te erdhi keq ty ?!!!! Po s'te pyeta gje te erdhi keq apo jo !
    Nese te ka ardhur keq vertet.... Atehere vuaj dhe ti bashke me pepinot.

Nje gje nuk te marr vesh ty une ! Je tifoz me Argjentinen, por asgje nuk i lidh keto 2 kombetare me njera tjetren..... Jane shume larg stilit te lojes me njera tjetren !

Dhe vetem nje injorant futbolli nis e flet per trofet e fituara.

Une me Hollanden nuk jam qe te krenohem me trofet e saj..... Por jam sepse aty gjej veten time, ai futboll me argeton qe ben Hollanda. Nuk me argeton loja e neveritshme e italis.

Nese do krenohesha me trofet dhe do ta konceptoja tifozllikun si puna jote, atehere do isha tifoz me Brazilin... Dhe te thoja kam 5 kupa bote !!!!

Por nuk eshte kjo krenaria e nje tifozi, sepse sipas mendjes tende te gjithe duhet te ishim me Brazilin dhe me Realin tifoza.

Mua me vjen keq vetem per MBRETIN E FUTBOLLIT Lionel Messi, dhe shpresoj te jete kjo finalja e botrorit......

Por per ty dhe per ata plehrat e Argjentines, Argjentina te eleminohej qe me Meksiken. Se Messi eshte rrethuar nga plehrat tek Argjentina.

Plehrat u hodhen ne kosh, aty ku e kane vendin, keshtu i pafsha plehrat qe e shemtojne futbollin magjik me lojen e tyre te qelbur.

Poshte futbolli italian...... Terbohuni te gjithe ju pepinot, s'e ju mori me pellemba dhe Zelanda e Re.
    Ja mendohu ti pse i simpatizoj Italjanet?Ti pse simpatizon Hollanden?Ja me thuaj?Mos Hollandezet kane bere karrjere te Barcelona??Ja edhe une ndaj i simpatizoj Italjanet se aty lozte Barezi,Maldini,Costakurta,Albertini,Massaro,Baggio ,Pirlo,Gatuzzo,Inzagi,.Edhe mos me thuaj qe te Milani lozin shume Brazilian te gjithe qe kane lozur te Milani kane qene Cop-cop.Pervec Kaka.

Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Ja mendohu ti pse i simpatizoj Italjanet?Ti pse simpatizon Hollanden?Ja me thuaj?Mos Hollandezet kane bere karrjere te Barcelona??Ja edhe une ndaj i simpatizoj Italjanet se aty lozte Barezi,Maldini,Costakurta,Albertini,Massaro,Baggio ,Pirlo,Gatuzzo,Inzagi,.Edhe mos me thuaj qe te Milani lozin shume Brazilian te gjithe qe kane lozur te Milani kane qene Cop-cop.Pervec Kaka.
    Po se luan pirlo dhe gatuzzo duhet te vi keq per pepinot ?!!!!
    Po Baggion mos e permend kot, se nuk mbahet mend me 1 vit qe ka luajtur me milanin !!!! Ndoshta ne kohen e 94 do isha dakort me ty, sepse ne ate periudh italia ka pasur pjesen derrmuese te milanit.
    Ndersa te vi keq per cannavaro ? per marchizio ? per pepen ? per krishito ? per montolivion ? per di natalen ? per giliardinon ?
    Pastaj mbi te gjitha duhet te kesh me simpati per hollandezet, sepse sado per emrat italian qe kishte..... milani i madh u be fal treshesh hollandeze : Van Basten, Gulit & Raikard.
    Keshtu mos u trego i pacip qe te hidhesh perpjet per pepinot duke goditur magjin e futbollit te Hollandes.

Pastaj mos harro qe : Cruyff dhe sote e kesaj dite ben ligjin tek Barcelona, eshte filozofia e Cruyffit te madh qe Barcelona vazhdon te ndjeki.
    Koeman nuk ka bere karrier ? Kluivert ? Overmans ? Cocu ? Franc De Bour ? Van Brocohst ?
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Faqja 38 prej 41 FillimFillim ... 283637383940 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •