Ngushllime tifozeve.
Me mire te kthehen ne Itali lojtaret se edhe ashtu u kane dal pensionet ne banke dhe mund ti marrin.Taman lojtar pensioner![]()
Ngushllime tifozeve.
Me mire te kthehen ne Itali lojtaret se edhe ashtu u kane dal pensionet ne banke dhe mund ti marrin.Taman lojtar pensioner![]()
Nuk mendoj se e mohon njeri qe kjo ishte loja me me shume emocione deri tani apo jo?
U kujtuan te fusin Pirlon ne minuten e 56Lippi
![]()
Intellects whose desires have outstripped their understanding.
Friedrich August von Hayek
ca me thon shkurt bukur paster ITALIA e meritoi te u eleminonte, shpresoj qe te fitoj Anglia pasi i simpatizoj.
NGUSHELLIME DJEMA
Nice_Boy jam simpatizante e Skuadres Italiane
Me erdhi keq qe dolen ne achtelfinale. Leben geht weiter
Te Pershendes
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Nuk behet nje loje e tere me 20 minuta, u kujtuan ne fund si puna e gabelve.Gjithe botrorin loje/ra skandale.
Intellects whose desires have outstripped their understanding.
Friedrich August von Hayek
Ishte nje lojë me shumë emocione nga gjithë ndeshjet tjera, i lumtë lejtarit Quagliarella nje gol shumë shumë të mirë kah shenuar.
Fat herave tjerave italianve, ngushllime gjithë tifozeve të Italis, veqanerisht Smth_Poetic-it.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 24-06-2010 më 11:59
Burri 1 X flet !
loool
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
epo em te bo sllovakia tre gola si em te qi breshka turp
e meritun eleminim plotsisht
te jesh ne grupin ma te leht te botrorit e te dalesh en ven te funit kjo so pa kun. mir si sna paska ra ne grup naj portugali a brazil a holland se do na kishin shpartallu ka 7 me 0 si puna e kores
nejse ngushllime ishalla mushin men per europianin tani
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Krijoni Kontakt