Close
Faqja 77 prej 101 FillimFillim ... 2767757677787987 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 761 deri 770 prej 1005
    i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Pango s'eshte i keq .Cdo mashkulli ti shkosh ne ate ore nqs nuk te prek eshte gay!Ne zyre pango qendroi si duhet edhe pse i provokuar.Ti i shkon burrit botes ne shtepi ne ate kohe ??? E pe vidion aty ta ka postu Brari.Ju ka ik truri me duket.
    Ku i qendroi si duhet? Kur i tha une kam zyre dhe te instituti, pastaj doli qe instituti ishte shtepi?? Apo kur i tha kam vjedh fondet e EU per te ndertuar nje institut privat dhe e kam vene ne emer te mbeses? As vjedhja nuk te ben pershtypje?
    Elona, asnje rast qe permend ti nuk ka lidhje me kete, sepse ti thua burrat e pushteshem zene dashnore. Puna eshte ti zene vete, jo duke premtuar pune shteti. Ketu ne Amerike dhe ne privat ta besh prove nje gje te tille e hedh ne gjyq personin dhe merr para ajo qe kerkon pune, jo ky qe "provokohet". e kupton ndryshimin?

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    idiot

Ku i shef bindjet partiake ti ? Mos te te vije keq fare: Pango shfrytezoi postin;
    1. donte te kapte femren duke i premtuar pune ne shtet ( se nuk ishte i zoti ta kapte si cdo mashkull tjeter se eshte plak i rrjedhur)
    2. perdori parate e shtetit per te ndertuar institucion privat.

Per kete te dyten duhet te ndiqet penalisht, per te paren mjafton diskretitimi qe i beri vetes.
    Do ishte mire qe te mos me ofendosh .. Nuk mund te flas me nje njeri qe ofendon dhe qe ka nje kapacitet te kufizuar .. Ka dy lloje njerez : Njerez qe kane aftesi zgjuarsi dhe kapacitet dhe njerez qe nuk i kane kto te trija por qe jane servil dhe ti ben pjese te lloji dyte

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Xheloze s'ka pse behet kjo se kjo sikur qenka punojsa e pangos,ma paska zene vendin, se dika se ku i gjen leket ai dhe si i shpenzon.
    A e ke pare videon apo flet ne tym? E thote vete Pango, s'po e shpik une.

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Do ishte mire qe te mos me ofendosh .. Nuk mund te flas me nje njeri qe ofendon dhe qe ka nje kapacitet te kufizuar .. Ka dy lloje njerez : Njerez qe kane aftesi zgjarsi dhe kapacitet dhe njerez qe nuk i kane kto te trija por qe jane servil dhe ti ben pjese te lloji dyte

ti duhet te jesh student i Pangos, mezi ke mbaruar 8-vjecaren, me pesa besoj

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Xheloze s'ka pse behet kjo se kjo sikur qenka punojsa e pangos,ma paska zene vendin, se dika se ku i gjen leket ai dhe si i shpenzon.
    hahahah hahahaha

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Ku i qendroi si duhet? Kur i tha une kam zyre dhe te instituti, pastaj doli qe instituti ishte shtepi?? Apo kur i tha kam vjedh fondet e EU per te ndertuar nje institut privat dhe e kam vene ne emer te mbeses? As vjedhja nuk te ben pershtypje?
    Elona, asnje rast qe permend ti nuk ka lidhje me kete, sepse ti thua burrat e pushteshem zene dashnore. Puna eshte ti zene vete, jo duke premtuar pune shteti. Ketu ne Amerike dhe ne privat ta besh prove nje gje te tille e hedh ne gjyq personin dhe merr para ajo qe kerkon pune, jo ky qe "provokohet". e kupton ndryshimin?
    Ku i ke par kaq shume detale ti???.Meshkujt genjejn te gjithe.Po mjer kto femra qe behen loder e tyre.Ti merje pjes ne xhirimin dhe montimin e asaj skene?
    LOl edhe ti nga amerika flaske???hahaha une thash se ishe atje afer ti.Po mir po Tani Topit qe zuri dashnore puntoren e tij edhe e vrau, pse e varrosen me aq nder kta autoret e vidios???Kta te ndershmit???Ai kishte dhe grua !KY pango s'ka. mbase donte te gjente ndonje s'ka te keqe ktu!!.Pango e ka pas seriozisht me ate!!.Edhe Enver hoxha me Nexhmijen lufta i lidhi.kur perfundojne dy vet s'quhet abuzim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 25-06-2010 mė 19:25
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Elona, shko te website i Top Channel dhe shiko emisionet "Fiks Fare" te kesaj jave. Me beso qe do flasesh ndryshe.

Ndryshon puna e Tanit te topit, jo se po e lavderoj, por ai ishte me dike qe nuk doli ta denonconte se po i kerkonte seks ne kerkim te vendit te punes. E kupton ndryshimin? E kishte dashnore, pune e tij. Edhe Pango, le t'i zeri femrat me charmin qe ka, s'i thote gje njeri.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga D&G Feminine : 25-06-2010 mė 19:26

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Elona, shko te website i Top Channel dhe shiko emisionet "Fiks Fare" te kesaj jave. Me beso qe do flasesh ndryshe.

Ndryshon puna e Tanit te topit, jo se po e lavderoj, por ai ishte me dike qe nuk doli ta denonconte se po i kerkonte seks ne kerkim te vendit te punes. E kupton ndryshimin? E kishte dashnore, pune e tij. Edhe Pango, le t'i zeri me charmin qe ka s'i thote gje njeri.

Per historine e Pangos nuk degjohen armiqte e tij.Ata u shpallen boterisht armiq.Kjo te ngateron ty.Kush eshte i ndershem Sajmiri???qyqaaaaaaaaa lol largohu nga topi se do kthjellohesh.Kam kusheririn qe punon atje gazetar.S'di shume gjera ti.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

ti duhet te jesh student i Pangos, mezi ke mbaruar 8-vjecaren, me pesa besoj
    Vertete ? Ke te drejte Po se je e zgjuar ti

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661

Ndryshon puna e Tanit te topit, jo se po e lavderoj, por ai ishte me dike qe nuk doli ta denonconte se po i kerkonte seks ne kerkim te vendit te punes. E kupton ndryshimin? E kishte dashnore, pune e tij. Edhe Pango, le t'i zeri femrat me charmin qe ka, s'i thote gje njeri.

Po mire me ajo i vajti ne shtepi,i vajti vet,ne mes te nates.Tani c'faj ka ai??!!!.Tani presidenti me grua me femije te vogel!!.Ajo puntorja e tij,Tani hapur shfrytezoi postin e presidentit, loste me puntoret!!.Per ca dashurie flet???.kur gruaja ka femije te vogel???na ngaterrove shume!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 25-06-2010 mė 19:32

Faqja 77 prej 101 FillimFillim ... 2767757677787987 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Martesa dhe homoseksualėt
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 508
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 15:53
  2. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  4. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  5. Skandali qė shoqėroi ministrin rus nė Tiranė
    Nga shigjeta nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-12-2004, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •