Close
Faqja 76 prej 101 FillimFillim ... 2666747576777886 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 751 deri 760 prej 1005
    Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Elona jo kaq e forte ne debat se do te shtohen anetaret kunder ,merre lehte dhe jepi puthje nga ekrani kundershtuesit Ma le mua ta rrezoj te gjithe bashke me argumente Jam i sigurt se nga pergjigjet e mia do gjejne fjale boshe ose do citojne Top channel dhe ti Elona do me thuash je kampion Ah Elona Elona

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ca nuk besoj une se me duket se nuk po merremi vesh. Une shqip po te flas, por ti po i merr fjalet tjeter per tjeter. Une nuk them se kush tradheton me shume, une bazoj perfundimet ne fakte, bukeshkalet si puna e politikaneve shqiptare thone pa pasur fakte. Une te bera nje pyetje--define who's poor and who's rich. What is the criteria, standards and level of wealth.
    Ti s'ke ca te dish se je ne SHBA dhe atje je larg realitetit. Une ty te them vetem nje gje--hajde ne Shqiperi dhe kerko pune te Agjencia e Inovacionit. VEndi jone ka nevoje per ty dhe ti do te japesh inovacione. OK?

Ja po te pergjigjem Te gjithe ata qe kan rrogat mbi 500.000$ ne vit jane te pasur per mua, dhe shumica tradhetojne.Pse?? Sepse turmat e njerzve ju duken si parcel eksperimentale.Besoj e di ti kur te hypen vetja ne qejf se c'fare ndoth.s'te behet vone fare c'fare flasin per ty, do vetem ti plotesosh qejfet vehtes tende.Dhe meshkujt e pasur ......
    Une nuk e njof pango as edhe ate gocen ,Kam degjuar Pangon ne nje intervist dhe thoshte shoku im i ngusht ma kurdisi te gjithe kete histori,me mire te me kishte vrare tha se sa me shqetesoi ne kete grade,jo vetem mua por gjithe familjen far e fis.Dhe duke i degjuar te dy palet pango me bindi qe kishte te drejte.Mbase eshte maskara po ka shoke shume ne gjithe boten.Por ata qe e ben kete vidio jane akoma me maskarenj,duhet te paguajne te dy palet them une

Ty te flm per ftesen.Po une aty e kam shume te veshtire te kthehem sepse me duhet kohe te ambjentohem dhe s'kam kohe te filloj nga e para se vitet ikin.Po shqiperia me pelqen dua te vij here pas here.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ja dhe "misioni fisnik" i dg femines se filipit te cakulit te ed ruc dades.

fisnikeria po u plas nga teprica..lol.

ju dolli boja dhe koka sa nje qen stani.. mo enverista.. e enveristesha dagfemine..

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Elona jo kaq e forte ne debat se do te shtohen anetaret kunder ,merre lehte dhe jepi puthje nga ekrani kundershtuesit Ma le mua ta rrezoj te gjithe bashke me argumente Jam i sigurt se nga pergjigjet e mia do gjejne fjale boshe ose do citojne Top channel dhe ti Elona do me thuash je kampion Ah Elona Elona
    lol.Une diskutoj pa tifozllik.S'jam me as njeren pale.Po ata te topit me duken karnavale .Te flasin per moral ata qe jane super te pa moraleshem dhe ti besosh???!!!.s'eshte normal!!Ne ditet e sotme montimet jane normale.Po kta gabuan se montuan historine sic e donin.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Ty te flm per ftesen.Po une aty e kam shume te veshtire te kthehem sepse me duhet kohe te ambjentohem dhe s'kam kohe te filloj nga e para se vitet ikin.Po shqiperia me pelqen dua te vij here pas here.
    Ti duhet te shkosh dhe te punosh me Pangon shef

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin

Pango s'eshte i keq .Cdo mashkulli ti shkosh ne ate ore nqs nuk te prek eshte gay!Ne zyre pango qendroi si duhet edhe pse i provokuar.Ti i shkon burrit botes ne shtepi ne ate kohe ??? E pe vidion aty ta ka postu Brari.Ju ka ik truri me duket.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 25-06-2010 mė 19:09

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    lol.Une diskutoj pa tifozllik.S'jam me as njeren pale.Po ata te topit me duken karnavale .Te flasin per moral ata qe jane super te pa moraleshem dhe ti besosh???!!!.s'eshte normal!!Ne ditet e sotme montimet jane normale.Po kta gabuan se montuan historine sic e donin.
    hahaha

Une jam tifoz i cmendur i te drejtes dhe mbroj gjithmone te drejten por ti Elona nuk duhet te jesh tifoze e Italise

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Nuk eshte pune fisnike spiunimi me qellim diskretitimi dhe denigrimi i personit per interesa e personave qe duan ta shkaterrojne nje njeri

Sa per gjyqtare nuk ja vlen te diskutoj me nje njeri si puna jote sepse e kuptoj kapacitetin tend dhe sahanlepirese e Top channel.. Do ishte mire qe diskutimet te mos behen sipas bindjeve poltike dhe personale por te diskutohet ne menyre objektive por fatkeqesisht ktu ka njerez qe jane verbuar nga servilizmi dhe bindjet partiake .. Jam i sigurt se ka njerez qe gjykojne me realizem dhe kuptojne gjerat sic jane..
    idiot

Ku i shef bindjet partiake ti ? Mos te te vije keq fare: Pango shfrytezoi postin;
    1. donte te kapte femren duke i premtuar pune ne shtet ( se nuk ishte i zoti ta kapte si cdo mashkull tjeter se eshte plak i rrjedhur)
    2. perdori parate e shtetit per te ndertuar institucion privat.

Per kete te dyten duhet te ndiqet penalisht, per te paren mjafton diskretitimi qe i beri vetes.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Pse je xheloze ti ?

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Pse je xheloze ti ?
    Xheloze s'ka pse behet kjo se kjo sikur qenka punojsa e pangos,ma paska zene vendin, se dika se ku i gjen leket ai dhe si i shpenzon.

Faqja 76 prej 101 FillimFillim ... 2666747576777886 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Martesa dhe homoseksualėt
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 508
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 15:53
  2. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  4. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  5. Skandali qė shoqėroi ministrin rus nė Tiranė
    Nga shigjeta nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-12-2004, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •