Close
Faqja 124 prej 149 FillimFillim ... 2474114122123124125126134 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,231 deri 1,240 prej 1483
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    po shikoj kete,

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    e mundun e mundun
    Uuuu ça turpi

Javier Bardem ishte bere shok me ate burrin e Diane Lane ( se ia harrova emrin) qe luan personazhin tjeter kryesor te No country.
    Diane Kruger Se kam parasysh kush asht burri i saj te NCFOM

Edhe meqe s'te kam pa ne forum , e pe Christophe Waltz qe e fitoi cmimin Oscar, e gjeta qe me te paren apo jo
    Christoph Waltz alias Hans Landa, oficeri SS te Inglourious Basterds? Nuk e njihsha kyt aktor perpara ktij filmit, por e vertet qe e merito. Nqs e ke parasysh Inglourious Basters, aktoret e mi te preferum jan Hugo Stiglitz ( Psikopati qe vrau 13 oficer gjermon ) dhe Donnie Donowitz "The Bear Jew"

Quentin Tarantino asht i madh!
    D'Oh!

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Haha ky asht filmi im i preferum nga regjizori im i preferum . Christopher Nolan me vllain e tij skenarist (Jonathan Nolan), jan gjenit e brezit te ri te regjizoreve me skenaret e tyne te papame. Nqs keni pelqy The Prestige, shikoni Memento, asht aq i papame sa The Prestige, ose Batmanin e fundit, The Dark Knight ( kyt e pamundun mos ta keni pa )
    .
    I kam pare te dy si Memento edhe The dark night.. Keto vellezerit Nolan jane gjenial me keto skenare ashtu si edhe vellezerit Coen; kam lexuar qe Christopher Nolan ka qene nje illusionist, ndoshta per kete arrin ti realizoj kaq bukur filmat..
    Memento nuk me ka pelqyer vetem per nje gje, qe disa skena i kishte shume te ngadalsuara, pak boring..gjithsesi nuk mund tu stakoje dot as nje min nga historia qe te mos humbisje fillin me gjithe ato flashback..te mbajne ne suspence deri ne fund

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Uuuu ça turpi

Nqs e ke parasysh Inglourious Basters, aktoret e mi te preferum jan Hugo Stiglitz ( Psikopati qe vrau 13 oficer gjermon ) dhe Donnie Donowitz "The Bear Jew"

Quentin Tarantino asht i madh!
    pse Eli Roth jo?
    me ato syte te kuq, tamam i etur per hakmarrje..

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    I kam pare te dy si Memento edhe The dark night.. Keto vellezerit Nolan jane gjenial me keto skenare ashtu si edhe vellezerit Coen; kam lexuar qe Christopher Nolan ka qene nje illusionist, ndoshta per kete arrin ti realizoj kaq bukur filmat..
    Memento nuk me ka pelqyer vetem per nje gje, qe disa skena i kishte shume te ngadalsuara, pak boring..gjithsesi nuk mund tu stakoje dot as nje min nga historia qe te mos humbisje fillin me gjithe ato flashback..te mbajne ne suspence deri ne fund
    Memento asht i veçant, me skenar origjinal, fundi i filmit asht fillimi dhe fillimi ne fund, flashbackt jan si firma e regjizorit te Memento dhe The Prestige. Thuhet qe dhe Inception ka te baj shum me flashback ... me pak fjal filmat e Nolan nuk u keshillohen amatoreve te J.C Van Damit dhe Chuck Norris lol ta bajn koken çorb

Sikur te kishte pelqy Memento do kishim fol rreth kuptimit te filmit dhe versionit te secilit =)

Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    pse Eli Roth jo?
    me ato syte te kuq, tamam i etur per hakmarrje..
    Eli Roth alias The Bear Jew, me pelqe shum te skena e fundit ne kinema, kur gju nga ballkoni nazistet dhe H****** asht fantastike

Awivedewchi
    D'Oh!

Nqs keni pelqy The Prestige, shikoni Memento, asht aq i papame sa The Prestige, ose Batmanin e fundit, The Dark Knight ( kyt e pamundun mos ta keni pa )
    Memento: Downloading.
    The Dark Knight: E kam parë,dhe më ka pëlqyer.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kisha kohe pa pare film. Kot pashe Orphan , film i 2009. Oh c'ishte ai film ashtu. Super i ekzagjeruar. Na ngriti nervat. Nje cope kalama ajo. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Jam duke ripare- He's just Not that Into You. I lezetshem.

Hot Tub Time Machine.
    Goxha mirë,kishte ca batuta që të bënin për të qeshur,dhe skena gjithashtu.Ua sygjeroj.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Di dhia c'eshte tagjia. Si qenka kot ky film. Ik mbyt veten me mire, me nje pikez uje. Alamet aktoresh ne ate film, ketij i eshte dukur kot. . lol
    Vetem duke e pare.................. skam te ngopur - kete pikcer, desha te them film. LOL

Kam pa P2- Blood aka Vampir, te sugjeroj ta shofesh. Besoj do e pelqesh ti.

Citim Postuar më parë nga Don't Lexo Postimin
    kam pare nje film kot (deri ne min. 20)

P.S.: I Love You

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •