po shikoj kete,
po shikoj kete,
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Uuuu ça turpi
Diane KrugerSe kam parasysh kush asht burri i saj te NCFOM
Christoph Waltz alias Hans Landa, oficeri SS te Inglourious Basterds? Nuk e njihsha kyt aktor perpara ktij filmit, por e vertet qe e merito. Nqs e ke parasysh Inglourious Basters, aktoret e mi te preferum jan Hugo Stiglitz ( Psikopati qe vrau 13 oficer gjermon ) dhe Donnie Donowitz "The Bear Jew"
Quentin Tarantino asht i madh!
D'Oh!
I kam pare te dy si Memento edhe The dark night.. Keto vellezerit Nolan jane gjenial me keto skenare ashtu si edhe vellezerit Coen; kam lexuar qe Christopher Nolan ka qene nje illusionist, ndoshta per kete arrin ti realizoj kaq bukur filmat..
Memento nuk me ka pelqyer vetem per nje gje, qe disa skena i kishte shume te ngadalsuara, pak boring..gjithsesi nuk mund tu stakoje dot as nje min nga historia qe te mos humbisje fillin me gjithe ato flashback..te mbajne ne suspence deri ne fund
Memento asht i veçant, me skenar origjinal, fundi i filmit asht fillimi dhe fillimi ne fund, flashbackt jan si firma e regjizorit te Memento dhe The Prestige. Thuhet qe dhe Inception ka te baj shum me flashback ... me pak fjal filmat e Nolan nuk u keshillohen amatoreve te J.C Van Damit dhe Chuck Norris lol ta bajn koken çorb
Sikur te kishte pelqy Memento do kishim fol rreth kuptimit te filmit dhe versionit te secilit =)
Eli Roth alias The Bear Jew, me pelqe shum te skena e fundit ne kinema, kur gju nga ballkoni nazistet dhe H****** asht fantastike
Awivedewchi![]()
D'Oh!
Memento: Downloading.Nqs keni pelqy The Prestige, shikoni Memento, asht aq i papame sa The Prestige, ose Batmanin e fundit, The Dark Knight ( kyt e pamundun mos ta keni pa )
The Dark Knight: E kam parë,dhe më ka pëlqyer.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Kisha kohe pa pare film. Kot pashe Orphan , film i 2009. Oh c'ishte ai film ashtu. Super i ekzagjeruar. Na ngriti nervat. Nje cope kalama ajo. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Jam duke ripare- He's just Not that Into You. I lezetshem.
Hot Tub Time Machine.
Goxha mirë,kishte ca batuta që të bënin për të qeshur,dhe skena gjithashtu.Ua sygjeroj.
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Di dhia c'eshte tagjia. Si qenka kot ky film. Ik mbyt veten me mire, me nje pikez uje. Alamet aktoresh ne ate film, ketij i eshte dukur kot.. lol
Vetem duke e pare.................. skam te ngopur - kete pikcer, desha te them film. LOL
Kam pa P2- Blood aka Vampir, te sugjeroj ta shofesh. Besoj do e pelqesh ti.
Krijoni Kontakt