Komedi, më pëlqeu dhe ua rekomandoj: 7/10
![]()
Komedi, më pëlqeu dhe ua rekomandoj: 7/10
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Filmi i fundit qe pash ishte: Exam (2009).
Ishte pak interesant,intrigant,po jo ndonje gje kush e di se cfare.
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Filmi qe sapo mbarova ishte 2:13 (Two: Thirteen).
Lloji i filmit ishte i njohur,nje vrases manjak i keqtrajtuar nga femijeria qe merr hak kur rritet.Nje psikopat ne aksion.Hec me...shtyhej.
4-5/10.
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Mbreme pashe A SERIOUS MAN regjia e Joel & Ethan Coen.
genre:drama
Aktoret nuk jane shume te njohur por recitimi per mendimin tim ishte shume i mire. Eshte nje film i vecante, karakteristik i vellezeve Coen; shkurt o te pelqen o nuk te pelqen.
Personazhi kryesor eshte nje profesor fizike qe po kalon nje periudhe te veshtire ne jeten e tij; probleme familjare, gati per tu divorcuar, e bija e ka mendjen vetem te zbukurohet, ndesa djali i trullosur nga marijuana.
Familja i perket nje komuniteti hebraik dhe ky profesori mundohet te gjeje pergjigjet e pyetjeve ekzistenciale qe i ben vetes me ndihmen e rabbis.
Film kabalistikpor per mendimin tim i realizuar bukur.
I jap 9/10.
Filmi i fundit qe pash ishte Prince of Persia - Sands of Time.
Filmi ishte cka,jo keq...po ajo Tammina ma hoqi petllen fare.Bobo,car bukurie ajo o zot.
Ja dhe ajo gjeja e bukur : (.
![]()
Kiss Kiss Bang Bang.
Film cka,me copa kishte ndonje batute tek tuk.Per te qene realist fare...mezi prisja te mbaronte se nuk po e shtyja dot.
![]()
respect the unexpected
kam pare nje film kot (deri ne min. 20)
P.S.: I Love You
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
In The Valley Of Elah.
Shume film i bukur,me pelqeu vertete.
![]()
The Karate Kid pash javen e kaluar
Ndryshuar për herë të fundit nga _Elena_ : 22-06-2010 më 00:54
Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Krijoni Kontakt