Close
Faqja 123 prej 149 FillimFillim ... 2373113121122123124125133 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,221 deri 1,230 prej 1483
    Mbreme pash |: The Wolfman.
    Film me fantazira,megjithate i bukur.Ishte Anthony Hopkins,s kishte si te mos ishte i bukur.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Filmi i fundit qe kam pare,eshte"2012" dhe nuk me pelqeu fare!!!!!!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

The Prestige.
    Tipi i filmit qe nuk duhet te humbesh asnje moment,sepse humbet fillin.Shume terheqes,me mbajti te ngecur.Me pelqeu.
    8/10.

Man's reach exceeds his imagination
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    The Prestige.
    Tipi i filmit qe nuk duhet te humbesh asnje moment,sepse humbet fillin.Shume terheqes,me mbajti te ngecur.Me pelqeu.
    8/10.

Edhe mua me ka pelqyer shume ky film, vetem se akoma kam ca dyshime per fundin e filmit, dmth akoma se kam kuptuar mire.
    Ai Angier i fundit qe vdes eshte Angier i verteti apo nje nga klonet qe i ka krijuar? Sepse them se eshte Angier origjinali, vetem se me ben te dyshoj fakti qe ne skenen e fundit shifet nje "Angier" ne vaske dhe ai vete thote, para se ta vrasin, sa e veshtire ishte per ate te mos dinte nese do ishte personi qe do kryente magjine apo ai qe do vdiste ne vaske para se te vinte ne perdorim makinen e Tesla..pak i nderlikuar por edhe shume terheqes..

me pelqen kur thote

Now you're looking for the secret... but you won't find it, because of course you're not really looking. You don't really want to know. You want to be fooled.

edit: opsss tregova edhe fundin e filmit, tani e vura re
    per ata qe nuk e kane pare mos ta lexojne kete postim
    Ndryshuar për herë të fundit nga broken_smile : 23-06-2010 më 11:27

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Pashe Broken Embraces, vetem se ishte nga Almodovar, por me zhgenjeu. Eh.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034

"No Country For Old Men"
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    Edhe mua me ka pelqyer shume ky film, vetem se akoma kam ca dyshime per fundin e filmit, dmth akoma se kam kuptuar mire.
    Ai Angier i fundit qe vdes eshte Angier i verteti apo nje nga klonet qe i ka krijuar? Sepse them se eshte Angier origjinali, vetem se me ben te dyshoj fakti qe ne skenen e fundit shifet nje "Angier" ne vaske dhe ai vete thote, para se ta vrasin, sa e veshtire ishte per ate te mos dinte nese do ishte personi qe do kryente magjine apo ai qe do vdiste ne vaske para se te vinte ne perdorim makinen e Tesla..pak i nderlikuar por edhe shume terheqes..

Mbase dhe klonet kane qene te klonuar duke pasur te njejtat fixime dhe ambicie si origjinali lol .
    me pelqen kur thote

Now you're looking for the secret... but you won't find it, because of course you're not really looking. You don't really want to know. You want to be fooled.

edit: opsss tregova edhe fundin e filmit, tani e vura re : p
    Mbase dhe klonet kane qene te klonuar duke pasur te njejtat fixime dhe ambicie si origjinali lol .

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    interpretim i bukur

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    The Prestige.
    8/10.

me pelqen kur thote

edit: opsss tregova edhe fundin e filmit, tani e vura re
    Haha ky asht filmi im i preferum nga regjizori im i preferum . Christopher Nolan me vllain e tij skenarist (Jonathan Nolan), jan gjenit e brezit te ri te regjizoreve me skenaret e tyne te papame. Nqs keni pelqy The Prestige, shikoni Memento, asht aq i papame sa The Prestige, ose Batmanin e fundit, The Dark Knight ( kyt e pamundun mos ta keni pa )

Nqs pelqeni filmat e Christopher Nolan, me 21 Korrik del INCEPTION me Leonardo Dicaprio, po e pres me padurim
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin

"No Country For Old Men"
    Dhe ky m'ka pelqy shum 9/10 nga vllezerit Coen, fitoj 4 Oscar me Javier Bardem i cili e meritoj oscarin, e lun grand rolin e vrasesit psikopat.
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Nqs keni pelqy The Prestige, shikoni Memento, asht aq i papame sa The Prestige, ose Batmanin e fundit, The Dark Knight ( kyt e pamundun mos ta keni pa )

Nqs pelqeni filmat e Christopher Nolan, me 21 Korrik del INCEPTION me Leonardo Dicaprio, po e pres me padurim

Dhe ky m'ka pelqy shum 9/10 nga vllezerit Coen, fitoj 4 Oscar me Javier Bardem i cili e meritoj oscarin, e lun grand rolin e vrasesit psikopat.
    e mundun e mundun

Javier Bardem ishte bere shok me ate burrin e Diane Lane ( se ia harrova emrin) qe luan personazhin tjeter kryesor te No country.

Edhe meqe s'te kam pa ne forum , e pe Christophe Waltz qe e fitoi cmimin Oscar, e gjeta qe me te paren apo jo

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •