Close
Faqja 35 prej 41 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 405

E puthët kryqin o brekgrisur.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Po heee paaa. Po s'po ja mbushin syrin ata kalamajte e Brazilit kete boteror me duket, por nuk e jep veten se e di qe s'do me pushoje goja mua pa ja tallur cik skuadren. ;p Vellait ja hoqi trurin sot me Italine, kurse mua s'ka ca te me beje se Hollanda do marri kupen dhe pikeeeeeeeee. ;D
    E ka kuptu mirë si e ka rendin Brazili, prandaj u flet me më shumë rezervë.

P.S; Ty të kam thënë, gjëja e vetme që do fitosh në këtë Botëror është basti që ke vënë me të atin. (ma ke borxh një pije )

Jo, Hollanda nuk e fiton kupën.
    #VamosArgentina

Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    E ka kuptu mirë si e ka rendin Brazili, prandaj u flet me më shumë rezervë.

P.S; Ty të kam thënë, gjëja e vetme që do fitosh në këtë Botëror është basti që ke vënë me të atin. (ma ke borxh një pije )

Jo, Hollanda nuk e fiton kupën.
    Syte e tu qe te dalin e te rrjedhin.

Ik qerohu se nuk flas me njerez xheloza si puna jote. Argjentina nuk e merr boterorin dhe kaq. Jo nqs nuk e kuptove kete here, ta perseris une cdo dite.
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 24-06-2010 më 18:22

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    mjaft na u fryt te gjithe si eksperta leshi. Humbi, humbi. Nuk eshte fundi i botes. Ue, gjithmone ka nje shanc tjeter. Pse gjithmone do e fitojne ato ? LoL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    leri te shfryjne vrer se mezi po prisnin rastin.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Syte e tu qe te dalin e te rrjedhin.

Ik qerohu se nuk flas me njerez xheloza si puna jote. Argjentina nuk e merr boterorin dhe kaq. Jo nqs nuk e kuptove kete here, ta perseris une cdo dite.
    Okejjj, do presim deri në fund për "ëmbëlsirën" se kush do e fitoj.
    Ke dëshirë të vemë një bast? Ti për atë Hollandën tënde, e una për Argentinën?
    #VamosArgentina

Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Okejjj, do presim deri në fund për "ëmbëlsirën" se kush do e fitoj.
    Ke dëshirë të vemë një bast? Ti për atë Hollandën tënde, e una për Argentinën?
    Me ca do m'i dergosh leket, me Western Union?

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Une jam njeshi ketu qe bej deklarime dhe jo meshtrat e midhjes e te peshkut !

Isha une ai qe thoja qe futbolli qe ben Italia eshte futbolli me i neveritshem. Mu be qejfi tej mase per elemiminin e pepinove, sepse e merituan dhe drejtesia erdhi ne vend, pas atij botrorit ne gjermani, qe ishte i fituar nga fati, sepse me ekipe si Australia, Ukraina te gjithe dalin ne gjysem finale.
    Italia eshte turpi me i madh i futbollit, ben nje loje te merziteshme, luan si femrat dhe jo gjithmone fati do i buzeqeshi.

Me ikete mendja se na ka dal dhe Reiz Cicoja si opinionist futbolli dhe tregonte fanellen e rende te italis..... Po ky eshte kjo fanell qe del ne vend te fundit me ekipe si Paraguai, Sllovakia, Zelanda e re dhe plehrat ne fund te kazanit !
    Futbolli behet me "gjunje", jo me fanell, fanellat te bukura i kane te gjitha ekipe.

Te mos mund te fitosh me nje ekip si Zelanda, qe ne grupin e saj kishte plot 7 lojtar joprofesionista..... Me mire shkriu.

Plehrat iken ne kosh, sepse aty e kane vendin.

U ben pepinot te bejne si ekip i madh..... Nuk behesh dot ekip i madh me loje femrash, mbyllu ne porte dhe fito me fat.
    Ja fati, ju a beri me ironi, dolen me faqe bardhe peshkataret e Zelandes, dhe pepinot ne fundin e koshit te plehrave.

Mesoni nga Hollanda sesi fitohet me Sllovakin.

Terbohuni te gjithe ju pepinot.....
    Mua per vete me erdhi keq per Italine.Ja me thua sa botrore ka marre Hollanda???Ja me thuaj sa here ka shkuar ne botror Hollanda?????Tulipane e lozin mire topin por e keqja eshte se nuk dine ta marrin kupen.Historia tregon se sa kupa ke marre edhe sa here ke shkuan ne botror edhe nuk tregon se si ke lozur futboll.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Vjosa, poshte Argjentina.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Me ca do m'i dergosh leket, me Western Union?
    Me ç'të duash (po fitove) e jap fjalën këtu në shesh të burrave dhe grave. ;D

Nga 100$ je dakort për bastin?
    #VamosArgentina

Faqja 35 prej 41 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •