Close
Faqja 33 prej 41 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 405
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Goli per pozicion jashte loje u anullua tamam. Ai qe e hoqi ai me gju nga vija, mbase ishte gol. Po prap me mire qe iku tani Italia se do shkatarrohej me vone. Te luftosh ne sekondat e fundit per tu kualifikuar nga ai grup, me mire ik vete. Ishte grup qe Italia duhet ta kishte fituar me 9 pike dhe me golavarazh 10-0.
    Pajtohem me ty persa i perket lojes dhe sidomos asaj qe pritej nga nje ekip si Italia, kampione ne fuqi!!!Luajten per turp!!
    Qe do te shkaterrohej me vone eshte nje hipoteze qe nuk mund te provohet, keshtuqe pa kuptim!(kujtò '82)
    Te luftosh minutat e fundit tregon pikerisht ate qe une dhe te tjere e patem pare qe ne fillim:"Nje trajner te verbuar nga deliri i madheshtise"!!
    Tregon se Italia, edhe pa Cassanot e Balotellot e ndryshem, kishte mundesine te luftonte siç duhet per kualifikim!!(ju kujtoj kombinimin e Quagliarella me Di Natale, etj)....e sidoqofte loja mbaron kur arbitri fershellen fundin!!
    Nuk pajtohem per sa i perket grupit te "lehte", por ndoshta ju jeni me eksperte se sa une; do ta shikojme me tej!!

P.S.E kote te diskutojme per golat e anulluar tashme.....e thashe vetem per t'i mbyllur gojen ndonjerit qe leh kot!!Tashme nuk vlen asgje!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 24-06-2010 më 14:40
    Jarigas

Kjo kupe po qelbet fare. Une si dua italianet po me erdhi keq qe nuk u futen. Me mire te ishin ata dhe te kishim pare nje ndeshje te bukur me Hollanden. Tani u be qe mos shohesh me gjysmen e ndeshjeve. Ai Lippi duhet te futet ne itali me skaf nga Vlora se rrezik do e presin me domate e veze.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Epo shyqyr qe ka edhe njerez te hajrit ne kete forum, qe marrin pakez vesh nga futbolli.....!
    Jarigas

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin

Sa parashikuese e zonja që je

Po e ndjej në fyt atë aromën e shampanjës franceze
    Urime per Argjentinen qe fituan, mu be qefi shume. Se e di qe eshte ekipi jot i zemres.

p.s. si nuk ka ndonje icone *qaj* ketu, te shpreh inatin qe po kaloj. Big girls do cry. I am so upset ! LOL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    do kemi me shume fat ne 2014,
    po qe se nuk do jete shkaterruar bota.
    Kam përshtypjen që lojtarët e Italisë vuajnë nga deliri i madhështisë ashtu si edhe ushtarët e tyre në luftën e 2-të botërore kur Musolini nuk i kursente epitetet superlative për madhështinë e ushtrisë Italane, ndërkohë që ata dhisnin gjak në front me komitët grekë. Gjithësesi Etiopasit që luftonin ende me shpata i dërrmuan.
    Ky është futbolli italan.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Urime per Argjentinen qe fituan, mu be qefi shume. Se e di qe eshte ekipi jot i zemres.

p.s. si nuk ka ndonje icone *qaj* ketu, te shpreh inatin qe po kaloj. Big girls do cry. I am so upset ! LOL
    nuk i meritojn ata breshkaxhijtë lotët e tua. Eleminimin e merituan se lujtën tamam si pordhaca dhe plera, ekip i lodhur në të gjitha drejtimet.

Keq më vjen që ikën pepinot se prap se prap u peshon fanella, por me atë lojë që treguan edhe Erseka do i kishte rraf.

Anyway, mos u mërzit ti lol, më mirë lutu që të eleminohet Hollanda.
    Life's too short to remove USB safely.

nuk i meritojn ata breshkaxhijtë lotët e tua. Eleminimin e merituan se lujtën tamam si pordhaca dhe plera, ekip i lodhur në të gjitha drejtimet.

Keq më vjen që ikën pepinot se prap se prap u peshon fanella, por me atë lojë që treguan edhe Erseka do i kishte rraf.

Shi sa duken looser-at. Ajo Argjentina jote dhe e atij drogaxhiut nuk ka per te fituar para Hollandes prandaj shko keputi dhe ti nje vije si trajnieri. lol

Sa per Italine, s'ja vlen te lodh gishtat.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Ngushellime per gjith tifozat e Italise.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Pls God, bej qe Hollanda te fitoj. Pls, nuk kam me deshire tjeter ne kete moment.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Shi sa duken looser-at. Ajo Argjentina jote dhe e atij drogaxhiut nuk ka per te fituar para Hollandes prandaj shko keputi dhe ti nje vije si trajnieri. lol

Sa per Italine, s'ja vlen te lodh gishtat.
    shife si merr flakë si pushka e gabelit , kur nuk e di muhabetin. Kam vënë bast me Pinkun që kupën e fiton Hollanda, ndërsa Pinku për Italinë, që sot e hëngrën e paçen lol.

Finalja është Argjentinë - Hollandë. Argjentina s'më ka bindur në eleminatore por tani në botëror është bërë ekip kafsh fare.
    Life's too short to remove USB safely.

Faqja 33 prej 41 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •