Close
Faqja 34 prej 41 FillimFillim ... 243233343536 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 405
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    shife si merr flakë si pushka e gabelit , kur nuk e di muhabetin. Kam vënë bast me Pinkun që kupën e fiton Hollanda, ndërsa Pinku për Italinë, që sot e hëngrën e paçen lol.

Finalja është Argjentinë - Hollandë. Argjentina s'më ka bindur në eleminatore por tani në botëror është bërë ekip kafsh fare.
    Pse mbajne pushke gabelat?

Po Brazilin ku e le, megjithese u merzita me tim ate sot se me tha qe kupen e fiton Argjentina. Epo ky eshte kulmi!!!!!!!!!!!

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    kupen e fiton Argjentina. Epo ky eshte kulmi!!!!!!!!!!!
    Enderra jane ben vaki edhe nuk dalin.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ku mbet smth_poetic mer .....mos beri vetvrasje looool

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Ku mbet smth_poetic mer .....mos beri vetvrasje looool
    s'lejohet vetvrasja ne islam kam degju,

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Kaq dobet nuk pritej te dilte, por e dija qe Lippi beri gabime sepse mban shume lojtar me hater duke filluar nga Iaquinta hunderri e deri tek Pepe fundrina. Mos te shkojm me tutje tek Camoranesi edhe viktimat e tjere.
    La mbrapa Rossi, Balotelli, Boriello etj dhe mori viktimat.

Sidoqoft iku cikli i Italise dhe me Prandellin fillon i riu. Prandelli bashk me Wenger jan dy trajneret me te mire per zbulime talentesh dhe qe ndertojn ekipin me lojtar te rinj.
    Lippi u duke shume e deshperuar kur kerkonte me cdo kusht Totti dhe Nesta, qe sot mezi lujn ne Serie A e jo ti maresh ne boteror.

Skualifikimi ishte i merituar dhe sidomos ishte turp te perfundoje ne fund te fundit. Sipas renditjeve te FIFA's, ky ishte grupi me i leht, por Italia e rrezoi veten perpara se ta nxirnin jasht ekipet e grupit.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ngushëllime të gjithëve

Ju njoftojmë se varrimi i të ndjerit (Italisë) bëhët me datë 25 Qershor (ditë e premte) tek varrezat e Romes, funerali niset nga Afrika e Jugut.

Të pikëlluarit:
    Familja Italiane

P.S Mu bë çejfi që u eliminuat
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anëtarësuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    ja ****** rropt albitrit qe ja dha lojen qyl sllomutve....gjynah me vjen per kampjonet...sado qe luajten *** nuk meritonin te iknin...hec mo ca eshte futbolli pa vuajten...

ishalla e merr argjentina kete futboll, besoj se ata e meritojne.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ku i kemi ato ekspertët futbollit në forum si puna e; Smth_Poetic, Bel ami, Bamba & CO. që ishin tepër optimista se Italia do shkoj në finale? Madje do ta mbronte titullin kampion bote haha.

Ju CO. më lartë, lexoni njëçik këtu; :d
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...5&postcount=78

Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    është fat i madh për Italinë që ka një grup shumë të dobët/lehtë, se po të kishe një skuadër tjetër në grup më të mirë nga Zelanda e Re ose Sllovakia , këto do i thoshin lamtumirë Botërorit të sivjetshëm që në fazën e grupeve. (rrezik , do i bëj ndonjë befasi edhe Sllovakia), nuk ka skuadër për të aritur në finale Italia, harojeni këtë.

P.S; Kampionët e Botës në fuqi i morën valixhet që në fazën e grupeve lol, paramendoni me çfarë kundërshtarësh kanë pasur punë; Zelandën e Re që mer pjes në Botëror për herë të parë, Sllovakinë si "outsajder" dhe Paraguay pak më e hajrit. Italia e kapën vendin e fundit në grup damnnn , sa turp!

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Finalja është Argjentinë - Hollandë. Argjentina s'më ka bindur në eleminatore por tani në botëror është bërë ekip kafsh fare.
    Jack, Hollanda për të dal në finale e ka shumë të vështirë, duhet të nxjer nga loja gjatë rrugës; Spanjën ose Brazilin. Për mendimin tim s'ka shanca që të arij në finale!

P.S; Të kam thënë, hiqi nga lista të gjitha! Vetëm Argentinën leje aty grrrrr :P

Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    megjithese u merzita me tim ate sot se me tha qe kupen e fiton Argjentina. Epo ky eshte kulmi!!!!!!!!!!!
    Kur thotë dhe ai që është tifoz me Brazilin, ti çke që mërzitesh?
    #VamosArgentina

Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Kur thotë dhe ai që është tifoz me Brazilin, ti çke që mërzitesh?
    Po heee paaa. Po s'po ja mbushin syrin ata kalamajte e Brazilit kete boteror me duket, por nuk e jep veten se e di qe s'do me pushoje goja mua pa ja tallur cik skuadren. Vellait ja hoqi trurin sot me Italine, kurse mua s'ka ca te me beje se Hollanda do marri kupen dhe pikeeeeeeeee.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Une jam njeshi ketu qe bej deklarime dhe jo meshtrat e midhjes e te peshkut !

Isha une ai qe thoja qe futbolli qe ben Italia eshte futbolli me i neveritshem. Mu be qejfi tej mase per elemiminin e pepinove, sepse e merituan dhe drejtesia erdhi ne vend, pas atij botrorit ne gjermani, qe ishte i fituar nga fati, sepse me ekipe si Australia, Ukraina te gjithe dalin ne gjysem finale.
    Italia eshte turpi me i madh i futbollit, ben nje loje te merziteshme, luan si femrat dhe jo gjithmone fati do i buzeqeshi.

Me ikete mendja se na ka dal dhe Reiz Cicoja si opinionist futbolli dhe tregonte fanellen e rende te italis..... Po ky eshte kjo fanell qe del ne vend te fundit me ekipe si Paraguai, Sllovakia, Zelanda e re dhe plehrat ne fund te kazanit !
    Futbolli behet me "gjunje", jo me fanell, fanellat te bukura i kane te gjitha ekipe.

Te mos mund te fitosh me nje ekip si Zelanda, qe ne grupin e saj kishte plot 7 lojtar joprofesionista..... Me mire shkriu.

Plehrat iken ne kosh, sepse aty e kane vendin.

U ben pepinot te bejne si ekip i madh..... Nuk behesh dot ekip i madh me loje femrash, mbyllu ne porte dhe fito me fat.
    Ja fati, ju a beri me ironi, dolen me faqe bardhe peshkataret e Zelandes, dhe pepinot ne fundin e koshit te plehrave.

Mesoni nga Hollanda sesi fitohet me Sllovakin.

Terbohuni te gjithe ju pepinot.....
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Faqja 34 prej 41 FillimFillim ... 243233343536 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •