Ku mbet smth_poetic mer .....mos beri vetvrasje looool
Kaq dobet nuk pritej te dilte, por e dija qe Lippi beri gabime sepse mban shume lojtar me hater duke filluar nga Iaquinta hunderri e deri tek Pepe fundrina. Mos te shkojm me tutje tek Camoranesi edhe viktimat e tjere.
La mbrapa Rossi, Balotelli, Boriello etj dhe mori viktimat.
Sidoqoft iku cikli i Italise dhe me Prandellin fillon i riu. Prandelli bashk me Wenger jan dy trajneret me te mire per zbulime talentesh dhe qe ndertojn ekipin me lojtar te rinj.
Lippi u duke shume e deshperuar kur kerkonte me cdo kusht Totti dhe Nesta, qe sot mezi lujn ne Serie A e jo ti maresh ne boteror.
Skualifikimi ishte i merituar dhe sidomos ishte turp te perfundoje ne fund te fundit. Sipas renditjeve te FIFA's, ky ishte grupi me i leht, por Italia e rrezoi veten perpara se ta nxirnin jasht ekipet e grupit.
Il Club Più Titolato Al Mondo
Ngushëllime të gjithëve
Ju njoftojmë se varrimi i të ndjerit (Italisë) bëhët me datë 25 Qershor (ditë e premte) tek varrezat e Romes, funerali niset nga Afrika e Jugut.
Të pikëlluarit:
Familja Italiane
P.S Mu bë çejfi që u eliminuat
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
ja ****** rropt albitrit qe ja dha lojen qyl sllomutve....gjynah me vjen per kampjonet...sado qe luajten *** nuk meritonin te iknin...hec mo ca eshte futbolli pa vuajten...
ishalla e merr argjentina kete futboll, besoj se ata e meritojne.
Ku i kemi ato ekspertët futbollit në forum si puna e; Smth_Poetic, Bel ami, Bamba & CO. që ishin tepër optimista se Italia do shkoj në finale? Madje do ta mbronte titullin kampion bote haha.![]()
Ju CO. më lartë, lexoni njëçik këtu; :d
http://www.forumishqiptar.com/showpo...5&postcount=78
P.S; Kampionët e Botës në fuqi i morën valixhet që në fazën e grupeve lol, paramendoni me çfarë kundërshtarësh kanë pasur punë; Zelandën e Re që mer pjes në Botëror për herë të parë, Sllovakinë si "outsajder" dhe Paraguay pak më e hajrit. Italia e kapën vendin e fundit në grup damnnn , sa turp!
Jack, Hollanda për të dal në finale e ka shumë të vështirë, duhet të nxjer nga loja gjatë rrugës; Spanjën ose Brazilin. Për mendimin tim s'ka shanca që të arij në finale!
P.S; Të kam thënë, hiqi nga lista të gjitha! Vetëm Argentinën leje aty grrrrr :P
Kur thotë dhe ai që është tifoz me Brazilin, ti çke që mërzitesh?![]()
#VamosArgentina
Po heee paaa. Po s'po ja mbushin syrin ata kalamajte e Brazilit kete boteror me duket, por nuk e jep veten se e di qe s'do me pushoje goja mua pa ja tallur cik skuadren.Vellait ja hoqi trurin sot me Italine, kurse mua s'ka ca te me beje se Hollanda do marri kupen dhe pikeeeeeeeee.
![]()
Une jam njeshi ketu qe bej deklarime dhe jo meshtrat e midhjes e te peshkut !
Isha une ai qe thoja qe futbolli qe ben Italia eshte futbolli me i neveritshem. Mu be qejfi tej mase per elemiminin e pepinove, sepse e merituan dhe drejtesia erdhi ne vend, pas atij botrorit ne gjermani, qe ishte i fituar nga fati, sepse me ekipe si Australia, Ukraina te gjithe dalin ne gjysem finale.
Italia eshte turpi me i madh i futbollit, ben nje loje te merziteshme, luan si femrat dhe jo gjithmone fati do i buzeqeshi.
Me ikete mendja se na ka dal dhe Reiz Cicoja si opinionist futbolli dhe tregonte fanellen e rende te italis..... Po ky eshte kjo fanell qe del ne vend te fundit me ekipe si Paraguai, Sllovakia, Zelanda e re dhe plehrat ne fund te kazanit !
Futbolli behet me "gjunje", jo me fanell, fanellat te bukura i kane te gjitha ekipe.
Te mos mund te fitosh me nje ekip si Zelanda, qe ne grupin e saj kishte plot 7 lojtar joprofesionista..... Me mire shkriu.
Plehrat iken ne kosh, sepse aty e kane vendin.
U ben pepinot te bejne si ekip i madh..... Nuk behesh dot ekip i madh me loje femrash, mbyllu ne porte dhe fito me fat.
Ja fati, ju a beri me ironi, dolen me faqe bardhe peshkataret e Zelandes, dhe pepinot ne fundin e koshit te plehrave.
Mesoni nga Hollanda sesi fitohet me Sllovakin.
Terbohuni te gjithe ju pepinot.....
◄█ Barcelona e MADHE █►
Krijoni Kontakt