Postuar më parë nga
bindi
Eh sa do te doja sikur te ishte ashtu ...,por faktet flasin ndryshe ,
!!! Faktet ti kishe lexuar..ato i kam shkruar
perderisa qeveria dhe instucionet e Kosoves nuk ushtrojne pushtetin e vete ne tere territorin e Kosoves si mund te flitet per nje çlirim dhe nje date ,kur akoma sot,pjesa veriore eshte e okupuar ,dhe atje eshte krijuar nje çerrdhe serbo-çetnikesh, qe ushtrojne presion dhune dhe vrasje ndaj qytetarve shqiptare me qellim shperngulje nga ato vise...,
Edhe keto i shkrrova
ndersa ironia me e madhe eshte se Qeveria e Kosoves dhe Euleks kurva, bejne prostitucion politik,nga njera ane,ndersa nga ana tjeter,qendrojne indiferent ndaj keti fakti.
O Kalavesh(po e marre te drejten me ta thene se i pari ja fillove me ofeendu)Ketu nuk behet fjale per qeverin dhe eulexin.Por per qlirimin e Kosoves.
E para ,duket qe e je nje injorant dhe e ke kuptuar gabim mesazhin tim te meparshem.
Mesaxhi yt ishte ky : "Mos u beni hipokrit ,qe te vendosni data dhe festoni ato"
E dyta, duket qe je nje analfabet ,qe nuk di te shkruash dy rrjeshta pa bere njeqind gabime drejteshkrimore.
Nuk po shkrruajme ketu ese..O gomar
E treta, nga fjalori qe perdore, duket qe je nje rrugaç dhe i pa edukate.
Para se ti te fyen ketu ne kete teme, asnje antare nuk e beri kete.Ashtuqe kontrrolo vetin dhe edukaten tende para se te fyen te tjeret.
E katerta, permend fjalet "frigacak", "miqt e tu" ,pa patur iden ,se kush jam dhe pa ditur kuntributin tim per Kosoven edhe perse nuk jam nga Kosova, por thjeshte nje shqiptare qe ka bashjetuar dhe bashkjetone me vuajtjet e kombit tim ,duke dhene kontributin tim modest ne drejtim te aspirateve te kombit tone per liri dhe pamvarsi te plote, gjithandej ku ka shqiptare ne trojet e tyre....
Ndoshta,ama sipas asaj qe ke reaguar jam i sigurt se je frikacak...
Une fort mire shkrrova se Mitrovica ishte e qliruar e tera,por "miqt" e tu i kthyen prap...Ti me quajte Hipokrit!
Krijoni Kontakt