Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 100
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    E more brari , nuk e din ti se kta qeveritar hajna kan hisen e vet n¨për agjensionet e sigurimeve , dhe po e heken ket taks , që është e padrejt natyrisht, ata ja hekin vetit njërin nga burimet e korrupcionit. Kjo nuk bën të ndodhi!

Kjo qështje është folur vetëm nëpër forume televizive , që i bjen muhabet cajtoresh!

Mergimtaret tanë shpresojn që kjo taks të hiqet sa më parë.

Kosova me ketë qeveri , të gjitha të keqijat ja hedh him govnes.
    Ai na i paska lënë. Po a nuk po bojka me ja thy "amanetin" himes a?!!!
    Kjo po që është vetëm njëri nga shenjat se këta qeveritar korruptiv nuk jan gjë tjetër veq pasardhës të himes , dhe zbatojnë amanetet antishqiptare me përpikëri, sic i ka udhëzuar ajo krijes antishqiptare!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E HASA PO E KRYMB CDO DITË E MË SHUMË KOSOVEN.
    BAC, 25% E KOSOVES ËSHTË ENDE E OKUPUAR NGA SHAKU , KTA PO DOJN ME CAKTU DIT TË CLIRIMIT, CFARË PARADOXI!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KILI MERTURI : 23-06-2010 më 05:59
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    11 vjetori i çlirimit te Kosovës
    Per çfare date te çlirimit mund te flitet ,apo te festohet ,kur 30% e teritorit te Kosoves eshte akoma e pa çliruar...

Ps. Mos u beni hipokrit ,qe te vendosni data dhe festoni ato ,per pa u çliruar Kosova definidivishte...
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 23-06-2010 më 06:45

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    A vazhdon shteti i Kosoves tu a vjedhe bashkatdhetareve nga Diaspora kur vijne me kerr per vizit ne Kosove..ate te ashtu quajturen "takse siguracioni" qe shkon nga 50 deri 150 euro?

Sali Berisha nuk u merr asnji qindarke bashkatdhetareve.
    Pse Hashim Sejdi Jakup Lima u a merr?
    A eshte fol per kte ceshtje kte vere?
    A nuk eshte krim tu vidhet kjo gjobe puntoreve tan ne perendim?
    Ku shkojn keto po themi 500 000 udhtar me kerr) x 50 euro=25 milion Euro ( qe afersisht) u plackiten diaspores bigarihak ?

Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    po qikjo taks ju ka mbete amanet per Rugove kurr mos me ia hjek. Kjo taks eshte qe 8 vjet ne Kosove... te bafte mire.

Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    E more brari , nuk e din ti se kta qeveritar hajna kan hisen e vet n¨për agjensionet e sigurimeve , dhe po e heken ket taks , që është e padrejt natyrisht, ata ja hekin vetit njërin nga burimet e korrupcionit. Kjo nuk bën të ndodhi!

Kjo qështje është folur vetëm nëpër forume televizive , që i bjen muhabet cajtoresh!

Mergimtaret tanë shpresojn që kjo taks të hiqet sa më parë.

Kosova me ketë qeveri , të gjitha të keqijat ja hedh him govnes.
    Ai na i paska lënë. Po a nuk po bojka me ja thy "amanetin" himes a?!!!
    Kjo po që është vetëm njëri nga shenjat se këta qeveritar korruptiv nuk jan gjë tjetër veq pasardhës të himes , dhe zbatojnë amanetet antishqiptare me përpikëri, sic i ka udhëzuar ajo krijes antishqiptare!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E HASA PO E KRYMB CDO DITË E MË SHUMË KOSOVEN.
    BAC, 25% E KOSOVES ËSHTË ENDE E OKUPUAR NGA SHAKU , KTA PO DOJN ME CAKTU DIT TË CLIRIMIT, CFARË PARADOXI!

Cthuni bre a e ka ne qef hashimi me ndegju Byonce apo ma shume Pink floyd???

Apo ndoshta keni info. se me shume e preferon Fintete Rexhen dhe Dervish shaqen?
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Per çfare date te çlirimit mund te flitet ,apo te festohet ,kur 30% e teritorit te Kosoves eshte akoma e pa çliruar...

Ps. Mos u beni hipokrit ,qe te vendosni data dhe festoni ato ,per pa u çliruar Kosova definidivishte...

Kosova ishte qliruar tersisht me 11 dhe 12 qershore...me pas 53 Shtetet "paqrrujtse" i kthyen serbet ne Mitrovoce. Kete nuk ta mban b.y.th.a te shkruan,frikacak...qohesh e thush "mos u beni hipokrit..." Kosova ishte qliruar definitivisht nga Serbia me datat e permendura,por "miqt" e tu i kthyen prap ne kosove.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    I vetmi dallim ndermjet Shimit dhe Himit eshte S-ja, se perndryshe njësoj jan.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    I vetmi dallim ndermjet Shimit dhe Himit eshte S-ja, se perndryshe njësoj jan.

.... si veper te perbashket e kan ndarjen e Mitrovices.

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Pajtona me TY,po pse ka ksi faqezi qe nenvlersojne popullin e vete skom besu....e di qe ka lane vese serbia po bash kete menyre NCNCNCN pom dhimen po injoranta kishe,e jetoje e perparoj Kosove hatri e muni atyre qe shkun e keta me qesi natone para Ushtrise sone.....ishallah pshtojen
    pse a po pret ti prej ashkalive e maxhupve lavdata per UQK ske se merresh me ta kta po kshtu i kan thene edhe serrbies kur ka qen ktu si sod natose.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Jo krejt Kosova eshte e cliruar!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Kosova ishte qliruar tersisht me 11 dhe 12 qershore...
    Eh sa do te doja sikur te ishte ashtu ...,por faktet flasin ndryshe ,perderisa qeveria dhe instucionet e Kosoves nuk ushtrojne pushtetin e vete ne tere territorin e Kosoves si mund te flitet per nje çlirim dhe nje date ,kur akoma sot,pjesa veriore eshte e okupuar ,dhe atje eshte krijuar nje çerrdhe serbo-çetnikesh, qe ushtrojne presion dhune dhe vrasje ndaj qytetarve shqiptare me qellim shperngulje nga ato vise...,ndersa ironia me e madhe eshte se Qeveria e Kosoves dhe Euleks kurva, bejne prostitucion politik,nga njera ane,ndersa nga ana tjeter,qendrojne indiferent ndaj keti fakti.

me pas 53 Shtetet "paqrrujtse" i kthyen serbet ne Mitrovoce. Kete nuk ta mban b.y.th.a te shkruan,frikacak...qohesh e thush "mos u beni hipokrit..." Kosova ishte qliruar definitivisht nga Serbia me datat e permendura,por "miqt" e tu i kthyen prap ne kosove.
    E para ,duket qe e je nje injorant dhe e ke kuptuar gabim mesazhin tim te meparshem.
    E dyta, duket qe je nje analfabet ,qe nuk di te shkruash dy rrjeshta pa bere njeqind gabime drejteshkrimore.
    E treta, nga fjalori qe perdore, duket qe je nje rrugaç dhe i pa edukate.
    E katerta, permend fjalet "frigacak", "miqt e tu" ,pa patur iden ,se kush jam dhe pa ditur kuntributin tim per Kosoven edhe perse nuk jam nga Kosova, por thjeshte nje shqiptare qe ka bashjetuar dhe bashkjetone me vuajtjet e kombit tim ,duke dhene kontributin tim modest ne drejtim te aspirateve te kombit tone per liri dhe pamvarsi te plote, gjithandej ku ka shqiptare ne trojet e tyre....
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 23-06-2010 më 15:47

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Eh sa do te doja sikur te ishte ashtu ...,por faktet flasin ndryshe ,

!!! Faktet ti kishe lexuar..ato i kam shkruar

perderisa qeveria dhe instucionet e Kosoves nuk ushtrojne pushtetin e vete ne tere territorin e Kosoves si mund te flitet per nje çlirim dhe nje date ,kur akoma sot,pjesa veriore eshte e okupuar ,dhe atje eshte krijuar nje çerrdhe serbo-çetnikesh, qe ushtrojne presion dhune dhe vrasje ndaj qytetarve shqiptare me qellim shperngulje nga ato vise...,

Edhe keto i shkrrova

ndersa ironia me e madhe eshte se Qeveria e Kosoves dhe Euleks kurva, bejne prostitucion politik,nga njera ane,ndersa nga ana tjeter,qendrojne indiferent ndaj keti fakti.

O Kalavesh(po e marre te drejten me ta thene se i pari ja fillove me ofeendu)Ketu nuk behet fjale per qeverin dhe eulexin.Por per qlirimin e Kosoves.

E para ,duket qe e je nje injorant dhe e ke kuptuar gabim mesazhin tim te meparshem.

Mesaxhi yt ishte ky : "Mos u beni hipokrit ,qe te vendosni data dhe festoni ato"

E dyta, duket qe je nje analfabet ,qe nuk di te shkruash dy rrjeshta pa bere njeqind gabime drejteshkrimore.

Nuk po shkrruajme ketu ese..O gomar

E treta, nga fjalori qe perdore, duket qe je nje rrugaç dhe i pa edukate.

Para se ti te fyen ketu ne kete teme, asnje antare nuk e beri kete.Ashtuqe kontrrolo vetin dhe edukaten tende para se te fyen te tjeret.

E katerta, permend fjalet "frigacak", "miqt e tu" ,pa patur iden ,se kush jam dhe pa ditur kuntributin tim per Kosoven edhe perse nuk jam nga Kosova, por thjeshte nje shqiptare qe ka bashjetuar dhe bashkjetone me vuajtjet e kombit tim ,duke dhene kontributin tim modest ne drejtim te aspirateve te kombit tone per liri dhe pamvarsi te plote, gjithandej ku ka shqiptare ne trojet e tyre....

Ndoshta,ama sipas asaj qe ke reaguar jam i sigurt se je frikacak...
    Une fort mire shkrrova se Mitrovica ishte e qliruar e tera,por "miqt" e tu i kthyen prap...Ti me quajte Hipokrit!
    p.s. Kjo eshte hera e pare qe diskutoi me ty...nese vazhdon me fyerje(injorant,analfabet,rrugaç,i pa edukate) ,ato i di edhe me mire....Jam ekspert

p.s. URDHERO
    Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 23-06-2010 më 18:48

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •