Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 39
    i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Policite e botes jane te mbushura me raste te renda kriminale, te cilat nuk mund te zgjidhen. Kjo nuk do te thote se policia ka vete dore ne keto raste.

Ndihmesi me i rendesishem per hulumtimet eshte qytetari. Po heshti ai, policia e ka te veshtire hulumtimin. Ndersa bindja e qytetarit mbi policine varet (nder tjerash) nga thashethemet qe ngriten mbi policine. Nese qytetari vazhdimisht degjon perralla te tipit "PK bashke me sllavet vrau disa shqiptare", ai nese eshte besimtar i perrallave te tilla veshtire se do te ndihmoje ndonjehere policine me informacione.
    Kjo mund te ndodhe ,nese Policia e Kosoves nuk eshte e afte te zbardhe rastin e vrasjes ,apo qellimishte te fsheh motivin dhe autoret e ksaj vrasje...

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    mos u ngut more vella
    se po flitet qe per pun te pista jan shkue
    e shehid me sa di une nuk shkohet nese bjen ne prit per biznes e per pun te pista jo
    nga e konfirmove ti kete ,kur hetimet lidhur me ngjarjen akoma as qe kane filluar...
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 21-06-2010 më 21:02

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Po më dhimbësen familjarët e në veçanti ata të vrarit, sa mora vesh unë njëri prej tyre ishte në UÇK, andaj ngushëllime të përzemërta. Kurse sa i përket kush është shehid, se pari ti dardaniAU kqyre pak domethënien e fjales shehid e mos ja fut kot, shehid do të thotë deshmorë dhe për këtë nuk vendosim ne se kush është e kush jo mirpo një ju them se nëse janë vrarë nga ushtria Maqedonase (e që ka shumë gjasa sikur rasti i Harun Aliut) lidhur me çështje kombëtare po, kurse nëse janë vrarë për punë biznisesh, atëherë janë për të ardhur keq.
    Unë besoj (për ata e solla edhe lajmin) se ushtria Maqedonase i ka vrarë dhe keta kanë qenë të lidhur për çështjen kombëtare në Maqedoni.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Po më dhimbësen familjarët e në veçanti ata të vrarit, sa mora vesh unë njëri prej tyre ishte në UÇK, andaj ngushëllime të përzemërta. Kurse sa i përket kush është shehid, se pari ti dardaniAU kqyre pak domethënien e fjales shehid e mos ja fut kot, shehid do të thotë deshmorë dhe për këtë nuk vendosim ne se kush është e kush jo mirpo një ju them se nëse janë vrarë nga ushtria Maqedonase (e që ka shumë gjasa sikur rasti i Harun Aliut) lidhur me çështje kombëtare po, kurse nëse janë vrarë për punë biznisesh, atëherë janë për të ardhur keq.
    Unë besoj (për ata e solla edhe lajmin) se ushtria Maqedonase i ka vrarë dhe keta kanë qenë të lidhur për çështjen kombëtare në Maqedoni.
    Keta vrasje nuk ndodhin krejt rastsisht. Nuk jan koinsidenca. Heshtje e qeversi te mbikqyrun me ben te biie dyshim
    Paqja qoft mbi ju
    Ja nje video per Besimtaret
    BAC, SU KRY

Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Vritet Avni Zharku, edhe nje Luftar Lirie pra, po duket po doka me dal siq thash me heret, Maqedoni ben vrasje edhe mbranda teritorin Kosoves.

Ket e quaj tradhti edhe juve qe mbroni ket gjith jeni te shitur - TRADHTAR.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 21-06-2010 më 22:06
    BAC, SU KRY

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Vritet Avni Zharku, edhe nje Luftar Lirie pra, po duket po doka me dal siq thash me heret, Maqedoni ben vrasje edhe mbranda teritorin Kosoves.

Ket e quaj tradhti edhe juve qe mbroni ket gjith jeni te shitur - TRADHTAR.
    Ti me siguri me profesion je polic, perndryshe nuk do te mund te zbardhje kete vrasje te katerfisht kaq shpejt!

Te lumte

Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Porosi e hapur(publike) për BASHKËSINË NDËRKOMBËTARE(USA, EU, ...) dhe PARTITË POLITIKE SHQIPTARE(BDI, PDSH, DR, ...):

Samidin Xhezairi - Komandant HOXHA

- Ushtroni trysni tek politikbërësit sllavo-maqedon në IRJM që banorët e sajë të i trajtojë njëjtë, përndryshe do të jeni bashkëfajtorë për konfliktin e ri ndëretnik në IRJM.
    - IRJM me mënyrën e funksionimit(mosfunksionimit) aktual pa asnjë qasje serioze karrshi problemeve të shumta, nuk është shtet nga i cili pritet diqka pozitive.
    - IRJM do të pushojë së egzistuari nëse vazhdon me mospërfilljen e Shqiptarëve. Si rrjedhim pason ridefinimi i kufijve në Ballkan. |...| Samidin Xhezairi - Hoxha |...| 15-04-2010
    Lufta s'ka përfunduar, ajo po rifillonë dhe do të jetë më e gjatë.
    - Për dallim nga e luftërat e kaluara, kësajë radhe do të ndëshkohen edhe shqiptarët e ligë me fajin e të cilëve populli gjendet në situatë të palakmueshme.
    Shpresojë se do të përmirësohen dhe angazhohen për mirëqenjen e bashkëkombasve të vetë, atëherë do të ju falet.
    - Fillimishtë do të mundohem që faktori politik shqiptarë në IRJM të jenë të bashkuar në kërkesat e tyre legjitime për barazi të plotë ndëretnike.
    Nëse ky tentim dështonë, atëherë nuk më mbetet tjetër vetëm se i armatosur të gjendem pranë jushë. Ndihma e Allahut qoftë me ne.
    Lufta nuk do të bëhet kur ate e kërkon dhe i konvenon armikut. Ajo(lufta) duhet ta gjejë armikun në befasi kur ai nuk e pret dhe ku më së shumti i dhem.
    Ka kaluar koha kur Shqiptarët lehtë provokoheshin dhe lufta u servohej sipas dëshirës së kundërshtarit. Do të luftojmë kur ne na konvenon.
    - Unë Samidin Xhezairi - Hoxha nuk do të marrë vendime të ngutshme që mund të jenë fatale për popullin, jo luftë kur armiku e kërkon dhe me çdo kusht e dëshiron.
    - Vëllezër/Motra të nderuarë/a, ju këshillojë që të frenoni veten dhe mos të harrgjoni pa masë për gjëra të panevojshme sepse: Lufta s'ka përfunduar, ajo do të vazhdojë.
    Politika Sërbo-Malazeze, Greke dhe e IRJM-ës, është: Politikë polico-ushtarake antishqiptare, dhe si e tillë ajo do të vazhdojë veprimtarinë e vet.
    Ata janë të vetëdijshëm se jetojnë në tokë të huajë. Dhe për të u bërë pronarë të sajë, synojnë zhdukjen ose largimin e pronarit të vërtetë (Shqiptarëve).
    Srpi, Malazezi, Maqedonci dhe Grku janë dhe do të jenë të bashkuar në politikën e tyre antishqiptare.
    - E kemi gabim nëse shpresojmë se dikush do të na i kthejë vullnetarishtë pronat tona (Maqedonia, Kosova lindore, Çamëria, Malësi deri në Ulçin).
    Jo nuk do të i kthejnë, por në vazhdimsi do të tentojnë të na i grabisin edhe këto që i kemi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 21-06-2010 më 22:34
    BAC, SU KRY

Gregory Isaacs Maska e metinsk
    Anëtarësuar
    21-06-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    91
    Mos me ju hy ner hak veq mdoket qe kta djemt ishin shku per krim atje,sdi tash qeshtu po sillen muabete qysh thojn mas luftes dalin shum komandanta,edhe mas qesaj ndodhie plot muabeta.Nejse qysh do koft NGUSHLLIME FAMILJES.

Shpirti n'paqe
    Qielli im

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Sllavet i palun edhe 4 Shqiptar me ndihmen e Policise Se Kosoves, Inshallah Jan Shehidet e ri per Lirin e vatanit.

Ngushllime familjarve
    Prej kur dileret e droges behen shehid?
    Ndoshta edhe justifikohet trafikimi i droges per hir te vatanit?????????????
    hahahahahaahh
    Per pune droge jane vrare ndermjet vehte more ,krejt Vitia e din!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    U vrane kater vete. Lajm mjaft i dhimbshem dhe dhashte zoti te mos degjojme me lajme te ketilla. Ne radhe te pare ju shprehi ngushellimet e mia familjeve te te vrareve e me pas te gjithe shqiptareve qe sado pak e kane ndjere rende kete lajm.
    Nuk dua te prejudikoj dhe t`ia qelloj se u be kjo vrasje per kete apo per ate, e beri ai apo tjetri, kjo eshte nje vrasje dhe duhet te kemi dhimbsuri pse keto qe po ndodhin me ne. Ti bime mbas vetit dhe te shikojme se pse po na ndodhin neve keto ngjarje, cka kemi bere apo cka nuk kemi bere qe te nderpritet kjo njehere e pergjithmone, se pari vrasjet ne mes veti, e kur ato ti kemi ndal,atehere syte i drejtojme dhe e kerkojme vrasesin te te tjeret qe do ta kemi shume me te lehte gjetjen e vrasesit.
    Pajtohem plotesisht me ata qe thone se populli mund dhe duhet te ndihmoje me se shumti. Pra i ftoj te gjithe ata qe dine sado pak dicka dhe mendojne se ajo mund te ndihmoje sado pak, le te mos hezitoje dhe ta zbardhe ate aty ku duhet. Vetem keshtu mund ta crrenjosim apo bile ti zvogelojme vrasjet.
    Ai qe denoncon dike per ta mbrojtir popullin dhe vendin e vet, nuk eshte tradhetar e as shpijun, por kontribuon per vendin dhe popullin.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •