Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga GENCI_99 Lexo Postimin
    I Plagosuri Sigurisht Do Te Jep Info. Policise Dhe Do Te Zbulohet Se Kush Eshte Vrasesi, .

Per fat te keq i plagosuri i ka deklaruar policise se nuk ka dijeni se kush dhe pse ka kryer kete atentat (RTK).
    Eshte per te te ardhur keq per familjet e tyre, por nese eshte e vertet ajo qe po flitet se ka qene "lufte" mes bandave kriminale, duhet te gezohemi qe jane larguar nga mesi jone dhe shpresoj se edhe kriminelet qe kane kryer kete vrasje te kapen dhe te burgosen.

T'i shpallesh deshmore kriminelet, ndodhe vetem te ne shqiptaret.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mexhi : 22-06-2010 më 23:11

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2007
    Postime
    99
    ngushllime ma te sinqerta familjarve te viktimave!
    me vemendje lexova te gjitha komentet qe u shkruan per ket rast te kobshem qe ndodhi me vrasjen e 4. personave qe ma pare u konfirmua nga policija dhe mjetet e informimit ku un degjova nga "RTK"-ja. nuk eshte mire te ngutemi me shkrime per hire te nji qeshtje kaq te rende nder shqiptare. eshte mase e vertete qe ne te kaluaren shum te afert edhe jan bere gjera shum te pa hijshme me neve, si vrasje dhunime, djegje e shka mos tjeter. un nuk doja ti besoja mendimeve dhe shkrimeve qe policija e kosoves dhe kfori jan te perzire ne ket vrasje. nuk doja te besoj qe policija e kosoves dhe kfori jan vrases. ju them te verteten qe kam besim te plote tek policija e kosoves ashtu si edhe te kfori. un kam bindje te thelle qe ky rast do zbardhet, me qe nji person eshte i shpetuar nga kjo vrasje, keshtu qe mundesite jan te medha qe rasti do zbardhet. mendoj dhe kam bindje te thelle qe nee shqiptarte ne pergjethesi jemi fitimtar. kur them ket dua edhe te jape mendimin tim se pse jemi fitimtar. jemi fitimtare sepse; jemi ne rruge te drejt, sepse jemi ne treven etnike shqiptare, jemi fitimtare sepse e kaluara verteton qe jemi popull fisnik, jemi fitimtare sepse edhe jemi besimtare te vertetes dhe jo te genjeshtrave. por edhe fitimtarja ka ligjet e veta qe duhet te jemi shum te kujdeseshem dhe qe mos ti shkelim parimet njerzore per hire te kesaj apo te asaje, per hire te ketije "besimi" apo te atije...! zoti eshte nji per te gjith. ti bashkohemi botes demokratike keshtu qe edhe kombi yn te shef ditet e lumturise ku edhe e mertojme. ne boten demokratike nuk fiton dhuna, dhuna eshte e humbur ne boten demokratike.
    nderimet e mija burimix.

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Për vrasjet në Viti, policia nuk jep detaje

Vrasja e katërfishtë në rrugën Kllokot – Viti, që ndodhi dy javë më parë, me ç`rast u vranë dy shtetas të Kosovës dhe dy të Maqedonisë, si dhe një person tjetër u plagos, akoma nuk është ndriçuar nga Policia e Kosovës.
    Zëdhënësi i Policisë Rajonale të Gjilanit, Ismet Hashani ka deklaruar se deri tani po vijojnë hetimet për ndriçimin e këtij rasti dhe se nuk mund të zbardhen detajet rreth tij.

Sipas agjencisë së lajmeve INA, i plagosuri, Qenan Ademi nga fshati Nikushtak i Likovës është lëshuar nga Spitali i Gjilanit dhe më pas policia ka siguruar të dhëna rreth vrasjes pas disa bisedave informative të zhvilluar me të.

“Ne nuk mund të flasim pa u zbardhur rasti. Personi i plagosur, që ka qenë i shtrirë në spital është liruar dhe më pas është marrë nga policia në biseda informative për të nxjerrë detaje mbi incidentin e rëndë. Ne jemi duke punuar maksimalisht për të zbardhur këtë vrasje”, ka thënë Hashani.

Ndërkohë zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Brendshme të Maqedonisë, Ivo Kotevski, ka deklaruar se janë në kontakt me autoritetet homologe kosovare dhe se presin informacione shtesë lidhur me rastin në fjalë.

Në pritën e organizuar në orët e hershme të mëngjesit dy javë më parë në afërsi të Vitisë u vranë Bardhyl Fetahu (1980) dhe Avni Zhaku (1981) nga Kosova, si dhe Qemal Agushi (1983) dhe Qazim Bakija (1986) nga rajoni i komunës së Likovës, ndërsa i plagosur mbeti 29 vjeçari Qenan Ademi nga fshati Nikushtak i komunës së Likovës.

Ata dyshohet se janë qëlluar me 15 plumba nga AK-47.

Familjarët e viktimave kanë theksuar se presin informacione dhe detaje për vrasjen nga ana e autoriteteve zyrtare policore. /Telegrafi/
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 03-07-2010 më 18:59
    BAC, SU KRY

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga N_Berlin Lexo Postimin
    Hahaa nese jep kesi raporte te pazemerta (te ftohta ) per UQKne ateher me siguri je nje nder ata te shqiperise qe punojn ne kosov neper kafe (dhoma publike) dhe te vjen keq qe je nje prej tyre !! sa i perket shkrimit per mu esht shum mir por ti mos e flliq shqipen me greqisht e italisht oj kuder !!
    Shih njehere veten ,analfabet ,cfare shqipe te bastarduar e te gjymte ke shkruar!!!!
    E mos te flasim edhe per emblemen qe e ke shkruar UQK,nje nxenes i klases se dyte e din se si duhet te shkruhet ,hahhahha
    Kesi "patriota' na "duhen"
    "Patriota" analfabet!!!!!!
    "Lum " shtepia qe te ka

P.S jam shqiptare e Kosoves ,e dua popullin tim ,ndryshe nga ti une nuk mund te krenohem me dilere te droges,keshtu jam edukuar!!

i/e regjistruar Maska e N_Berlin
    Anëtarësuar
    22-06-2010
    Postime
    2

papakica tiranes

Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Shih njehere veten ,analfabet ,cfare shqipe te bastarduar e te gjymte ke shkruar!!!!
    E mos te flasim edhe per emblemen qe e ke shkruar UQK,nje nxenes i klases se dyte e din se si duhet te shkruhet ,hahhahha
    Kesi "patriota' na "duhen"
    "Patriota" analfabet!!!!!!
    "Lum " shtepia qe te ka

P.S jam shqiptare e Kosoves ,e dua popullin tim ,ndryshe nga ti une nuk mund te krenohem me dilere te droges,keshtu jam edukuar!!
    o lum ata grek e italian qe ju kan juve se mos me kan ata vdesni edhe per buk po per juve ishte kan vetem baba enver kudra thiut vetem aij juv vjen hakesh oj kuder ani analfabet hehehee edij qe e din edhe frangjishten praktike se je nje prej tyre e sa i perket droges normal dikush me drog ``è dikosh me dhip po i fiton parat ??se na e muret fytyren ne ter boten rebelat e shqipnise hajna ose kudra 70 %

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Përçarje në mes liderëve, përçarje në mes dilerëve, përçarje në mes forumistëve. Kjo gjuhë nuk më pëlqen. Përshënetje të gjithëve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga N_Berlin Lexo Postimin
    o lum ata grek e italian qe ju kan juve se mos me kan ata vdesni edhe per buk po per juve ishte kan vetem baba enver kudra thiut vetem aij juv vjen hakesh oj kuder ani analfabet hehehee edij qe e din edhe frangjishten praktike se je nje prej tyre e sa i perket droges normal dikush me drog ``è dikosh me dhip po i fiton parat ??se na e muret fytyren ne ter boten rebelat e shqipnise hajna ose kudra 70 %
    Hahhahahahah,nuk beson qe jam nga Kosova!!!!
    Me kete veprim tendin ti fyen femrat kosovare,ka edhe qe din te shkruajne si duhet,jo si ti qe na moret fytyren neper forume duke shkruar ,lere se nje shqipe te sakatosur por edhe me mendime e opinione shume te ceketa intelektuale
    Jam lind ,rrit dhe vazhdoj te jetoj ne Kosove,betohem ne ZOT.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Kujdes të nderuar, mos i quani ushtarët dhe heronjët dilerë të drogës, dijeni një gjë para se gjithash se keta ishin në gjendje të flijoheshin (të jepnin çdo gjë) atëherë kur ne nuk ishim të gatshëm, andaj t'i zëmë nëpër gojë ata besoj se nuk e meritojnë.
    Para se gjithash ata mbeten pjesë e UÇK-së (të përkushtuar për këtë vend qoft edhe me jetë), ndërkaq droga e gjerat e tjera mendoj se nuk ka njeri pa gabime dhe pa një të kaluar të hidhur në jetë mirëpo kontributi i tyre duhet të jetë shkak që ne mos t'i trajtojmë sikur të ishin të pavlerë, ngase në të vërtetë ne të cilët nuk jemi fare të involvuar në "drogë" (e futa në thojëza ngase nuk e besoj se ata janë pjesë e saj) nuk jemi aq të flakët për atdhe sikur që ishin ata, andaj përballë veprimtarisë së tyre të lavdishme mendoj se duhet të heshtim!

Respekt!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Kujdes të nderuar, mos i quani ushtarët dhe heronjët dilerë të drogës, dijeni një gjë para se gjithash se keta ishin në gjendje të flijoheshin (të jepnin çdo gjë) atëherë kur ne nuk ishim të gatshëm, andaj t'i zëmë nëpër gojë ata besoj se nuk e meritojnë.
    Para se gjithash ata mbeten pjesë e UÇK-së (të përkushtuar për këtë vend qoft edhe me jetë), ndërkaq droga e gjerat e tjera mendoj se nuk ka njeri pa gabime dhe pa një të kaluar të hidhur në jetë mirëpo kontributi i tyre duhet të jetë shkak që ne mos t'i trajtojmë sikur të ishin të pavlerë, ngase në të vërtetë ne të cilët nuk jemi fare të involvuar në "drogë" (e futa në thojëza ngase nuk e besoj se ata janë pjesë e saj) nuk jemi aq të flakët për atdhe sikur që ishin ata, andaj përballë veprimtarisë së tyre të lavdishme mendoj se duhet të heshtim!

Respekt!
    Pajtohem plotesisht, por duhet edhe te kemi kujdes qe te mos i quajm ushtare te UÇK-së dilerat e droges, apo jo?
    Ne shqiptaret e kemi nje problem ( nje nga shume) , akoma nuk e kemi kuptuar se krimineleve nuk iu ndalohet te luftojne per atdhe! Se edhe ata si cdo pjestar tjeter i nje shoqerie , kane te drejte t'i pergjigjen kushtrimit kur atdheu eshte ne rrezik.
    Ne fund, kur ne pranojme te shpallim nje tradhetar "Hero" pse te mos pranojme faktin qe nje kriminel ka dhene kontribut te madhe ne "clirimin e vendit"?!!!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •