Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 39
    i/e regjistruar Maska e Seneka
    Anëtarësuar
    25-05-2007
    Vendndodhja
    anes malit
    Postime
    51

Kosovë: Vriten katër persona në qytetin e Vitisë

Katër persona janë vrarë sot, në orët e hershme të mëngjesit, në qytetin e Vitisë, ka njoftuar Policia e Kosovës.
    Zëdhënësi i Policisë, Baki Kelani tha se katër persona kanë humbur jetën derisa ata kanë qenë duke udhëtuar me veturën e tyre.

Policia e Kosovës bëri të ditur se nga ngjarja kanë humbur jetën Qenan Ademi (1981) nga fshati Nikushtak dhe Qazim Bakija (1986) nga fshati Nikushtak si dhe Qemal Agushi (1983) nga fshati Sllupçan.

Nga ana tjetër, në mesin e viktimave bëhet i ditur edhe emri i shtetasit të Kosovës, Bardhyl Fetahu.

Ministrja e Punëve të Brendshme të Maqedonisë, Gordana Jankullovska ka vërtetuar vrasjen e tre shtetasve të Maqedonisë në Kosovë, por duke mos dhënë detaje për vrasjen. “Gjatë ditës presim më shumë detaje për këtë incident dhe se jemi në kontakt me autoritetet kosovare dhe gjatë ditës do të njiheni se çfarë ka ndodhur”, ka theksuar Jankullovska.

Kjo eshte hera e dyte qe ne nje rajon te ngisht mes Kosoves dhe IRJM-se vriten shqiptaret a thua pse dhe a thua deri kur do te derdhet gjaku i shqipetareve.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Zbulohen emrat e 4 viktimave në Viti

Zbulohen emrat e 4 viktimave në Viti

Burime ende jozyrtare kanë treguar për identitetin e viktimave të rastit të vrasjes së sotme në Viti.

Sipas informacioneve jozyrtare, personat e vrarë janë: Qenan Ademi (1981) nga fshati Nikushtak dhe Qazim Bakija (1986) nga fshati Nikushtak si dhe Qemal Agushi (1983) nga fshati Sllupçan.

Nga ana tjetër, në mesin e viktimave bëhet i ditur edhe emri i shtetasit të Kosovës, Bardhyl Fetahu.

Sipas Policisë së Kosovës, ata u vranë në orët e hershme të mëngjesit të sotëm nga persona të panjohur në një pritë të organizuar në aksin rrugor Viti-Kllokot.

Dyshohet se tre shtetasite vrarë nga Maqedonia janë nga komuna e Likovës.

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani ka deklaruar sot se incidenti ka ndodhur në aksin rrugor Viti – Kllokot, kur jetën e kanë humbur katër persona.

“Ne orët e mëngjesit ka pasur gjuajtje në rajonin e Gjilanit nga një makinë, ku kanë humbur jetën katër persona", ka deklaruar Kelani.

Përndryshe, Ministrja e Punëve të Brendshme të Maqedonisë(MPB), Gordana Jankullovska ka vërtetuar vrasjen e tre shtetasve të Maqedonisë në Kosovë, por duke mos dhënë detaje për vrasjen.

“Gjatë ditës presim më shumë detaje për këtë incident dhe se jemi në kontakt me autoritetet kosovare dhe gjatë ditës do të njiheni se çfarë ka ndodhur”, ka theksuar Jankullovska.

Katër persona janë vrarë gjatë një përleshje të armatosur sot në mëngjes në afërsi të Vitisë së Kosovës. /express/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Sllavet i palun edhe 4 Shqiptar me ndihmen e Policise Se Kosoves, Inshallah Jan Shehidet e ri per Lirin e vatanit.

Ngushllime familjarve
    BAC, SU KRY

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Per kete vrasje ,duhet qe Policia e Kosoves te beje hetime te hollsishme dhe te proncohet me saksishte se kush i vrau kater shqiptaret dhe cili ishte motivi i vrasjes se tyre...Ne qofte se kjo nuk prononcohet lidhur me rastin ne fjale, dhe kete e kalon ne heshtje ,sikur s,ka ndodhur asgje ,athere ajo konfirmone se eshte implikuar edhe vete ne kete vrasje...

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Sllavet i palun edhe 4 Shqiptar me ndihmen e Policise Se Kosoves, Inshallah Jan Shehidet e ri per Lirin e vatanit.

Ngushllime familjarve
    Nga e di kete?

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin

Ngushllime familjarve
    mos u ngut more vella
    se po flitet qe per pun te pista jan shkue
    e shehid me sa di une nuk shkohet nese bjen ne prit per biznes e per pun te pista jo
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Per kete vrasje ,duhet qe Policia e Kosoves te beje hetime te hollsishme dhe te proncohet me saksishte se kush i vrau kater shqiptaret dhe cili ishte motivi i vrasjes se tyre...Ne qofte se kjo nuk prononcohet lidhur me rastin ne fjale, dhe kete e kalon ne heshtje ,sikur s,ka ndodhur asgje ,athere ajo konfirmone se eshte implikuar edhe vete ne kete vrasje...
    Policite e botes jane te mbushura me raste te renda kriminale, te cilat nuk mund te zgjidhen. Kjo nuk do te thote se policia ka vete dore ne keto raste.

Ndihmesi me i rendesishem per hulumtimet eshte qytetari. Po heshti ai, policia e ka te veshtire hulumtimin. Ndersa bindja e qytetarit mbi policine varet (nder tjerash) nga thashethemet qe ngriten mbi policine. Nese qytetari vazhdimisht degjon perralla te tipit "PK bashke me sllavet vrau disa shqiptare", ai nese eshte besimtar i perrallave te tilla veshtire se do te ndihmoje ndonjehere policine me informacione.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    A po dihet motivi i vertete i kesaj vrasjeje.
    Nese shteti maqedon ka gisht ne kete eshte tjeter pune,mirepo nese motivi i vrasjes ka qene per pune te pista atehere ne ketu skemi cka debatojme.

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    mos u ngut more vella
    e shehid me sa di une nuk shkohet nese bjen ne prit per biznes e per pun te pista jo
    Nese del siq po thu ather plotsisht e terheki komentin e mahershem. Po nese del qe sllavet kan gisht e policia jon edhe ksaj here eshte u sjell ne ndihm atyre. Kjo nuk pranohet duhet thjesht quhet tradhti
    BAC, SU KRY

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    mos u ngut more vella
    "llapi" e ke "gabim" keta shkojn "shehid qka do qe te bejn, po u vrane me arm ne dore, si ne xhamia, si ne rruge si ne male si ne qytet, si vrajten femi si vrajten, si vrajten te ri si burra e gra, keta [qifti i kosovarit] "shkojn shehid"

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •