Postuar më parë nga SinFoni@ Macja apo daci hiç nuk e di! Epo kush ti ngaterroi moj, era e mengjezit. Mora lemshin mora shtiza bera triko me korniza
Postuar më parë nga gloreta Dhe sa mendon se do kushtoje dasma mo, pale do ftosh gjithe shqiperine? Jo mi jo po kam ndermend ta bej ne bora bora
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Normale qe femrat. Gjeja me e bukur qe i ka dhuruar zoti mashkullit, pa ju ne jemi nje hic Posi keni njeren gje na ruan ne shtepi Vjehrren
Postuar më parë nga gloreta Posi keni njeren gje na ruan ne shtepi Vjehrren Avash icik se o per nusen vjerra ajo se per djalin eshte nena.
Postuar më parë nga gloreta Epo kush ti ngaterroi moj, era e mengjezit. Mora lemshin mora shtiza bera triko me korniza Ide e mirë! E gjeta fijen o glor!
Love has no limits
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Avash icik se o per nusen vjerra ajo se per djalin eshte nena. Mos ji kaq i sigurte. Te pyesim Albelen. Cmendon moj, shtyhen bashke apo bejne paqe, apo duhet ta armatose nusja mire e mire valixhen e pajes?
Postuar më parë nga gloreta Mos ji kaq i sigurte. Te pyesim Albelen. Cmendon moj, shtyhen bashke apo bejne paqe, apo duhet ta armatose nusja mire e mire valixhen e pajes? Normale qe do e shtyj mezi po e pret ate dit
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Normale qe do e shtyj mezi po e pret ate dit Qe te shohe pakez drite .
Postuar më parë nga gloreta Qe te shohe pakez drite . Po ate qe duam te gjithe
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Thashe se do e shfrytezoje me mire po te isha dhe une Pse Do Vish Dhe Ti?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt