Asgjë-në..
I humbi fija lëmshit...!
Love has no limits
Per Sinfonine, lemshin ta ngaterroi macja
Postuar më parë nga gloreta Pse me pyet, te mori njeri ty Ka zene qymyri Ekon He moj me thuaj a je gati , te blej une pajen cfare te duash ti zemer qyqaaaaaaaaaaaaaaaaa glori sesht ber akoma moderator ky si tham ne se ndryshe na nxoren ne pencion
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu sur tout quand elle a le Diable au corps... ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Postuar më parë nga gloreta Pse me pyet, te mori njeri ty Ka zene qymyri Ekon He moj me thuaj a je gati , te blej une pajen cfare te duash ti zemer Ah sbie kollaj rrufeja tek ai vendi o glor jo lol Me mire me hiq leket e dasmes se pajen e ble vet
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar më parë nga Albela qyqaaaaaaaaaaaaaaaaa glori sesht ber akoma moderator ky si tham ne se ndryshe na nxoren ne pencion hahahahahahhaha mos ke gabuar emer moj, nuk eshte ky moderatori ai eshte ai qe i ka shume xhan femrat
Postuar më parë nga Albela qyqaaaaaaaaaaaaaaaaa glori sesht ber akoma moderator ky si tham ne se ndryshe na nxoren ne pencion Pse e ke nda mendjen do me marr ndonje moderator kshu ti?
Postuar më parë nga gloreta Per Sinfonine, lemshin ta ngaterroi macja Macja apo daci hiç nuk e di!
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Ah sbie kollaj rrufeja tek ai vendi o glor jo lol Me mire me hiq leket e dasmes se pajen e ble vet Dhe sa mendon se do kushtoje dasma mo, pale do ftosh gjithe shqiperine?
Postuar më parë nga gloreta hahahahahahhaha mos ke gabuar emer moj, nuk eshte ky moderatori ai eshte ai qe i ka shume xhan femrat Normale qe femrat. Gjeja me e bukur qe i ka dhuruar zoti mashkullit, pa ju ne jemi nje hic
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt