Close
Faqja 36 prej 118 FillimFillim ... 2634353637384686 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 1175
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Harudi Lexo Postimin
    A din kush të tregon se,cilat ishin argumentet-arsyet që MASHT-i të ndalon bartjen e shamisë nga nxënëset e arsimit fillor-të mesëm në shkollat publike në Kosovë?

-Kush mundet të sjellë Udhëzimin Administrativ,verzionin zyrtar të MASHT-it!
    Ketu e ke udhëzimin administrativ nga MASHT-i në formatin pdf.

http://www.masht-gov.net/advCms/?id=23&lng=Alb#id=536

E ke një list të tërë, e ke aty quhet: "- UA - Kodi i mirësjelljes dhe masat disiplinore për nxënës të shkollave të mesme të larta Nr: 7/2009"
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    po ne shqiptari nuk njoh rrezik me teper se tashe per vllavrasje per fe pos tash.
    pasi qe ky eshte nje bumerang i kurdisur nga qarqet e sherbimeve anti shqiptare,per me ba shpurthjen e fundit qe te arrijne diqka po normalisht duke i perdor disa njerez qe pa qen mundohen te behen te menqur,ksaj i thon qe ta rrit mendjen duke te lavdruar pastaj ti vet ban vete vrasje,por fatmiresisht jeni pak,dhe sipas gjitha gjasave pjesa me e madhe e kopese se juaj eshte si ky rposa,jane shume te pa dishem e me kesi njerez edhe anmiku mundohet te manipuloj por rrezik nuk ka.
    Rreziku jeni ju, me "idet revolucionare" te juaja.
    Lexoj me vemendje postimet e mia, hesht ! Dhe asgje s'do te ndodhe.

Tek e fundit, pse përziheni ju te krishteret tek problemet e muslimaneve ? Pse nuk i shiqoni priftat e juaj qe ju kan abuzuar bab e nen, vella e moter ?! Ikni, e shiqoni punet e juaja, ne punet e tona i dim me mir se cdo kush.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Un s'flas me me hatër e as me diplomaci !

Boll më me toleranc, sincerisht po ju them, e kemi tepruar dhe ja ku jemi ardhur duke ju respektuar kaq shume, ne kemi harruar veten, saqe sot, pa asnje marre flisni kunder besimit qe ju mbrojti gjat gjithe historis se njerzimit !

Nuk jam i pari, dhe nuk jam i mramti qe me shani keshtu, vetem pse mbroj besimin tim.

Edhe un ju them Brravo ju qoft, se po te kishte ndodhur ky incident para 10 viteve, kurre nuk do i kishe pasur 10 mije protestues ne prishtine ! Por fal juve, dhe budalleqeve tuaja te njepasnjeshme anti-shqiptare, jeni duke e Islamizuar Shqiptarin me te madhe.

Un them, falemnderit qe egzistoni ! Pse ? Sepse te gjithe e dim, qe ky ligje kurre nuk do t'aplikohet ne kosove, por eshte vetem publiciteti dhe zgjimi i ndergjegjes se cdo qytetari qe po behet sa her qe te kete debate te tilla.

Islami nuk zhduket kurre, perkundrazi eshte si nje prushe... aq me shume qe e tund, aq me shume flaka e saj rritet !
    po tash ty te kan marre telat lidhje te shkurt dhe tu dogj me duket trafoja.e kujteses.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Shumica e Kosoves jan musliman. Un te thash ; Vetem nese behet ndonje lufte Shqiptaret musliman me nje an, kunder Euleshit dhe Anmikut me kataliket nanën tjeter ?!

Un po flas pa fantazira, thjesht duke e par realitetin ne vend.
    E di qe s'te pelqen, por ja qe,.. s'kam cfar te bej. Ti mbetesh pergjithmon minoritet, baraz i çdo minoriteti tjeter ne vend.
    Cfare muslimani i leshit? e sheh vetem maxhupet kane mbetur musliman, mjafton ti shikosh fotot...nqs nuk e ke ditur tek shqiptaret nuk ka fe.....nje pjese e madhe besojne Zot por asnjehere sipas rregullave te islamit apo kristinianizmit.

Dhe kete rast, ne e kishim fjalen ti luftojme dhe debojme per muslimanet-talibanc....e jo per muslimanet qe kane tradita evropiane/tolerant...mos i ngaterro dy gjera, mos u mbuloni nen petkun e njereze musliman te ndershem.

Ju thjeshte keni devijuar nga traditat e vjetra islame qe na la turku.....dhe po e pervetsoni traditat e races me te ulte ne Bote...arabo-taliban.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-11-2009
    Postime
    9
    kjo proteste asht sherbimi ma i keq,qe nje pjese e popullit te kosoves i bani vendit te vet.i ngjante nje manifestimi ne ato vende qe ala nuk po ju njohin as si shtet.asht krejt e kjarte se me shamia kerkush nuk po i pengon te shkojne ne shkollat fetare,po pse dojne me e imponu edhe ne shkollat laike ? talebanizmi duket se po fiton terren ne kosoven e shkrete.si shqiptar u ndjeva njesoj keq si atehere kur kam pa manifestimin e shqiptareve te maqedonise kunder karikaturave .hej ,hapni syte ,ju tuj u rropose drejt orientit po merrni me vedi edhe prespektiven e kosoves e te gjithe shqiptareve.cfare turpi !

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Vëllezër të nderuar, t'i kthehemi temës ka devijuar në atë masë sa që çështja e shamisë as që po debatohet më!
    Ketu nuk jemi për t'i shtjelluar të gjitha problemet, është temë e lidhur me shamitë dhe ju lutem paraqitni argumentet tuaja pro/kundër ndalimit të shamisë në shkollat e mesme.
    Jepni shembuj nga shtetet e Evropës dhe nga konventat ndërkombëtare sepse vetëm kështu do t'i sherbejmë njëri tjetrit në mësimin e njohurive të reja e asesi duke u grindur për gjëra të panevojshme dhe që nuk e kanë vendin në këtë temë, sa që duket të jetë Top-tema e ditës, sa herë t'i bëjmë refresh shohim se si kjo temë ka postime të reja, andaj ju lutem t'i kthehemi temës të shohim pikëpamjet tona ku mund të kemi të drejtë, ku mund të kemi gabim etj.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Rreziku jeni ju, me "idet revolucionare" te juaja.
    Lexoj me vemendje postimet e mia, hesht ! Dhe asgje s'do te ndodhe.

Tek e fundit, pse përziheni ju te krishteret tek problemet e muslimaneve ? Pse nuk i shiqoni priftat e juaj qe ju kan abuzuar bab e nen, vella e moter ?! Ikni, e shiqoni punet e juaja, ne punet e tona i dim me mir se cdo kush.
    nuk ja vlen te debatohet me si ty ,pasi nuk me duket se tu ka qfaq harresa,ose ka punu dikush ne trunin tand gjynahi.

Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 20-06-2010 më 18:35

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Vëllezër të nderuar, t'i kthehemi temës ka devijuar në atë masë sa që çështja e shamisë as që po debatohet më!
    Ketu nuk jemi për t'i shtjelluar të gjitha problemet, është temë e lidhur me shamitë dhe ju lutem paraqitni argumentet tuaja pro/kundër ndalimit të shamisë në shkollat e mesme.
    Jepni shembuj nga shtetet e Evropës dhe nga konventat ndërkombëtare sepse vetëm kështu do t'i sherbejmë njëri tjetrit në mësimin e njohurive të reja e asesi duke u grindur për gjëra të panevojshme dhe që nuk e kanë vendin në këtë temë, sa që duket të jetë Top-tema e ditës, sa herë t'i bëjmë refresh shohim se si kjo temë ka postime të reja, andaj ju lutem t'i kthehemi temës të shohim pikëpamjet tona ku mund të kemi të drejtë, ku mund të kemi gabim etj.
    Gimche po mire na sjelle disa artikuj te kota te 2-3 pseudo-muslimaneve, por reagim nga Kryeimami i Kosoves kishte per kete protest, dhe si ka mundesi qe Kryeimami nuk ishte ne proteste?

Se sa per Kryetarin e Kryeministrin dhe Opozitaret dihet qe nuk ka.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Shqiptar jan vetëm muslimanet.

Te tjeret jan shqipfolës.
    Aja ju nuk doni te filloni luften i te paret?!

Tash po e kuptoj pse jane kta neo-muslimanet kshtu provokant ne rruge!!!!!!!!!!
    Qe pastaj nje qytetar qe eshte apsolut i pa fajshem si shkak i provokimeve te juaja aj i pa fajshmi te fillon te sbraze agressionin dhe ti pastaj sipas Neo fejes tane ke te drejt ti kundervehesh. Hmmmmmmmmmmmmmmm.

Epo shqiptaret durojn shume vetem nese e tepron nuk te jepe kohe ti kundervihesh.

Ju falemderit per diskutime une prej sote nuk do te nderhy ne tema te juaja.
    Por edhe per kete qka shkruajta nuk ka nevoj per pegjigje.

Faqja 36 prej 118 FillimFillim ... 2634353637384686 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •