vAll-llahi keta që e thash e kom me zemër, sepse nuk e kam ndërmend që nëse vëllau im është në anën e armiqëve e më lufton ta presë me darkë, mirpo do ta pres me pushkë.
Ajo që është parimore në Islam është se luftën nuk guxojmë ta fillojmë të parët, i respektojmë të gjithë, nëse dikush na sulmon, ju kundërpergjigjemi dhe kjo është shumë normale dhe e logjikshme.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Kur i lexoj postimet tuaja jam shume i lumtur se po e di qe kjo kope eshte shume e pa dishme e prej te pa dishmit nuk te kercnohet rreziku,vetem qe ju kopeja e gabelistano magjupeve deshiroj qe te jene te gjith si ti.se besoj shume qe do te fitoni jo veq shamin po edhe perthokojsat ne do ti bim dhurat.
Un s'flas me me hatër e as me diplomaci !
Boll më me toleranc, sincerisht po ju them, e kemi tepruar dhe ja ku jemi ardhur duke ju respektuar kaq shume, ne kemi harruar veten, saqe sot, pa asnje marre flisni kunder besimit qe ju mbrojti gjat gjithe historis se njerzimit !
Nuk jam i pari, dhe nuk jam i mramti qe me shani keshtu, vetem pse mbroj besimin tim.
Edhe un ju them Brravo ju qoft, se po te kishte ndodhur ky incident para 10 viteve, kurre nuk do i kishe pasur 10 mije protestues ne prishtine ! Por fal juve, dhe budalleqeve tuaja te njepasnjeshme anti-shqiptare, jeni duke e Islamizuar Shqiptarin me te madhe.
Un them, falemnderit qe egzistoni !Pse ? Sepse te gjithe e dim, qe ky ligje kurre nuk do t'aplikohet ne kosove, por eshte vetem publiciteti dhe zgjimi i ndergjegjes se cdo qytetari qe po behet sa her qe te kete debate te tilla.
Islami nuk zhduket kurre, perkundrazi eshte si nje prushe... aq me shume qe e tund, aq me shume flaka e saj rritet !
po ne shqiptari nuk njoh rrezik me teper se tashe per vllavrasje per fe pos tash.
pasi qe ky eshte nje bumerang i kurdisur nga qarqet e sherbimeve anti shqiptare,per me ba shpurthjen e fundit qe te arrijne diqka po normalisht duke i perdor disa njerez qe pa qen mundohen te behen te menqur,ksaj i thon qe ta rrit mendjen duke te lavdruar pastaj ti vet ban vete vrasje,por fatmiresisht jeni pak,dhe sipas gjitha gjasave pjesa me e madhe e kopese se juaj eshte si ky rposa,jane shume te pa dishem e me kesi njerez edhe anmiku mundohet te manipuloj por rrezik nuk ka.
Shumica e Kosoves jan musliman. Un te thash ; Vetem nese behet ndonje lufte Shqiptaret musliman me nje an, kunder Euleshit dhe Anmikut me kataliket nanën tjeter ?!
Un po flas pa fantazira, thjesht duke e par realitetin ne vend.
E di qe s'te pelqen, por ja qe,.. s'kam cfar te bej. Ti mbetesh pergjithmon minoritet, baraz i çdo minoriteti tjeter ne vend.
Krijoni Kontakt