Close

Rezultati i Sondazhit: A u gezuan shqiptaret per fitoren e Greqise , ndaj Nigerise?

Votues
89. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

11 12.36%
  • JO

78 87.64%
Faqja 6 prej 19 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 183
    Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ku e dime ne se valle e ftoi federata shq te luante me fanellen shq ??????Kete vetem ai e di.
    Edhe wikipedia ta jep kaq informacion sa kerkon ti....

In February 2007, he officially rejected a call to play for the Albanian Under-21 national team.

Kaq mjafton.. skaudra shqipetare eshte ne kete gjendje qe eshte sepse plehra si ky apo si Bunjaku me shoke nuk pranuan te vishnin denjesisht fanellen kuqezi.. kaq te mjafton??
    Po ta them edhe nje here, ky nuk este Shqiptar!
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=3UnA8...eature=related

...sa kam qesh sa kam qesh......

...edhe me keq duhet t'ju bere kesaj race t'pist....
    As nuk e ka prekur fare, duket tek pamja nga afër!

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Un i besoj grekve se ata e kane ne skuader dhe nuk besoj se do genjenin per nje lojtar te tyre.

Ja dhe nje link i FIFAs
    http://www.fifa.com/worldcup/awards/bestyoungplayer/playertowatch=297316/index.html
    Po ça lesh greku mo, vlleh muti është si Bollano.

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Edhe wikipedia ta jep kaq informacion sa kerkon ti....

In February 2007, he officially rejected a call to play for the Albanian Under-21 national team.

Kaq mjafton.. skaudra shqipetare eshte ne kete gjendje qe eshte sepse plehra si ky apo si Bunjaku me shoke nuk pranuan te vishnin denjesisht fanellen kuqezi.. kaq te mjafton??
    Po ta them edhe nje here, ky nuk este Shqiptar!
    Bunjaku nuk pranoi për arsye politike, kishte frikë nga paragjykime për identitetin e tij seksual.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    O Fieri e bere si puna e atij pilut qe e nxori gjithe laberine me origjine çobane...

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Nuk ia hoqi njeri te drejten te nryshoj kombesi, por derisa ai nuk eshte me, pra hoqi dore nga gjaku i tij Shqiptar, ske si thua aty luajti nje Shqiptar, ben mekat, aty vetem Grek kishte, asnje Shqiptar. ok? Dhe puna e nderrimit te kombesise eshte si thike me dy presa, ne rast se Nini luan mire, do ti thone Grek, ne rast se nuk kenq me lojen e ti do ti thone Shqiptar i ndyre, pra ai nuk eshte as Shqiptar me sakt, edhe as Grek.. thjesht dikush i cili refuzoi te perfaqesoj kombin e tij, per dicka me mire (qe shume lehte mund ti dale per me keq)
    nejse nejse, ti quaje si te duash...
    Ti je askushi te gjykoj dike qe lindi nje Shqiperi dhe jetoi aty vetem 1 vite dhe pastaj shkoi ne greqi me prinderit e tij si mijra familje te tjera shqipetare.
    Ti nuk mund te gjykosh shqipetaret qe emigruan ne greqi apo ne cdo shtete tjeter te botes.
    Femijet e gjithe familjeve shqiptare qe emigruan jasht shtetit u rriten dhe mbaruan shkollen jashte shqiperis,ne kete rast Nini ne greqi.
    Luante futboll qe kalama,e pane qe ishte lojtar i mire dhe e moren te lozte me
    Panathinaikos,erdhi koha qe kombetarja greke e kerkoi.
    Me thuaj ti zotri,deri atehere ku ishin shqiptaret??
    U zgjua nga gjumi federata shqiptare kur kombetarja greke kerkoi te lozte per te? ku ishin shqiptaret deri atehere?
    Sigurisht qe do lozte per greqin pasi u rrit aty dhe u shkollua,pastaj mos te harrojm dhe te miren e ardhmes e tij.
    Mos me thuaj se e ardhmja e tij do ishte me mire ne shqiperi seee do me besh te qesh!
    Imagjino te ishe ti ne vendin e tij,cfare do beje?
    Lere mos me kthe pergjigje se ketu ne forum e di qe do me beni shqiptarin e flakte dhe kjo vetem se juve nuk ju dha nje mundesi e tij si ju dha Ninit.
    Historia e Ninit eshte biseduar dhe sterbiseduar 3 vjet me para kshu qe nuk ja vlen te flisni per ate akoma,lereni ne punen e tij.
    Poashtu lerni ato zilit dhe inatet dhe mos i ktheni ne politike se asnjerit nuk i behet vone.
    Permbajuni temes nqs keni dicka per te komentuar,nqs jo mos postoni fare.
    Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Un jam lut te hub Greqia.
    Po te kishte hmub Greqia do festoja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    jo se jame gezuar ,por mendoje se mire beri qe fitoi pasi e kemi komshi pavarsishte i mire apo i keqe ky na ra per pjese duam apo s'duam ne

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga _Elena_ Lexo Postimin
    Ti je askushi te gjykoj dike qe lindi nje Shqiperi dhe jetoi aty vetem 1 vite dhe pastaj shkoi ne greqi me prinderit e tij si mijra familje te tjera shqipetare.
    Ti nuk mund te gjykosh shqipetaret qe emigruan ne greqi apo ne cdo shtete tjeter te botes.
    Femijet e gjithe familjeve shqiptare qe emigruan jasht shtetit u rriten dhe mbaruan shkollen jashte shqiperis,ne kete rast Nini ne greqi.
    Luante futboll qe kalama,e pane qe ishte lojtar i mire dhe e moren te lozte me
    Panathinaikos,erdhi koha qe kombetarja greke e kerkoi.
    Me thuaj ti zotri,deri atehere ku ishin shqiptaret??
    U zgjua nga gjumi federata shqiptare kur kombetarja greke kerkoi te lozte per te? ku ishin shqiptaret deri atehere?
    Sigurisht qe do lozte per greqin pasi u rrit aty dhe u shkollua,pastaj mos te harrojm dhe te miren e ardhmes e tij.
    Mos me thuaj se e ardhmja e tij do ishte me mire ne shqiperi seee do me besh te qesh!
    Imagjino te ishe ti ne vendin e tij,cfare do beje?
    Lere mos me kthe pergjigje se ketu ne forum e di qe do me beni shqiptarin e flakte dhe kjo vetem se juve nuk ju dha nje mundesi e tij si ju dha Ninit.
    Historia e Ninit eshte biseduar dhe sterbiseduar 3 vjet me para kshu qe nuk ja vlen te flisni per ate akoma,lereni ne punen e tij.
    Poashtu lerni ato zilit dhe inatet dhe mos i ktheni ne politike se asnjerit nuk i behet vone.
    Permbajuni temes nqs keni dicka per te komentuar,nqs jo mos postoni fare.
    Flm per te me treguar qe jam askushi.. po ben mire ti thuash edhe vetes here pas here
    E dashur mike e forumt, te lutem mos me gjyko TI mua per ato cfare une shkruaj sepse po ben te njejtin gabim per te cilin po me akuzon edhe mua.

Te te pergjigjem te gjitha atyre qe ke shkruajtur eshte rruge e gjate, ndoshta do te duheshin tema te vecanta. Gjithsesi, ne kohet e trazirave apo te pamundesise te gjithe ne Shqiperi ishim ne gjendje jo te mire, disa iken, ia mbathen, dolen ne kerkim te nje jete me mire, kjo qe zgjidhja e tyre, skam pse i gjykoj, edhe as nuk marr mundimin. Disa te tjere zgjodhem te qendronin ketu ne Shiqperi, per te jetuar ne kete vend, ne rastin e Ninit, per te luajtur futboll ne kete vend, per te rritur familjen ne kete vend, per ta bere kete vend nje vend me te mire nga ai qe ju ia mbathet.

Dakord, pjekjen e tij profesionale Nini e arriti ne Greqi, nje formim te cilin ne Shqiperi eshte e veshtire te arrihet, kete e pranoj. Por ne jeten e njeriut ka disa caste, ku ai duhet te zgjidhte qe ato te mira te cilat i fitoi diku tjeter ti conte ne vendin e tij, per ta bere kete vend nje vend me te mire, te pakten ne aspektin sportiv. Ai nuk zgjodhi kete, me sakte refuzoi te sherbente per vendin e tij... qe te jem me i qarte, refuzoi te quhej Shqiptar. Une per kete te fundit replikova. Ai nuk mund te quhet me Shqiptar, per tu quajtur Shqiptar me pare duhet te indentifikohesh si i tille, dhe ai nuk identifikohet si Shqiptar, identifikohet si Grek.
    Ka edhe te tjere si puna e Ninit te cilet kane vendosur flamurin e tyre perpara flamureve te shume vendeve te tjera.

Te shpreh mendimin tim qe ai zgjodhi te quhet grek ne vend te shqiptar dhe qe mua me neveritet nje fakt i tille, une nuk e shoh si patriotizem te verber. Edhe po ta kishte bere kete gje nje person i nje kombesie tjeter, prap i te njejtit mendim do te isha. Te identifiohesh me dicka qe realisht nuk je, dhe te hedhesh posht identitetin tende te vertet, mua me duket neveritese, ska rendesi nese ky njeri i neveritshem eshte Shqiptar apo Italian, apo Hollandez, ska rendesi, ai prap ne syte e mi i neveritshem ngelet. Dhe per kete mendim te timin, ti dhe askush tjeter skeni pse te me gjykoni. Nqs ju pelqen dhe jeni dakord me mua, me behet qefi. Nqs jo, prap mund te jetoj...

Ke ajo pjesa ku me pyet: "Imagjino te ishe ti ne vendin e tij,cfare do beje?" te pakten mba miresjelljen te mos pergjigjesh per pyetjen qe vete ben, dhe aq me pak ta vendosesh ate cfare mendon ti sipas qefit, sikur do ta jepja une.
    Gjithsesi, edhe pse jo nje menyre e hajrit te te pyeturit, prap po marr mundimin te te pergjigjem. Une nuk do pranoja te thiresha me nje mer tjeter perpos Shqiptar, sic e thash me larte, dicka e tille me neveritet, dhe aq me teper kur behet fjale per nje vend si Greqia. Kete ti mund ta kuptosh si patriotizem te flakte apo ku di une, por sinqerisht mos merr mundimin ti replikosh kesaj, sme intereson opinioni jot, edhe i askujt tjeter se cfare juve ua ka qefi te mendoni se une jam, patriot i zjarrt apo jo.

Tjetra, desha te me thoje, ku ke pare qe kam shprehur zili apo inate politike? Sepse po me akuzon (mua me ke cituar ne mos gaboj) per dicka qe edhe mua vete me neveritet.

Ke fjalia e fundit, ke te drejte, harrova te thoja mendimin tim per temen, flm qe ma kujtove. Por mesa di, kam gjithashtu te drejten te shpreh opinionin tim mbi ceshte te ndryshme, sic eshte ceshtja e "shqipetareve" qe perfaqesojne vende te tjera, dhe jo vendin e tyre, dhe une vetem sa iu pergjigja nje fjale qe nje antare me larte dha, nuk e hapa une ceshtjen, thjesht iu pergjigja shkrimit.

Se u zgjata shume..

Nejse, mbas kesaj, qe te jem ne rregull edhe me rregullat e forumit... Nuk e di se cfare bejne Shipetaret e tjere, por personalisht as nuk jame gezuar ndonjehere per Grekerit, dhe as nuk do gezohem ndonjehere.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    nejse mua pelqen sporti edhe kjo tem i perket sportit asgje tjeter grekut i lumt qe fitoj
    po un skam pse gezoj se nuk eshte skuadra ime
    por me bohet qefi qe sfituan nigerit

sa per ninin ai eshte vet bos vet shkop sjemi ne ta gjykojm ca eshte edhe ca seshte
    nese ati i pelqen te jet me shum greek se sa shqiptar hesapi ti
    por turp te ket se tere jena emigrant por tatuazhin e shqipes krenare ne shpatull e kam
    Partizoni

Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Ku ka idiotizem me te madhe ,kur i gezohesh nje skuadre te nje rrace qe eshte antishqiptare...,pirdhuni me gjithe grekrit...!
    Lexo dhe nje here ate qe kam shkruar lexo se na binde fare me ate pjesen e fundit. Idiotizem eshte kur na vijne ca pseudo-patriot ketu dhe na tregojne se sa shume e duan Shqiperine se na paskan ndenjur aty per te ndertuar vendin. Ohhhhhhhhhhhhh plsssssssssssssssssssss se na gajaset me kete hipokrizi tuajen. Une nuk gezohem per asnje skuader pervec asaj me te cilen jam tifoze por ama ky eshte sport. Ne sport nuk shikohet shteti o njerez por shikohet talenti dhe ajo qe jep ne fushe. Kush po pyet nese eshte Greqia, Italia, apo Gjermania. Sipas ketij mentaliteti te tuaj i bie qe dhe Italine ta urrejme se na ka vrare me pare dhe kushedi se sa njerez jane mbytur ne ato ujra nga forcat italiane. Apo Gjermanine qe na ka vrare, por hey keta jane te mire tani.

Njeriu zgjedh vete se ku do e ndertoje jeten dhe do bej si te jete me e mira per te. Nuk kane ngelur keta te FSH-se ta quajne anti-shqiptar dike qe eshte rritur ne nje vend tjeter kur ai e ka ndertuar jeten aty dhe aty e ka te ardhmen. Ja prandaj atdheu yne i dashur ju ka ju patriotet qe keni ndenjur per te ndertuar Shqiperine qe ta coni deri ne fitore te kupes boterore, megjithate perpiquni ta beni kete midis pushimeve te shumta qe beni gjithe diten neper kafene. Pa-mundesia apo pa-aftesia per te ndertuar jeten tende diku tjeter ku mund te sigurosh nje te ardhme me te mire per veten dhe familjen tende nuk eshte e barabarte me patriotizem.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Une me deshire do kisha qe te fitonte Nigeria (apo edhe ndonje vend tjeter i kurrkundstanit), sesa Greqia, dhe mire qe nuk e pashe ndeshjen.

Per Greqine kam nifare neverie, perfshi dhe fansat e saj!

Faqja 6 prej 19 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •