Close

Rezultati i Sondazhit: A u gezuan shqiptaret per fitoren e Greqise , ndaj Nigerise?

Votues
89. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

11 12.36%
  • JO

78 87.64%
Faqja 5 prej 19 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 183
    Jo................................................ ......................

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Un i besoj grekve se ata e kane ne skuader dhe nuk besoj se do genjenin per nje lojtar te tyre.

Ja dhe nje link i FIFAs
    http://www.fifa.com/worldcup/awards/bestyoungplayer/playertowatch=297316/index.html
    asht himarjot qyfyre

si pirro dhima
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    asht himarjot qyfyre

si pirro dhima
    I lindur ne Himare po, por me prejardhje greke. Te pakten ashtu thote ai, se aty bazohen informacionet se cfare u thote Sotiris Ninis vete. Kur ai thote jam me prejardhje greke, ne nuk mund ta bejme shqiptar me zorr, dhe aq me teper nuk mund te bejm tifo per te.

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Kur hyri NINI ne fund u ndjeva me krenare sepse ka gjak shqiptari dhe pse luan per greqine.
    Nini Shqiptar?? E ke gabim gocee, nje mu* si greket e tjere eshte... nuk eshte Shqiptar ai jo.. nje Shqiptar nuk do te luante kurr per nje skuader tjeter

Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=3UnA8diu5J4
    ...sa kam qesh sa kam qesh......

...edhe me keq duhet t'ju bere kesaj race t'pist....
    Lol, mire qe vendosi ti binte... po pse si ra tamam dreqi??
    ncncn shenjester nigeriani
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Po clidhje ka sporti me politiken amon
    Sporti eshte sport,kush eshte i zoti le te fitoje
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763

Wink

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Nini Shqiptar?? E ke gabim gocee, nje mu* si greket e tjere eshte... nuk eshte Shqiptar ai jo.. nje Shqiptar nuk do te luante kurr per nje skuader tj

Po pse futbollistat ne gjithe boten luajne me skuadrat e huaja?
    Nini u rrit ne greqi dhe si i tille quhet grek sepse ka shkuar ne shkolle greke ashtu si shumica e femijeve shqiptare qe u rriten dhe linden ne greqi.Por vetem me deshiren e tyre heqin kombesine shqiptare.Dhe kete te drejte nuk ja heq kush.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin
    Po clidhje ka sporti me politiken amon
    Sporti eshte sport,kush eshte i zoti le te fitoje
    Po nuk hodhen pak helmin keta si ata gjalprinjte qe te hane fshehurazi nuk behet.
    O njerez mundohuni te jeni me pak racista se e keni shpirtin me mllef te mbushur .

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Po pse futbollistat ne gjithe boten luajne me skuadrat e huaja?
    Nini u rrit ne greqi dhe si i tille quhet grek sepse ka shkuar ne shkolle greke ashtu si shumica e femijeve shqiptare qe u rriten dhe linden ne greqi.Por vetem me deshiren e tyre heqin kombesine shqiptare.Dhe kete te drejte nuk ja heq kush.
    Nuk ia hoqi njeri te drejten te nryshoj kombesi, por derisa ai nuk eshte me, pra hoqi dore nga gjaku i tij Shqiptar, ske si thua aty luajti nje Shqiptar, ben mekat, aty vetem Grek kishte, asnje Shqiptar. ok? Dhe puna e nderrimit te kombesise eshte si thike me dy presa, ne rast se Nini luan mire, do ti thone Grek, ne rast se nuk kenq me lojen e ti do ti thone Shqiptar i ndyre, pra ai nuk eshte as Shqiptar me sakt, edhe as Grek.. thjesht dikush i cili refuzoi te perfaqesoj kombin e tij, per dicka me mire (qe shume lehte mund ti dale per me keq)

nejse nejse, ti quaje si te duash...
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Nuk ia hoqi njeri te drejten te nryshoj kombesi, por derisa ai nuk eshte me, pra hoqi dore nga gjaku i tij Shqiptar, ske si thua aty luajti nje Shqiptar, ben mekat, aty vetem Grek kishte, asnje Shqiptar. ok? Dhe puna e nderrimit te kombesise eshte si thike me dy presa, ne rast se Nini luan mire, do ti thone Grek, ne rast se nuk kenq me lojen e ti do ti thone Shqiptar i ndyre, pra ai nuk eshte as Shqiptar me sakt, edhe as Grek.. thjesht dikush i cili refuzoi te perfaqesoj kombin e tij, per dicka me mire (qe shume lehte mund ti dale per me keq)

nejse nejse, ti quaje si te duash...
    Mau shqiperia vete nuk i " deboi" te gjithe sportistat etjjjjjjjjjjjjj? Nini u rrit ne greqi nga dy prinder emigrante .Aty vazhdoi shkollen aty luajti futboll etj.Ku e dime ne se valle e ftoi federata shq te luante me fanellen shq ??????Kete vetem ai e di.

Mau shqiperia vete nuk i " deboi" te gjithe sportistat etjjjjjjjjjjjjj? Nini u rrit ne greqi nga dy prinder emigrante .Aty vazhdoi shkollen aty luajti futboll etj.Ku e dime ne se valle e ftoi federata shq te luante me fanellen shq ??????Kete vetem ai e di.
    Se di ku i merr informacionet ti, por sipas FIFAs eshte grek i lindur ne Shqiperi. Po ke ndonej deklarate te Ninit qe thote qe eshte shqiptar, atehere po, mund ta besoj, por fjala jote para FIFAs besoj se nuk ka shume vlere.

Faqja 5 prej 19 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •