Close

Rezultati i Sondazhit: A u gezuan shqiptaret per fitoren e Greqise , ndaj Nigerise?

Votues
89. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

11 12.36%
  • JO

78 87.64%
Faqja 4 prej 19 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 183
    Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    ne veshtrim A pare duhet A mbeshtesim nje ekip europian e aq me teper ballkanik.
    por historite e merite e vjetra nuk na lene A dalim mbi urrejtjen e krijuar
    Bashkohem me mendimin tend.
    Pse mos te mbeshtesim nje ekip Europian? pak rendesi ka kush eshte ajo skuader (cili shtet)
    ...Keta te tjeter o burra te thon Jo,vetem e vetem nga urrejtja qe kane lolz
    Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Kam antipati per disa shtete,dhe nuk me behet qejfi nese dalin mire ne cfare do lloj konkurimi apo evenimenti
    Sme pelqejne dhe pik!!!!!!!!
    Ketu hyn dhe Greqia!
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162

...sa kam qesh sa kam qesh......

...edhe me keq duhet t'ju bere kesaj race t'pist....

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    E kthyen dhe futbollin ne rracizem te neveritshem.

Personalisht jam me argjentinen .Greku dje ishte me fat sepse nga gomarlleku i nje lojtari skuadra rivale ngeli me 10 lojtare.Te themi te drejten greket luajten me mire dje sesa lojen e pare ne boteror .Kur hyri NINI ne fund u ndjeva me krenare sepse ka gjak shqiptari dhe pse luan per greqine.

Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    E kthyen dhe futbollin ne rracizem neveritshem.

Personalisht jam me argjentinen .Greku dje ishte me fat sepse nga gomarlleku i nje lojtari skuadra rivale ngeli me 10 lojtare.Te themi te drejten greket luajten me mire dje sesa lojen e pare ne boteror .Kur hyri NINI ne fund u ndjeva me krenare sepse ka gjak shqiptari dhe pse luan per greqine.
    Nini eshte i lindur ne Shqiperi po me prinder grek. Te pakten keshtu thone greket. Nuk ke pse ndihesh krenare.

Une per vete nuk gezohem as per Greqine, as Serbine, e as Bosnjen, Malin e Zi, Kroacine etj. Nuk jam tifoz me asnje nga keto shtete. Dhe kur luajn dy skuadra me te cilat nuk jam tifoz, zakonisht dua te fitoj ndonjera qe luan me bukur, ose qe ka ndonje lojtar qe me pelqen.

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nini eshte i lindur ne Shqiperi po me prinder grek. A pakten keshtu thone greket. Nuk ke pse ndihesh krenare.
    Nuk e di nga i merr ti ato info edhe cfare thone greket apo ku di une se kush tjeter.
    Sa per info Nini eshte i lindur ne Shqiperi dhe prinderit e tij jane puro shqipetare.
    Kshu qe thua ti, hajd shendet
    Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    JO!

Arsyet jane shume te thjeshta, e jam i sigurte qe ata qe nuk kuptojne pse-ne nuk kane realisht nevoje per shpjegime

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga _Elena_ Lexo Postimin
    Sa per info Nini eshte i lindur ne Shqiperi dhe prinderit e tij puro shqipetare.
    Une nuk mund te kem ndonje simpati te vecante per dike qe qenka skipetar i kuluar po emrin e paske Sotiris Ninis...

Citim Postuar më parë nga _Elena_ Lexo Postimin
    Nuk e di nga i merr ti ato info edhe cfare thone greket apo ku di une se kush tjeter.
    Sa per info Nini eshte i lindur ne Shqiperi dhe prinderit e tij jane puro shqipetare.
    Kshu qe thua ti, hajd shendet
    Un i besoj grekve se ata e kane ne skuader dhe nuk besoj se do genjenin per nje lojtar te tyre.

Ja dhe nje link i FIFAs
    http://www.fifa.com/worldcup/awards/bestyoungplayer/playertowatch=297316/index.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 18-06-2010 më 10:24

Faqja 4 prej 19 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •