Close
Faqja 210 prej 236 FillimFillim ... 110160200208209210211212220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,091 deri 2,100 prej 2359
    [ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anėtarėsuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicė/Tavnik City
    Postime
    184
    Citim Postuar mė parė nga ervinkeci Lexo Postimin
    F.tahiri kjo eshte vetem per facebook dhe une kete e di, por kjo te jep vetem passin e facebook dhe jo passin e emailit, Faleminderit per kohen

Une per facebook kam perdor kete host http://freehostcp.t35.com/cp/index.php

Po mua me duhet me gjet pass emaili

une shembull e more facebook ti mundesh ta besh phishing edhe hotmail.com e njejta menyr shkon t'pershendes dhe per ta kry ket pun te duhet kesh njohuri gjuhet .html .php .css te besh webfaqen sa me provokuse dhe sa me terheqse per viktimen.
    t'pershendes.
    Jezusi (Isai a.s) ėshtė sikurse edhe gjithė profetėt tjerė rob i zgjedhur dhe i dėrguar i Allahut.

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    @ Godfather - Net eshte i mbush plot me gjera te vjetra, jo funksionale, viruse etj. Kete e provova dhe sic po flasim tani, para gjysem ore punonte per mrekulli.
    Dhe do te vazhdoje te punoje per nje kohe te gjate, ndryshe nga te tjeret.

@ mufitk - Jo me vjen keq. Nuk shikoj ndonje arsye "studimore" per te cilen mund ta perdoresh ti. Nga postimet e tua ne kete forum, kam pare qe ti je ende duke mesuar. Keshtu fokuso energjite ne gjera pozitive.

O mufitk... kam te reja per ty... passwordi i RAR-it nuk hiqet! Thyhet!
    Natyrisht une kam marre masa ti ve nje password me 34 karaktere. Mi bej pak llogarite e kombinimeve te mundshme per brute-force.

Pastaj duke pas parasyh ate procesorin tat, beji nje benchmark bruteforcerit qe ke. Edhe nxirr numrin e passwordeve per sekonde. Pra shpejtesine.

Pastaj pjesto : Numer total kombinimesh / shpejtesi passworde per sekonde... edhe me thuj nqs e thy dot brenda dy vjetesh nqs ke ndonje quad core.

Fillo tani edhe kur te mbarosh postoje ketu passwordin per te gjithe
    Persa i perket asaj qe the ishte nje lapsus dmth eshte e vertet qe thyhet jo hiqet ose me sakt gjendet komp e kam duo core normale nje tjeter qe doja te cekja eshte ajo qe njeriu gjithmone meson...
    GJithesi mendimi yt po ai mendimi i Godfather sme pelqeu nejse gjiths4ecili tregon veten dhe nivelin e tij ne pergj se askush nuk eshte perfekt as nuk ka lindur perfekt

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    O mufitk... kam te reja per ty... passwordi i RAR-it nuk hiqet! Thyhet!
    Natyrisht une kam marre masa ti ve nje password me 34 karaktere. Mi bej pak llogarite e kombinimeve te mundshme per brute-force.

Pastaj duke pas parasyh ate procesorin tat, beji nje benchmark bruteforcerit qe ke. Edhe nxirr numrin e passwordeve per sekonde. Pra shpejtesine.

Pastaj pjesto : Numer total kombinimesh / shpejtesi passworde per sekonde... edhe me thuj nqs e thy dot brenda dy vjetesh nqs ke ndonje quad core.

Fillo tani edhe kur te mbarosh postoje ketu passwordin per te gjithe
    Lol, ci ke vene, pass qe perdoren per armet berthamore? :P

lere cunin te shpresoj, apo skan dale ne kto forumet warez programe qe te gjejn passwordet per pune minuti...

ps: e forta do jete sikur password te jete: forumishqiptar :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mau_kiko : 13-06-2010 mė 14:48
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    hahahhahahaha flm mau kito hahahhaha

Ca behet kshu mo! Na cmenden me kto msn freezer!! Mjafton te kerkosh ne google dhe e gjen kollaj fare. Mire qe te bllokojn msn por dhe kompania MSN ka bllokuar te gjitha IP- e albtelecomit , spo hapim dot nje adrese msn-je.
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

Nuk e kuptoj funksionin e ketyre programeve, komplet KOMPLET pa kuptim!

Gjithsesi i shtyre nga kurioziteti, se nuk kisha provuar ndonjehere hahahahha e shkarkova nje dhe e provova te adresa ime...rezultati? Funksiononte! Gjithsesi po program idiot mbetet!

i/e regjistruar Maska e Snake Eyes
    Anėtarėsuar
    19-10-2009
    Postime
    155
    mos ndoshta ka lidhje me ZIP-code te shqiperise ..???

po shqiperia ka zip-code...????

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Force ma dėrgo passin ne MP nėse nuk priton.
    Me respekt,

Valdet Shala

kujtoja gjithmon se ky prog ishte thjesht nji menyre per te shperndar viruse , por me sa po degjoj funksionon , FI duhet te jete ne humor te mire qe po e shperndan kte prog.
    Po mua mund te ma japesh pass ?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215

problem messenger (urgjent)

pershendetje kam nje problem te madh ne msn un perdor msn 9.0 deh kur dua te flas me najjkan aty nuk del video apo kamerat per tja derguar me disa persona tjer po disa jo perse nuk mundem

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •