keshilla ime shko nga kompjuteri tjeter dhe nderro paswordin e msn-it dhe pastaj instalo nje antivirus dhe antispyware sikur eset smart security dhe mendoj qe do te zgjidhet problemi
keshilla ime shko nga kompjuteri tjeter dhe nderro paswordin e msn-it dhe pastaj instalo nje antivirus dhe antispyware sikur eset smart security dhe mendoj qe do te zgjidhet problemi
Kete problem e ke ne nji Pc apo ne shum?
Keyboard not found .... press any key to continue!
You've tried to sign in too many times with an incorrect e-mail address or password.
Sign in using a different account
Reset your password
To sign in again match the characters in the picture. Why?
Windows Live ID: lo.....@hotmail.com
ne te gjith kompjuteret kur provoj me hy as ne msn po as ne INBOX , e kam pyet dike thot se te kan bere Freeze cfar eshte ajo se dij e sma merr mendja qe kjo ka te boj me pun virusesh apo apo , por kjo ka te boj qe dikush me ka be freeze edhe ai qe e ka bo veten ai mundet me cblloku email tim , kshtu sa me kan then e tani se dij sigurt.
Fajtorja
Sa e embel eshte jeta. Sa e embel eshte rinija Por me e embla qenka dashuria.
Ke/kane provuar shume here qe te hyjne ne adresen tende dhe passwordi ka qene i gabuar.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Po puna si po mbetet , cfar duuuhet me be qe me qen frei email im!
Fajtorja
Sa e embel eshte jeta. Sa e embel eshte rinija Por me e embla qenka dashuria.
MOS TE PROVOHET ME QE TE GJENDET PASS I ADRESES TENDE.E thjeshte.Une nuk e di sa duhet te presesh se s me ka ndodh por besoj se 24 ore mbase.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
sa kohe ka qe msn nuk funksionon
nese ka pak shkarko msnpass bej estrai file nga arkivi zip aty do gjesh pas tend
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
ose kete qe te thash une ta kan bere te tjer dhe te kan nderruar pass
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Nese ke provuar me shume se 10 here pass te gabuar msn bllokon adresen per nje afat 24 ore deri ne 10 dite varet nga tentativat qe I jane bere emailit. Kjo behet per arsye mbrojtjeje nga brootforce atack qe eshte nje menyre per te gjetur paset e email. Lere pa provuar te hysh ne email per 24 ore pastaj pastro tere cookies edhe temp file te internet explorer edhe provo te hysh ne email. Nese me te paren nuk hyn dot dergoi nje email msn support dhe shpjegoju problemin. Mos tento me shume se 3 here te hapesh adresen.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Problemi nuk eshte te messengeri por te vetbesimi i ketyre djemeve qe nuk duan te tregojn ftyren e tyre ne msn. Shpresojn te fitojn zemrat e ketyre vajzave pa e treguar ftyren e tyre e pastaj, si magji, kamera ju punon.
Provoni qe vetem ai te dergon kameren pa ze ndersa ju jo. Nese kjo bene atehere dergoni edhe ju vetem kamerene pa ze, dhe kur te dyte te shfaqeni dergoni edhe per zė.
Krijoni Kontakt