ka shume mundesi ta ket linja e dobet fajin, por provo dhe skype qe te sigurohesh. pervec kesaj provoje kameren duke e hapur nga vet programi i saje nese punon tamam...
ka shume mundesi ta ket linja e dobet fajin, por provo dhe skype qe te sigurohesh. pervec kesaj provoje kameren duke e hapur nga vet programi i saje nese punon tamam...
Aldi Shuli
FLM FI , kot per te pare nqs do me jepje pass te kerkova.
Paske bllokuar edhe MP , nejse flm
Keyboard not found .... press any key to continue!
Force-Intruder, po nuk pėrtove me dėrgo edhe mua pass dhe pas passit edhe e-mailin tėnd qė ta provoj hahah
Para njė kohė tė gjate kam provuar njė tė tille por pa sukses. (:
![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Kamera punon mir por vetem kur lidhem me video me dikon,por me siguri rrjeti i ka fajet kam se msn por do ta provoj edhe skype
Ndihme expert sepse un kam harruar paswordin poashtu edhe sekretin e emailit
tim un po undohem ta dergoj paswordin ne alternative email por ajo email a nuk asht ne funksion (nuk perdoret) emaili im edhte : adriatik_ademi@hotmail.com
ju lutem ndihme !![]()
lthe msn ne windows 2000
kthe msn ne windows 2000 nese din ta besh pastaj te funksionon
a e ke alternative e-mail?????? a mundesh ta hapesh????
Aldi Shuli
Nese nuk te funkcionon me adresen alternative dhe ke harruar passwordin atehere te mbetet edhe kjo metode, inkuadrohu ne kete Teme http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=121040
Me respekt,
Valdet Shala
por une e di alternative asht nje djal i dajes ( jo bash djal i dajes po ashtu diqka ) alternative email asht shismajli@hotmail.com
Krijoni Kontakt