Close
Faqja 1101 prej 1135 FillimFillim ... 101601100110511091109911001101110211031111 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11,001 deri 11,010 prej 11341
    ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga ZbatoRregullat Lexo Postimin
    As muhammedi se ka ditur a shkon apo nuk shkon ne xhenet. Po ka marre disa gjera te mira (sipas tij) ne kete bote, Aishen 6 vjecare p.sh kur ai ishte 56 vjec.

Flitet qe ne xhenet http://www.youtube.com/watch?v=qKOqYFMcsjo ke virgjiresha me sy te zi, qe nuk plaken kurr, lumenj mjalti, vere etj etj etj. Po menyra e vetme e garantuar per te hyre aty eshte te vdesish ne jihad.

Po qe keshtu, pse ka musulmane qe jane gjalle sot? Po te besoja qe zoti ka te gjitha ato te mira gati per mua, per jete une do isha i pari te vdisja ne xhihad. Apo nuk i besojne muhammedit shumica e muslimanve? Me sa di asnje Shqiptar (ose qe flet Shqip) s'ka shperthyer ndonje bombe vetevrasese qe e fiton sipas besimit te tyre nje bilete direkt ne xhenet. Si shpjegohet kjo pune?

I nderuar ky eshtte Forumi ne gjuhen shqipe me Islamofile qe kam par ndonjeher eshte e kote kjo gje.

Por nje jam i sigurt kur tiu ndalet ushqimi ktyre nuk do tju ndihe zeri

Administrator Maska e gen|us
    Anėtarėsuar
    21-03-2007
    Vendndodhja
    Poroj
    Postime
    272
    Pershendetje Hillirian-zo , nuk keni te drejt te nderhyni ne kshu tema keni forum tjeter apo skeni!
    Per kete gje meret MODRATORI ose ADMINISTRATORI !

Administrator Maska e gen|us
    Anėtarėsuar
    21-03-2007
    Vendndodhja
    Poroj
    Postime
    272
    ZbatoRregullat, Nėse nuk din rreth PEJNGAMBERIT A.S ke disa shkrime ketu te ky LINK

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Kam te drejt pse nuk kam per qfar arsye mi keni fshi postimet e mia dy her me radh pa i arsyetuar as njeher. Vetem pse kam shkruar mendimin tim edhe sipas mendimit tim te verteten. Mirepo ka qen pak sa kritik per muslimanet mirepo nuk kam kritikuar Antaret qe jan pergjegjur

2 x nga 5 postime.

U e di arsyen administratoret e kan hetu se ketu jan shumica taleban te antarsuar .

Aahh jam shum i zemeruar me keta Moderatoret por me shum me keta Administratoret

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Une do te kisha nje pyetje per ty, ZbatoRregullat!
    Mire meshkujt joshen nga femrat syshkruara, lekuremendafshta dhe sexy, por nuk kam kuptuar akoma se me ēfare joshen femrat myslimane ne xhenet!
    Ti a e din??
    Ose ndonje mysliman qe ka dijeni per kete, eshte i lutur te pergjigjet!
    Jarigas

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Te kishte rene termeti ne Kavaje apo Elbasan edhe do e kuptoja po andej nga Dibra te heqin lekuren po ti quash sumce
    Ec e thuja ndonje peqinsi e pastaj ke per ta pa sa t'vlen lekura!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    jarigas mos ke problem me tretjen e ushqimin .

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    A ka mundesi?
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Kjo puna e xhentit me intereson ta di se si e imagjinojne fetaret?
    A mendoni se eshte vend fizik, apor metafore?
    A mendoni se ka vere(vėnė), uje, lumej...etj atje? Ku eshte ky vend ne kete rast?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Mire meshkujt joshen nga femrat syshkruara, lekuremendafshta dhe sexy, por nuk kam kuptuar akoma se me ēfare joshen femrat myslimane ne xhenet!
    Ti a e din??

Kete pergjigje e kam kerkuar edhe un e ala nuk e di, mesa kam degjuar pak kujdesin femi ne perjetsi qe nuk rriten asnjehere sepse demek keshtut kan qef Femrat...? ne koft kjo ma budallallak asnjeher skam degjuar

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ti a e din??
    Femrat musulmane vec jetojne kot, si kafshe po zbatuan islamin. Burri mund te sjelle nje grua te re pa e pyetyr te paren, ose tri te parat. Te ndan duke thene tri here nje fjale magjypsh etj etj.

Sa per xhenet, ndoshta behen dhe rrine gjithmone 6 vjecare dhe marrin si burre nje musulman 'te mire'? Islami s'felt shume per gjysmen e popullsise

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •