Pershendetje Hillirian-zo , nuk keni te drejt te nderhyni ne kshu tema keni forum tjeter apo skeni!
Per kete gje meret MODRATORI ose ADMINISTRATORI !
ZbatoRregullat, Nėse nuk din rreth PEJNGAMBERIT A.S ke disa shkrime ketu te ky LINK
Kam te drejt pse nuk kam per qfar arsye mi keni fshi postimet e mia dy her me radh pa i arsyetuar as njeher. Vetem pse kam shkruar mendimin tim edhe sipas mendimit tim te verteten. Mirepo ka qen pak sa kritik per muslimanet mirepo nuk kam kritikuar Antaret qe jan pergjegjur
2 x nga 5 postime.
U e di arsyen administratoret e kan hetu se ketu jan shumica taleban te antarsuar .
Aahh jam shum i zemeruar me keta Moderatoret por me shum me keta Administratoret
Une do te kisha nje pyetje per ty, ZbatoRregullat!
Mire meshkujt joshen nga femrat syshkruara, lekuremendafshta dhe sexy, por nuk kam kuptuar akoma se me ēfare joshen femrat myslimane ne xhenet!
Ti a e din??
Ose ndonje mysliman qe ka dijeni per kete, eshte i lutur te pergjigjet!
Jarigas
Femrat musulmane vec jetojne kot, si kafshe po zbatuan islamin. Burri mund te sjelle nje grua te re pa e pyetyr te paren, ose tri te parat. Te ndan duke thene tri here nje fjale magjypsh etj etj.
Sa per xhenet, ndoshta behen dhe rrine gjithmone 6 vjecare dhe marrin si burre nje musulman 'te mire'? Islami s'felt shume per gjysmen e popullsise
Krijoni Kontakt