Upupuja. Formulim i gabuar me ngjan mua. Mua te me thoshte dikush dicka te tille "jo mund te mbetemi shoke" apo "nuk ndiej me ate dashuri", nisur nga hici, do i kisha thyer te tera, me pjata dhe me filxhane.

Po nese ai te thote" po mire, ku qendron problemi? Perse je ftohur? Ne mund te riparojme cdo gje se bashku." si do e vazhdoje? E di, jam njesh per histori telenovele. : D
Mua me ngjan se pozite e veshtire kjo puna e dhenies fund edhe pse duket komode. Per me teper qe gjykoj se njeriu nuk ftohet nga sot per neser pa arsye, pa shkak, keshtu papritur. Kur te vinte ajo faze, gjerat do ishin disi te qarta e nuk do kishte nevoje per fjalime, e do tentoja qe fjalite "ne mund te mbetemi", apo "shpresoj qe ti te gjesh ate qe meriton" e fjali te tilla te ngjashme t'i shmangia. Me ngjan se jane "oferta" qe mund t'i bej ai qe lihet, se eshte luks i "te humburit".
E veshtire, e veshtire, por ama une gjithsesi jam gjithmone per te verteten e hidhur e kokeforte, pa shume lajle-lule, se them qe cdokush meriton te dije ate cfare vertete qendron! : )
Krijoni Kontakt