Close
Faqja 42 prej 45 FillimFillim ... 324041424344 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 444
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    =leci;2748236]Nese ne si shqiptare kemi perjetuar ne historine tone masakra,kjo eshte edhe fale atyre qe ti po perkrah,Turqise.
    shokit une e perkrahi turqin sepse turqia eshte miku me i madh i shqiptarve turqia per nje shekull ka ber shum gjera per shqiptaret dhe sot shqiptaret kan dyert e hapura ne turqi dhe ne gjdo vend te botes na mbron dhe na perkrah neve si shqiptar

A e din se çfare masakrash kane bere turqit me armenet apo kurdet?
    Apo nuk te intereson sepse viktimat nuk jane myslim.
    di mirpo edhe turqia eshte mekatare siq jan edhe te gjitha shtetet e botes mirpo sot turqia eshte duke e ndryshu boten sepse ne qdo vend te botes eshte duke kontribu per paq

Kur nuk mund te kuptosh perkrahjen ndaj nje shteti qe lufton per mbijetese,nuk mund te kuptosh kurre nje popull qe po zhduket.
    Por me e rendesishme eshte te mbijetojne gabelt e Palestines apo Pakistanit,se ato kurd apo armen.
    jo une nuk jam kunder zhdukjes as te armenve as te kurdve e as te jehudive sepse te gjith e meritojn te jetojn te gjith jemi njerz

Izraeli perdite duhet te luftoje per mbijetese,sepse jeton ne mes te talebaneve,qe nuk njohin vleren e jetes.
    po te ishte izraeli diku ne ne evrop mendoj se do zhdukej nga evropjanet mirpo izraeli mbijetoj mbi krahun e muslimaneve te cilet i mbrojten ne kohen me te veshtira dhe ju dhan gjithqka ndersa sot mundohen ti zhdukin ata te cilet dikur i mbronin

Palestinezet kane pasur shansin e tyre qe te formojne nje shtet e te jetojne ne paqe,por kane zgjedhur rrugen e luftes.Nuk i pelqen te ndertojne shkollla dhe spitale por te blejne arme.Sado arme te blejne nuk mund te maten me Izraelin.
    si nuk deshen palistinezet?
    muslimanet jan njerzit qe me se paku deshirojn luften ti kete nuk e din sepse ske njohuri je mendjeleht

Ateher veten vrafshin me njeri tjetrin,kurse ti ke per detyre te nisesh xhihadin per vellezerit e tu palestineze.]

Nisu dhe lufto,si do bente çdo mysliman i mire.
    une jam i gatshum te mbroj dhe te jap jeten per gjdo njeri qe i mohohet liria pa marr parasysh se qka jan ata dhe nese zoti do ma mundson te shkoj ne palestin ather une do jem njeriu me i lumtur ne bot
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    shokit une e perkrahi turqin sepse turqia eshte miku me i madh i shqiptarve turqia per nje shekull ka ber shum gjera per shqiptaret dhe sot shqiptaret kan dyert e hapura ne turqi dhe ne gjdo vend te botes na mbron dhe na perkrah neve si shqiptar

di mirpo edhe turqia eshte mekatare siq jan edhe te gjitha shtetet e botes mirpo sot turqia eshte duke e ndryshu boten sepse ne qdo vend te botes eshte duke kontribu per paq

jo une nuk jam kunder zhdukjes as te armenve as te kurdve e as te jehudive sepse te gjith e meritojn te jetojn te gjith jemi njerz

po te ishte izraeli diku ne ne evrop mendoj se do zhdukej nga evropjanet mirpo izraeli mbijetoj mbi krahun e muslimaneve te cilet i mbrojten ne kohen me te veshtira dhe ju dhan gjithqka ndersa sot mundohen ti zhdukin ata te cilet dikur i mbronin

si nuk deshen palistinezet?
    muslimanet jan njerzit qe me se paku deshirojn luften ti kete nuk e din sepse ske njohuri je mendjeleht

une jam i gatshum te mbroj dhe te jap jeten per gjdo njeri qe i mohohet liria pa marr parasysh se qka jan ata dhe nese zoti do ma mundson te shkoj ne palestin ather une do jem njeriu me i lumtur ne bot

Mos u be hipokrit,se ti jeten e jep vetem per vllazrit e tu myslim,prandaj mos u hap si vaji n'lakra.
    Nisu pra qe te gjesh lumturine tende e te japesh jeten per vellezerit e tu palestinez,e mos rri duarkryq,se po vdesin vellezerit e ti kalon kohen ne forume.
    Jo per gje po nuk je mysliman i mire nese nuk i ndihmon.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    1. Kur s'te plas cfare ke qe me citon?
    2. Nqs me fjalen "ironi", nenkupton ate "cioniste" eshte problemi yt. Jo i imi.
    3. Ku dhe kur specifikisht te ofendova? Kur t'u drejtova une ty i pari apo te citova?
    4. Dikush qe nuk mban pergjegjesi per ato qe thote, eshte i papergjegjshem, rrjedhimisht jo stabel menderisht.

Nesje... si perfundim ftohu... relaksohu. Postimi i fundit te tregoi shume te tensionuar. Duartokitje nga audienca imagjinare per fjalimin qe mbajte.
    Rrofte Cioni... Sioni... Zioni.. Xioni? Nejse varja...
    E ke shume gabim...

E para, pas postimit tim ke bere postimin heil hitler dhe ky eshte ofendim.
    E dyta te kam cituar vetem pas ketej posti kaq te cutitshem.
    E treta ironirat e tua jane gjithandej neper teme, gje qe nuk me kercet palla te humb kohe me to.
    E katerta, une nuk mbaj pergjegjesi per replikat ofenduese qe leshojne njerez me moral rruge, ndoshta gabim por e kthej me te njenjten monedhe.

Dhe si perfundim duhet te dish se nuk vuaj nga sindroma e publikut imagjinar, as nuk pres flete lavderimi ,thjeshte po jap mendimet e mija.Nese nuk je dakort skam asnje pune me ty, por ndryshon puna kur personalizohem me Hitlerin.

Mbase dhe isha i tensionuar se tu duka te postimi i fundit, por ama posti i mesiperm tregoi nje lloj humbje ekuilibri qe zakonisht u vjen individeve ne kohen kur celin lulet.
    Do behet me mire...
    Injoranca nuk zhduket me top

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Kjo eshte perspektiva joneutrale e palestinezeve. E cila nuk ka asnje vlere obligative nder shqiptaret. Nuk eshte e vertete qe Izraeli eshte ndertuar mbi terror. Eshte ndertuar saltesisht ashtu sic eshte ndertuar Turqia, Arabia, Amerika e tjera.

Sikur te mos ishin deklaruar cifutet ne Kuran si shenjestra publike, muslimanet dhe ti nuk do kishin menduar keshtu per shtetin e Izraelit. Sikur te kishte qene aq palestineze Palestina do kishin luftuar ne kohen kur i kishte pushtuar Perandoria Osmane per 7 deri 8 shekuj.

Hicuni perrallave te Kuranit se u ben injorante fare.
    Po mire o djalke po degjojme perrallat e tua se na thua me bukur.

E verteta eshte ajo qe shpreha me siper kurse kjo qe me thua ju perket argumenteve te tipit perrallat e gjyshes.

Izraeli eshte popullsi Hebreje me kombesi nga te gjithe fshatrat e botes qe nuk dine as habraishten akoma, u formua si produkt i presionit Anglo -Amerikan mbi popullin e varfer Palestinez ne vecanti e mbi popujt Arabe ne pergjithesi.
    Me zhvatjen financiare qe ju be Gjermanise e cila edhe sot e kesaj dite paguan ende per demet e holokaustit.
    Dhe i tille terrorizem po perdoret edhe sot, ku Aushvici u transferua ne Gaza.
    Kurse po ti hyjme me thelle deri ne perandorine Osmane, Turqit do thonin se po te mos qene pro nesh do kishin luftuar Bizantin, bizanti do e transferonte te Romaku, Romaku te Persi e keshtu nuk do mberrinim kerkund.

Analiza jote me siper eshte thjeshte qesharake qe nuk e di e meritonte ti pergjigjem apo jo.
    Injoranca nuk zhduket me top

Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Ta thashe qe udhetimi i tyre kunder vendimit qe ka marre qeveria izraelite ishte bere publik . Dihej se per ku ishin nisur dhe ai destinacion ishte kundraligjshem .

Nuk u nisen rastesisht dhe si pasoje as u ndaluan rastesisht ne ujera nderkombetare .

Biles izraelitet duke e besuar misionin e tyre si paqesor ne fillim u folen me shume kulture , duke u thene qe qeveria izraeliane i mirepret ndihmat humanitare .
    O daniel me vjen keq po eshte pa lidhje komplet ku shpjegim qe jep ti. Nuk mund te behen justifikime te tilla.

Me kete llogjike i bie qe kur te futesh per not ne detin Adriatik ne Durres te te arrestoje italiani meqe kishe marre drejtimin per ne Itali.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    O daniel me vjen keq po eshte pa lidhje komplet ku shpjegim qe jep ti. Nuk mund te behen justifikime te tilla.

Me kete llogjike i bie qe kur te futesh per not ne detin Adriatik ne Durres te te arrestoje italiani meqe kishe marre drejtimin per ne Itali.
    Sot u vrajten edhe 4 peshkatar palestinez, sepse peshkonin ne plazhat e Gaza-s.

Edhe ju te shqiperis keni frig kur te notoni ne bregdet, se ka gjasa qe italia te ju vret dhe eshte totalisht e justifikueshme sipas At Daniellit !

Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Sot u vrajten edhe 4 peshkatar palestinez, sepse peshkonin ne plazhat e Gaza-s.
    Shume e pavertete. Ata nuk ishin peshkatare por sic u konfirmua nga nje grup militant, ata ishin anetare te forcave detare te ketij grupi dhe po trajnoheshin per nje mision. Po ashtu ata ishin veshur me kostume detare qe ishin te njoma apo thua u hodhen ne det per t'i kapur peshqit me dore dhe u lagen?

http://news.bbc.co.uk/2/hi/world/mid...t/10252229.stm
    Ndryshuar për herë të fundit nga Esther* : 07-06-2010 më 11:39

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Esther qenke perkrahese izraelite. Nuk do t'isha ndier krenare ne vendin tend, duke e ditur per krimet qe ka ber ky popull i mallkuar.

* * *

Kjo me posht eshte provokim, irani s'eshte turqi. Irani se njeh gjuhen e diplomacis cioniste ! Shpresojm te jet e vertet dhe te realizohet deshira e Ahmadinexhadit !

Iran: Gjysmëhena e Kuqe i dërgon dy anije në Gaza

E hëne 7 Qershor 2010 11:29

Gjysmëhena e Kuqe e Iranit thotë se do t’i dërgoj dy anije me ndihma në Gaza, këtë javë, në përpjekjen më të re për ta thyer bllokadën e imponuar nga armiku i Iranit, Izraeli.
    Abdolrauf Adibzadeh nga Gjysmëhëna e Kuqe e Iranit i tha agjencisë shtetëtore të lajmeve, IRNA, se tashmë u ka bërë thirrje vullnetarëve iranianë për të vepruar si punëtorë humanitarë dhe për ta shoqëruar anijen.
    Dje është raportuar se Garda Revolucionare e Iranit ka shprehur gatishmëri për përcjelljen e flotave me ndihma për në Gaza, pasi nga një ndërhyrje e Izraelit në anijet për në Gaza, javën e kaluar, mbetën 9 aktivistë propalestinezë të vrarë./rel/

Esther qenke perkrahese izraelite. Nuk do t'isha ndier krenare ne vendin tend, duke e ditur per krimet qe ka ber ky popull i mallkuar.
    Te kundershtosh nje genjeshter te shkruar prej teje do te thote te jesh perkrahes i pales tjeter? E ke shume gabim sepse ne postimin tim nuk kishte perkrahje apo mos-perkrahje te asnje pale por thjesht sjellja e lajmit te vertete. Mua nuk me intereson as Izraeli dhe as Palestina.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

* * *

Kjo me posht eshte provokim, irani s'eshte turqi. Irani se njeh gjuhen e diplomacis cioniste ! Shpresojm te jet e vertet dhe te realizohet deshira e Ahmadinexhadit !

Iran: Gjysmëhena e Kuqe i dërgon dy anije në Gaza

E hëne 7 Qershor 2010 11:29

Gjysmëhena e Kuqe e Iranit thotë se do t’i dërgoj dy anije me ndihma në Gaza, këtë javë, në përpjekjen më të re për ta thyer bllokadën e imponuar nga armiku i Iranit, Izraeli.
    Abdolrauf Adibzadeh nga Gjysmëhëna e Kuqe e Iranit i tha agjencisë shtetëtore të lajmeve, IRNA, se tashmë u ka bërë thirrje vullnetarëve iranianë për të vepruar si punëtorë humanitarë dhe për ta shoqëruar anijen.
    Dje është raportuar se Garda Revolucionare e Iranit ka shprehur gatishmëri për përcjelljen e flotave me ndihma për në Gaza, pasi nga një ndërhyrje e Izraelit në anijet për në Gaza, javën e kaluar, mbetën 9 aktivistë propalestinezë të vrarë./rel/
    eshte koha qe ti shkatrroj diktatort te cilet po e lajn boten me gjakun e njezve te paajfshum eshte koha te bashkoen muslimanet dhe ata te cilet ja deshirojn te miren botes per ti fundos terroirstat njehere pergjithmon dhe per tja kthy edhe njehr botes paqen
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 07-06-2010 më 13:40
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 42 prej 45 FillimFillim ... 324041424344 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •