shokit une e perkrahi turqin sepse turqia eshte miku me i madh i shqiptarve turqia per nje shekull ka ber shum gjera per shqiptaret dhe sot shqiptaret kan dyert e hapura ne turqi dhe ne gjdo vend te botes na mbron dhe na perkrah neve si shqiptar=leci;2748236]Nese ne si shqiptare kemi perjetuar ne historine tone masakra,kjo eshte edhe fale atyre qe ti po perkrah,Turqise.
di mirpo edhe turqia eshte mekatare siq jan edhe te gjitha shtetet e botes mirpo sot turqia eshte duke e ndryshu boten sepse ne qdo vend te botes eshte duke kontribu per paqA e din se çfare masakrash kane bere turqit me armenet apo kurdet?
Apo nuk te intereson sepse viktimat nuk jane myslim.
jo une nuk jam kunder zhdukjes as te armenve as te kurdve e as te jehudive sepse te gjith e meritojn te jetojn te gjith jemi njerzKur nuk mund te kuptosh perkrahjen ndaj nje shteti qe lufton per mbijetese,nuk mund te kuptosh kurre nje popull qe po zhduket.
Por me e rendesishme eshte te mbijetojne gabelt e Palestines apo Pakistanit,se ato kurd apo armen.
po te ishte izraeli diku ne ne evrop mendoj se do zhdukej nga evropjanet mirpo izraeli mbijetoj mbi krahun e muslimaneve te cilet i mbrojten ne kohen me te veshtira dhe ju dhan gjithqka ndersa sot mundohen ti zhdukin ata te cilet dikur i mbroninIzraeli perdite duhet te luftoje per mbijetese,sepse jeton ne mes te talebaneve,qe nuk njohin vleren e jetes.
si nuk deshen palistinezet?Palestinezet kane pasur shansin e tyre qe te formojne nje shtet e te jetojne ne paqe,por kane zgjedhur rrugen e luftes.Nuk i pelqen te ndertojne shkollla dhe spitale por te blejne arme.Sado arme te blejne nuk mund te maten me Izraelin.
muslimanet jan njerzit qe me se paku deshirojn luften ti kete nuk e din sepse ske njohuri je mendjeleht
une jam i gatshum te mbroj dhe te jap jeten per gjdo njeri qe i mohohet liria pa marr parasysh se qka jan ata dhe nese zoti do ma mundson te shkoj ne palestin ather une do jem njeriu me i lumtur ne botAteher veten vrafshin me njeri tjetrin,kurse ti ke per detyre te nisesh xhihadin per vellezerit e tu palestineze.]
Nisu dhe lufto,si do bente çdo mysliman i mire.
Krijoni Kontakt