Lajm i Fundit :
Para pak minutash Kryeministri Turk Recep Tayyip Erdoğan, doli ne nje konference shtypi se bashku me Presidentin e Republikes, Z. Abdullah Gül, per te dhene lajmin trondites sic citon agjnesia e lajmeve REUTERS:
" Sot ne mbremje, ne oren 22.15, Shtabi i Pergjithshem i Forcave te Armatosura Turke, mori urdhrin nga Presidenti i Republikes per te ndermarre nje operacion masiv ushtarak me forca detare dhe ajrore nga Izraelit. Sulmi do te filloje rreth ores 04:00 te mengjesit te 8 Qershorit 2010..."
Eshte shprehur Presidenti i Republikes....
Per me shume : reuters.com/article/idv4r1l3sh7
Force , te prezantoj kengen zyrtare te aktivisteve .
Eshte himni i tyre me te cilin pershendes edhe myslymanet e forumit .
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Kur t'ja pordhin shtetin e natanjahut,ske me pas kohe as sh....me bo e le mo me shkrujt ne forum...Nuk shkon gjate edhe kjo do ndodhe nje DITE..Nuk durohen e tere jeten...Ashtu mendonin edhe shkijet....ne nje kohe,"askush nuk mund te na ben gje" Por ja pordhen shtetin....
I vetmi hero i kombit Adem Jashari
tamam, nuk vuan vetem palestgina nga keta vrases dhe hajdute bankar,por e gjithe bota, erdogani eshte nje burre qe ralle kush i ben krah,.
ta thot troc ne fytyre dhe ti plas, cdo gje ka fillimin zhvillimin dhe fundin e vet ,keshtu edhe amerika dhe izraeli do perfundojne, ISLAMI eshte ardhmeri e botes e jo GLOBALIZMI
ISLAMI SI ALTERNATIVE nga MOURAD HOFFMAN
Islami si sistem ndoshta po,ama si fe jo.Edhe vete Kurani thote se te krishteret dhe musevit(judaizmi)nuk duhen te konvertohen ne musliman,po te pranojne sistemin islam..une ashtu e kam kuptuar,aq sa ma pret mendja..natyrisht bazuar ne verset Kuranore
p.s. pasi deshtuan si kumonizmi si kapitalizmi...Amerikanet futen disa sisteme komunizmi per ti shpetuar krizes...e shtetet komuniste moren dicka nga kapetalizmi...ama asnje kombinim nuk do ti qes jashte krizes.
Nuk e kam lexuar librin e MouradHoffman,as qe po lexoje me libra...me duket absurd me te lexoje nee kete shek. perveq praallave,vetem ato kane mbetur te verteta
Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 08-06-2010 më 06:56
Keq eshte per te ardhur per popullin palestinez ne Gaza te cilin askush nuk e do, as egjiptianet, as arabet e tjere perqark dhe as turqit, por turqit njesoj si izraelitet jane, cfare po bejne me kurdet, edhe ata vrasin atje e vriten si palestinezet me izraelitet. Dy shtete qe bejne gjenocid kerkojne larje hesapesh.
![]()
Reuters kritikohet per editimin e nje foto te incidentit. Sipas Reuters editimi i fotove eshte dicka normale per tu fokusuar te gjerat me te rendesishme ne foto, dhe ne kete rast nuk ishte vene re thika kur ishte bere editimi.
http://blogs.reuters.com/gbu/2010/06/07/cropped-photos/
Krijoni Kontakt