Close
Faqja 43 prej 45 FillimFillim ... 334142434445 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 444
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin

Kjo me posht eshte provokim, irani s'eshte turqi. Irani se njeh gjuhen e diplomacis cioniste ! Shpresojm te jet e vertet dhe te realizohet deshira e Ahmadinexhadit !

Dje është raportuar se Garda Revolucionare e Iranit ka shprehur gatishmëri për përcjelljen e flotave me ndihma për në Gaza, pasi nga një ndërhyrje e Izraelit në anijet për në Gaza, javën e kaluar, mbetën 9 aktivistë propalestinezë të vrarë./rel/
    Ore mblidheni mendjen dhe bejeni top, nuk ka çi ben Izraelit asnje vend Arab aq me pak Irani.
    Kini parasysh qe nese Irani nuk do ta kishte mbajtur "hiq e mos e keput" çeshtjen e pasurimit te uraniumit me K.B tanime Izraeli do ja kishte rrafshuar te gjitha uzinat.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Lajm i Fundit :

Para pak minutash Kryeministri Turk Recep Tayyip Erdoğan, doli ne nje konference shtypi se bashku me Presidentin e Republikes, Z. Abdullah Gül, per te dhene lajmin trondites sic citon agjnesia e lajmeve REUTERS:

" Sot ne mbremje, ne oren 22.15, Shtabi i Pergjithshem i Forcave te Armatosura Turke, mori urdhrin nga Presidenti i Republikes per te ndermarre nje operacion masiv ushtarak me forca detare dhe ajrore nga Izraelit. Sulmi do te filloje rreth ores 04:00 te mengjesit te 8 Qershorit 2010..."

Eshte shprehur Presidenti i Republikes....

Per me shume : reuters.com/article/idv4r1l3sh7

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Lajm i Fundit :

Para pak minutash Kryeministri Turk Recep Tayyip Erdoğan, doli ne nje konference shtypi se bashku me Presidentin e Republikes, Z. Abdullah Gül, per te dhene lajmin trondites sic citon agjnesia e lajmeve REUTERS:

" Sot ne mbremje, ne oren 22.15, Shtabi i Pergjithshem i Forcave te Armatosura Turke, mori urdhrin nga Presidenti i Republikes per te ndermarre nje operacion masiv ushtarak me forca detare dhe ajrore nga Izraelit. Sulmi do te filloje rreth ores 04:00 te mengjesit te 8 Qershorit 2010..."

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Force , te prezantoj kengen zyrtare te aktivisteve .

Eshte himni i tyre me te cilin pershendes edhe myslymanet e forumit .

Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Lajm i Fundit :

Kur t'ja pordhin shtetin e natanjahut,ske me pas kohe as sh....me bo e le mo me shkrujt ne forum...Nuk shkon gjate edhe kjo do ndodhe nje DITE..Nuk durohen e tere jeten...Ashtu mendonin edhe shkijet....ne nje kohe,"askush nuk mund te na ben gje" Por ja pordhen shtetin....
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    si duket ketu ke qesh paj si me zorr apo nga inati
    Erdogani e ka thene ate qe nuk guxon asnje lider Europian ta thote edhe nese keta mendojne edhe me zi per izraelin.Turqis ka mi ndihmue ne kete, vete evropa.E keqja duhet te zhduket,kshtu bile edhe populli i izraelit ma ne fund pshton nga keta tiran-sionist.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Erdogani e ka thene ate qe nuk guxon asnje lider Europian ta thote edhe nese keta mendojne edhe me zi per izraelin.Turqis ka mi ndihmue ne kete, vete evropa.E keqja duhet te zhduket,kshtu bile edhe populli i izraelit ma ne fund pshton nga keta tiran-sionist.
    tamam, nuk vuan vetem palestgina nga keta vrases dhe hajdute bankar,por e gjithe bota, erdogani eshte nje burre qe ralle kush i ben krah,.

ta thot troc ne fytyre dhe ti plas, cdo gje ka fillimin zhvillimin dhe fundin e vet ,keshtu edhe amerika dhe izraeli do perfundojne, ISLAMI eshte ardhmeri e botes e jo GLOBALIZMI

ISLAMI SI ALTERNATIVE nga MOURAD HOFFMAN

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    tamam, nuk vuan vetem palestgina nga keta vrases dhe hajdute bankar,por e gjithe bota, erdogani eshte nje burre qe ralle kush i ben krah,.

ta thot troc ne fytyre dhe ti plas, cdo gje ka fillimin zhvillimin dhe fundin e vet ,keshtu edhe amerika dhe izraeli do perfundojne, ISLAMI eshte ardhmeri e botes e jo GLOBALIZMI

ISLAMI SI ALTERNATIVE nga MOURAD HOFFMAN
    Islami si sistem ndoshta po,ama si fe jo.Edhe vete Kurani thote se te krishteret dhe musevit(judaizmi)nuk duhen te konvertohen ne musliman,po te pranojne sistemin islam..une ashtu e kam kuptuar,aq sa ma pret mendja..natyrisht bazuar ne verset Kuranore

p.s. pasi deshtuan si kumonizmi si kapitalizmi...Amerikanet futen disa sisteme komunizmi per ti shpetuar krizes...e shtetet komuniste moren dicka nga kapetalizmi...ama asnje kombinim nuk do ti qes jashte krizes.
    Nuk e kam lexuar librin e MouradHoffman,as qe po lexoje me libra...me duket absurd me te lexoje nee kete shek. perveq praallave,vetem ato kane mbetur te verteta
    Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 08-06-2010 më 06:56

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2010
    Postime
    1,126
    Keq eshte per te ardhur per popullin palestinez ne Gaza te cilin askush nuk e do, as egjiptianet, as arabet e tjere perqark dhe as turqit, por turqit njesoj si izraelitet jane, cfare po bejne me kurdet, edhe ata vrasin atje e vriten si palestinezet me izraelitet. Dy shtete qe bejne gjenocid kerkojne larje hesapesh.

Reuters kritikohet per editimin e nje foto te incidentit. Sipas Reuters editimi i fotove eshte dicka normale per tu fokusuar te gjerat me te rendesishme ne foto, dhe ne kete rast nuk ishte vene re thika kur ishte bere editimi.

http://blogs.reuters.com/gbu/2010/06/07/cropped-photos/

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •