Close
Faqja 33 prej 45 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 444
    i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Izraeli eshte shume i forte politikish dhe ushtarakish.ne nje perballje te mundeshme kunder Turqise apo kujdo vendi arab fitorja eshte e sigurte per Izraelin se eshte fuqi berthamore dhe kete e di dhe ahmadinexhat taip erdogani libia jordani egjipti dhe gjithe bota mbare.Izraeli beri nje gabim fatal duke sulmuar anijen turke ne ujrat nderkombetare kur mund te priste hyrjen ne ujrat e tija territoriale dhe prap si ha palla sado qe eshte ne gabim.Izraeli ka mbeshtetjen Amerikane qe sot do te thote sekur te mbeshtet Zoti dhe kete e dime mire ne shqipot ne pergjithesi dhe shqipet e Kosoves ne veçanti.
    o popull mjekerrgjate shikoni shtetin tuaj dhe mos merrni zjarr si pushka jevgut(arabit)
    kur te hyme ne BE Shqiperi Kosove atehere meruni me ndonje thashethem nderkombetare por prap pa mare zjarr si pushka .....
    tung
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Skampin, keto ceshtje nderkombetare jo ne shqiptaret kemi nevoje per diskutim jo askush sepse situate te ngjashme kemi edhe ne. Turqia nuk eshte arabi, dhe po u fut Izraeli ne lufte me Turqine apo Iranin ka per te shkaterruar veten si shtet.

Por, une po ja kam shume zili hebrenjeve se si po e perballojne 300 milion arab dhe si kane perparuar aq shume si ane teknologjike ashtu edhe ekonomike duke qene nder te paret ne Bote.

Kete duhet ta bejme nje paralelizem me shqiptaret sepse kemi shume ngjashmeri me ta nga ana historike, edhe per nga nr i popullsise jemi po i njejte, bile poziten gjeografike e kemi shume te lakmueshem po ta krahasojme me poziten gjeografike te Izraelit.....dhe prap jemi shume larg krahasim me hebrenjet ne gjitha sferat, ac me teper me vjen keq kur shqiptaret nuk marrin shembull nga diturite e shkences qe i kane sjell hebrenjet kesaj bote por merren me fantazira te arabeve ende ne kohen e gurrit, jo kastraveci shkruan allah, jo femija hafizi me i ri ne bote etj etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 04-06-2010 më 00:07

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Ata qe mendojne se turku do ia hyje Izraelit te me shuajne nje kuriozitet: Izraeli ka arme berthamore, turqia ka nje m*t te madh: sa minuta do zgjaste lufta? E pra, turku te hahet me grekun se mire ben, por me izraelin ta mbylle gojen.

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Zoti Basha Lexo Postimin
    Ata qe mendojne se turku do ia hyje Izraelit te me shuajne nje kuriozitet: Izraeli ka arme berthamore, turqia ka nje m*t te madh: sa minuta do zgjaste lufta? E pra, turku te hahet me grekun se mire ben, por me izraelin ta mbylle gojen.
    pershendetje te gjitheve,
    dua te them diqka se Turqia tani eshte duke u forcue me te madhe ekonomikisht, ushtarakisht dhe gjitheashtu edhe politikisht i uroj suksese
    kam nje verejtje per emrin e ketij te vet te emertuarit Berisha eshte turp ta quan veten Zoti Berisha
    andaj ne komentimin e ketij postimi qe ka bere B....a do i them se duhet dikush te ua ndal turrin kriminelave te Izraelit qe perkrahet qdo dite nga Amerikanet per krimet qe i bejne e sa i perket fjalis se Turqia duhet ta mbyll gojen kur eshte ne pyetje me Izraelin e ka shume gabim edhe eshte turp nje mashkull qe i thote veti burre te mendon keshtu se nese tjetri ndihet i fort te tjeret te rrine duar kryq lidhur me kete po ua tregoj nje ngjarje
    njeher kishte qene nje njeri dhe i kishte pasur disa kuaj qe i ngjitke dhe nje dite prej ditesh i ngarkoi shume dhe ata nuk munden ta terheqin barren, andaj ai shkoj te hoxha dhe po e pyet se a kishte te drejte te merrte nje shtize ne njeren ane te jete e mbrehte dhe ti sulmonte me te. Atehere pa menduar fare hoxha po ua kthen: po ti ke te drejte vetem shtiza duhet te jete e mbrehte ne te dy anet dhe duhet ta shtyhet me doren tende. Atehere ai i'a ktheu se nuk guxoj se me dhemb edhe mue.
    Atehere hoxha i tha po nese te dhemb ty i dhem edhe atyre prandaj mos vepro keshtu.
    e njejta gje po ndodh tani po goditen te pafajshmit se s'po zbatohet drejtesia e nese te dya palet kane arme berthamore atehere i djeg edhe izraelit keshtu qe une i beje apel te gjitheve qe kur te komentojn diqka mos te fillojne nga tjetri por te nisen nga vetja e tyre sa deshiron ti te vdisesh nga uria ne rast kur krimineli ti bllokon rruget e furnizimit nga te tjeret andaj Izraeli duhet te denohet nga te gjithe , por mjerisht ka edhe nga ne shqipfolsa qe e mbrojne veprimin e tyre
    per fund kam nje porosi te gjykoni drejt dhe me fakte dhe sipas kohes vendit dhe ngjarjes

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ose ndoshta sheh ne Islamin sic bej dhe une thjesht nje gje shume te demshme. Keshtu dicka nje kancer per nje shoqeri moderne prosperuese.
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Islami juaj urren te tere nder te cilet çifutet zene vendet e para , jane te privilegjuar per urrejtjen tuaj , me pas vijne ithtaret e librit qe besojne per interes dhe ne fund mbare njerezimi . Feja juaj eshte fe kunder rendit shoqeror , kunder njeriut , pikerisht se ka urrejtjen si ushqim te shpirtrave .

Sa me teper qe beson aq me teper urren , dhe sa me teper urren aq me shume i dhunshem tenton te behesh , dhuna eshte kodi i sjelljes edhe ne kete fe jo thjesht si koinçidence . S'ka nevoje te thuhet qe kjo fe eshte rreth vicioz pasi ju qe e keni ne zemer e dini me mire .

Nejse e lame te urrejtja qe te ben nje besimtar te devotshem , te respektuar .
    Kush ka urrejtjen ka te drejten e fjales dhe te drejtuesit . Kush arrin shkallen e besimit siç shpreheni ju , pra shkallen e urrejtjes po themi , kalon ne xhihad , ne vehabizem dhe ne shehidllek .

Pra mos me hap muhabete urrejtjeje se me ve ne meditime te gjata

Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    Izraeli eshte shume i forte politikish dhe ushtarakish.ne nje perballje te mundeshme kunder Turqise apo kujdo vendi arab fitorja eshte e sigurte per Izraelin se eshte fuqi berthamore dhe kete e di dhe ahmadinexhat taip erdogani libia jordani egjipti dhe gjithe bota mbare.Izraeli beri nje gabim fatal duke sulmuar anijen turke ne ujrat nderkombetare kur mund te priste hyrjen ne ujrat e tija territoriale dhe prap si ha palla sado qe eshte ne gabim.Izraeli ka mbeshtetjen Amerikane qe sot do te thote sekur te mbeshtet Zoti dhe kete e dime mire ne shqipot ne pergjithesi dhe shqipet e Kosoves ne veçanti.
    o popull mjekerrgjate shikoni shtetin tuaj dhe mos merrni zjarr si pushka jevgut(arabit)
    kur te hyme ne BE Shqiperi Kosove atehere meruni me ndonje thashethem nderkombetare por prap pa mare zjarr si pushka .....
    tung

TALIBANET TE KRISHTERE QE URREJNE ISLAMIN,FENE E SHUMICES SE SHQIPTAREVE.NGA KETA KOMBI ESHTE NE RREZIK
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    TALIBANET TE KRISHTERE QE URREJNE ISLAMIN,FENE E SHUMICES SE SHQIPTAREVE.NGA KETA KOMBI ESHTE NE RREZIK
    ?!

Pse kur robi ben nje pyetje te thjeshte e aspak partizane por me natyre ushtarake strategjike, merr pergjigje fondamentaliste?

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    ?!

Pse kur robi ben nje pyetje te thjeshte e aspak partizane por me natyre ushtarake strategjike, merr pergjigje fondamentaliste?
    Shko permireso veten e mandej sillu nder forume SHQIPTARE

Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    ?!

Pse kur robi ben nje pyetje te thjeshte e aspak partizane por me natyre ushtarake strategjike, merr pergjigje injorante dhe sulme personale?

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    ?!

Pse kur robi ben nje pyetje te thjeshte e aspak partizane por me natyre ushtarake strategjike, merr pergjigje injorante dhe sulme personale?

Shko permireso veten e mandej sillu nder forume SHQIPTARE, dhe mos llomit

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Haki vjen ndal nga dal...sic thone te ju avsh avsh
    Aq kadal sa po ecen mbrapsht. Arabet maten, Izraeli qellon, arabet nxehen, Izraeli qellon, arabet kercenojne (bashke me nje tufe ketu), Izraeli qellon.
    Keshtu sic e kane zene arabet dhe vellezerit e tyre mjekrroshe, ose do lodhet Izraeli duke vrare arabe e turq e pacifista amerikane, ose do lodheni ju duke pritur hakin.

Keni ndermend te lodheni, se na lodhet?
    -

Faqja 33 prej 45 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •