Close
Faqja 30 prej 45 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 444
    i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Pergjegje i nje zyrtari israelit per flotillen e ardhshem eskortuar nga anijet liftarake
    BAC, SU KRY

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Mendon ti kot ashtu,Turqia i dha ultimatum izraelit,bile 7 ore para ketij afati i derzuan te gjithe....bile pati edhe nderhyrje para kesaj te erdogani nga Obama dhe KB,por nuk piju uje...shkuan ne izrael dhe i morren njerezit TE GJITHE ti fol e ben qef vetit...bile edhe me kaq nuk do e lene..do te bindeni se shpejti te gjithe

p.s. Ka shkel gjarpnin ne bisht izraeli

HAJT ME TMIRA
    Njera nga anijet e karvanit humanitar per arsye teknike eshte nisur me vonese.
    Izraelitet deklaruan sot se edhe kjo anije kur te afrohet ne ujrat e Izraelit do te ndalohet dhe nuk do lejohet te vazhdoj pa u kontrolluar.
    Dhe ata ate qe deklarojne e bejne realitet, nuk bejne kercenime deklarative te tipit: "Qello edhe njehere se pastaj do ta tregoj qefin", ata kan Shtet qe ne te ngratet duam ta kemi dhe fatkeqesisht nuk kemi per ta pasur ndonjehere.

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Njera nga anijet e karvanit humanitar per arsye teknike eshte nisur me vonese.
    Izraelitet deklaruan sot se edhe kjo anije kur te afrohet ne ujrat e Izraelit do te ndalohet dhe nuk do lejohet te vazhdoj pa u kontrolluar.
    Dhe ata ate qe deklarojne e bejne realitet, nuk bejne kercenime deklarative te tipit: "Qello edhe njehere se pastaj do ta tregoj qefin", ata kan Shtet qe ne te ngratet duam ta kemi dhe fatkeqesisht nuk kemi per ta pasur ndonjehere.
    C'desshte me thene me kete!!!

Normal se cdo shtet,kurr arrin ne kufirin e tij kontrollohet.Bile edhe shtetit xhixhibuxhi kur ti afrohesh kushdoqoft ai e ndalin per ta kontrolluar..mes u bej qesharak

Jo i dashur qenke i inforrmuar gabimisht ""Qello edhe njehere se pastaj do ta tregoj qefin" Askush nuk ka deklaruar gje tee tille...hajt shko flej se sja ki haberin

NESE DO TE THUASH DICKA KUNDER ISLAMIT UREDHERO,MOS SHKO RRETH E RROTULL,JO TURQIT JO ARABET JO MAQEDDONASIT..E DI KU FLEN LEPRI I JUAJ..TI E TE TJERET SMERZITENI FORT PER IZRAELIN...VETEM PRETEKST PER TA SHARE ISLAMIN.SHAJE BONU BURR SHAJE DIREKT PREK\J KUNA KENI FRIKE,ASKUSH NUK TA NDAL,MOS U BANI SI GRAT E KQIJA QE THONTE KQIRA I JUAJ

p.s. Ti trego cfar arsenali te armeve ke ne shtepi,kjo po me intereson,le ti tjeret
    Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 03-06-2010 më 15:37
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    edhe keto turqit ketu te une me cane ****** vetem tu u fry prit se do e shfarosim izraelin prit se domarrim hak
    prit prit prit
    e si perfundim leshin
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Askush nuk me pergjigje nga Shqiperia...Qfare arsenali te armatimeve fsheni ne shtepit tuaja...Qe i fsheni i di,por qfar lloji eshte pyetja...a, mos keni friken,aske nuk e spiunoi.

p.s.Tanksat nuk keni nevoje ti tregoni...se behet problem Nderkombtare
    Urdhero STATION

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    edhe keto turqit ketu te une me cane ****** vetem tu u fry prit se do e shfarosim izraelin prit se domarrim hak
    prit prit prit
    e si perfundim leshin
    Haki vjen ndal nga dal...sic thone te ju avsh avsh

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    C'desshte me thene me kete!!!

NESE DO TE THUASH DICKA KUNDER ISLAMIT UREDHERO,MOS SHKO RRETH E RROTULL

p.s. Ti trego cfar arsenali te armeve ke ne shtepi,kjo po me intereson,le ti tjeret
    Ne fakt doja te thoja qe Izraeli do vazhdoj te ndjeki me konseguence politikat e tije
    pa pyetur per kercenimet ngado qe ti vine. (nuk jam pro Izraelit por me pelqen nje Shtet qe funksionon me rregulla dhe me vendosmeri)
    Doja te thoja gjithashtu qe boll folet me fjale te tipit: "Tani do ta shikoni se ç'far do ti bej Turqia Izraelit", "Izraeli ka shkelur gjarprin ne bisht", "Turqia dhe muslimanet do ta zhdukin Izraelin" etj, etj.
    Edhe vet Erdogani sikur te ishit do rezervoheshit ne fjalimet patetike.
    Une nuk them asnje fjale kunder ISLAMIT sepse nuk kam perse ta them, une jam vet musliman por nuk mi ka mare trute feja ashtu siç jua ka mare juve.
    Mos u "eksitoni" fare se asgje nuk ka per te ndodhur, per kete te jeni te sigurt.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Te kjo tema do vazhdohet te postohet edhe 3 vjet te tjere... yyyy ca do i beje Turqia Izraelit... e si perfundim nje m...

Ngjarjet o precipitojne ditet e para o hic....

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Turqise i ka hy vetja ne qef qe ha inat me Izraelin ne ujrat e veta territoriale .

Ky eshte forum pa pike rendesie dhe kur vjen puna eshte i mbushur me taleban , jo me qe ne ate anije nuk ishte thjesht ekuipazh por kishte me dhjetra talebane qe kane ther nje ushtar ne stomak .

Neper anijet do te kete 600 pasagjere , pse duhen gjithe keta ne nje mision paqesor .

Aty ka jo vetem nobel te paqes siç propagandohet neper media por ka edhe plot islamik xhihadiste .
    ti danijel a mos je jahudi

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Ne fakt doja te thoja qe Izraeli do vazhdoj te ndjeki me konseguence politikat e tije
    pa pyetur per kercenimet ngado qe ti vine. (nuk jam pro Izraelit por me pelqen nje Shtet qe funksionon me rregulla dhe me vendosmeri)
    Doja te thoja gjithashtu qe boll folet me fjale te tipit: "Tani do ta shikoni se ç'far do ti bej Turqia Izraelit", "Izraeli ka shkelur gjarprin ne bisht", "Turqia dhe muslimanet do ta zhdukin Izraelin" etj, etj.
    Edhe vet Erdogani sikur te ishit do rezervoheshit ne fjalimet patetike.
    Une nuk them asnje fjale kunder ISLAMIT sepse nuk kam perse ta them, une jam vet musliman por nuk mi ka mare trute feja ashtu siç jua ka mare juve.
    Mos u "eksitoni" fare se asgje nuk ka per te ndodhur, per kete te jeni te sigurt.
    Une vetem kete e kam thene dhe prap po e them "Izraeli ka shkelur gjarprin ne bisht"
    Jo,jo thuj jam kunder islamit se sbehet nami,ama kur t'fol fol si burrat,mos u friko

Edhe nuk mu pergjigje Cfar arsenali armatimesh ke ne shtepi?
    Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 03-06-2010 më 16:19

Faqja 30 prej 45 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •