Pergjegje i nje zyrtari israelit per flotillen e ardhshem eskortuar nga anijet liftarake
Pergjegje i nje zyrtari israelit per flotillen e ardhshem eskortuar nga anijet liftarake
BAC, SU KRY
Njera nga anijet e karvanit humanitar per arsye teknike eshte nisur me vonese.
Izraelitet deklaruan sot se edhe kjo anije kur te afrohet ne ujrat e Izraelit do te ndalohet dhe nuk do lejohet te vazhdoj pa u kontrolluar.
Dhe ata ate qe deklarojne e bejne realitet, nuk bejne kercenime deklarative te tipit: "Qello edhe njehere se pastaj do ta tregoj qefin", ata kan Shtet qe ne te ngratet duam ta kemi dhe fatkeqesisht nuk kemi per ta pasur ndonjehere.
C'desshte me thene me kete!!!
Normal se cdo shtet,kurr arrin ne kufirin e tij kontrollohet.Bile edhe shtetit xhixhibuxhi kur ti afrohesh kushdoqoft ai e ndalin per ta kontrolluar..mes u bej qesharak
Jo i dashur qenke i inforrmuar gabimisht ""Qello edhe njehere se pastaj do ta tregoj qefin" Askush nuk ka deklaruar gje tee tille...hajt shko flej se sja ki haberin
NESE DO TE THUASH DICKA KUNDER ISLAMIT UREDHERO,MOS SHKO RRETH E RROTULL,JO TURQIT JO ARABET JO MAQEDDONASIT..E DI KU FLEN LEPRI I JUAJ..TI E TE TJERET SMERZITENI FORT PER IZRAELIN...VETEM PRETEKST PER TA SHARE ISLAMIN.SHAJE BONU BURR SHAJE DIREKT PREK\J KUNA KENI FRIKE,ASKUSH NUK TA NDAL,MOS U BANI SI GRAT E KQIJA QE THONTE KQIRA I JUAJ
p.s. Ti trego cfar arsenali te armeve ke ne shtepi,kjo po me intereson,le ti tjeret
Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 03-06-2010 më 15:37
I vetmi hero i kombit Adem Jashari
edhe keto turqit ketu te une me cane ****** vetem tu u fry prit se do e shfarosim izraelin prit se domarrim hak
prit prit prit
e si perfundim leshin
JO SEKS PARA MARTESE
Ne fakt doja te thoja qe Izraeli do vazhdoj te ndjeki me konseguence politikat e tije
pa pyetur per kercenimet ngado qe ti vine. (nuk jam pro Izraelit por me pelqen nje Shtet qe funksionon me rregulla dhe me vendosmeri)
Doja te thoja gjithashtu qe boll folet me fjale te tipit: "Tani do ta shikoni se ç'far do ti bej Turqia Izraelit", "Izraeli ka shkelur gjarprin ne bisht", "Turqia dhe muslimanet do ta zhdukin Izraelin" etj, etj.
Edhe vet Erdogani sikur te ishit do rezervoheshit ne fjalimet patetike.
Une nuk them asnje fjale kunder ISLAMIT sepse nuk kam perse ta them, une jam vet musliman por nuk mi ka mare trute feja ashtu siç jua ka mare juve.
Mos u "eksitoni" fare se asgje nuk ka per te ndodhur, per kete te jeni te sigurt.
Te kjo tema do vazhdohet te postohet edhe 3 vjet te tjere... yyyy ca do i beje Turqia Izraelit... e si perfundim nje m...
Ngjarjet o precipitojne ditet e para o hic....
Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 03-06-2010 më 16:19
I vetmi hero i kombit Adem Jashari
Krijoni Kontakt