Close
Faqja 29 prej 45 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 444
    Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    Meqe paske punuara tek ,spo them me teper se paskemi qene koleg.
    ej me thuj vetem ku i fshihnit thikat,kur dergonit ndihma?
    U takuat ju kolege-red cross-terorista ketu ne FSH
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Askush nuk me pergjigje nga Shqiperia...Qfare arsenali te armatimeve fsheni ne shtepit tuaja...Qe i fsheni i di,por qfar lloji eshte pyetja...a, mos keni friken,aske nuk e spiunoi.

p.s.Tanksat nuk keni nevoje ti tregoni...se behet problem Nderkombtare

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anëtarësuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    cilën bllokadë? bllokadën model-anglez (LPB) --> "ju do vdisni për të ngrënë se jeni armiq"? cili ligj vendos që të kryhet kjo bllokadë? ligj detar special (me anekse ligjore) për Izraelin dhe një tjetër, i njëjtë për të gjithë?!

kontrabandë?! çimento për të ndërtuar, ushqime, karroca elektrike për invalidëd, ujë.. të kontrolluara më parë nga policia e Qipros.

Po ndërtohet një mur kontrabandë, nuk ngeli te këto anijet me ushqime dhe budallenj pacifistë.
    ke fillu të bëhesh soft darwino. lol

e kisha fjalën për pikën 67. këtu.

të pyeta edhe nji herë. pse nuk u drejtuan portit të ashdodit kur i lutën çifutët nga ku do zbarkonin ndihmën e cila do përfundonte (siç do përfundojë) në gazë?

apo kërkonin të bënin gangsterllëqe me sayeret 13?
    Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.

Gott mit Uns

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Edhe keta shqipfolsat e Maqedonise po iu dalin ne ndihme turkut e?

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Per keta Roketat dhe Weapons of Mass Destruction Zionisitet i mbyten 9 vet dhe shum te plagosur.

Sa i perket qka ka ndodhur ne ket anije iu kisha sugjeru q te lexoni DESHMIT. ku thuhet se zionistet kan gjujtur para se te vijn komandot. Forenzika nga trupat a te vdekurit tregon se te gjith jan vra ne koke nga afer. disa te kan mar plagen nga lart dmth nga helikopteri.

http://www.youtube.com/watch?v=0cQ69...yer_embedded#!
    BAC, SU KRY

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ne ligj te cdo shteti parashihet nderhyrja ne menyre preventive. Anija kishte vetem nje destinacion te sigurt. E thame cilin. Pas nje kohe fare te shkurter ajo do te ishte ne Gaza. Kur te kishte arritur atje, Izraeli do e kishte patur shume me veshtire te zbatoje ate qe iu desht te zbatoje, hulumtimin ne mos ka arme ne anije. Do ishte dashur te marshoje ne Gaza. Do kishte pesuar kritike edhe me te ashper se sa tani qe peson.
    Nuk jam aspak dakort. Marina izraelite i ka te gjitha mjetet per te respektuar embargon e vendosur. Izraelitet e dinin mjaft mire qe ne anije nuk kishte arme. Ajo qe nuk pritnin ishte reagimi i vullnetareve qe udhetonin ne "Mavi Marmara".

As gasmaskeve? Ato pjeserisht shihen ne video. Duhet te presim, ndoshta rastesisht sjell Izraeli deshmi per kete gje. Sikur qe dalin keto videot sqaruese ne drite here pase here.
    E perseris, nqs do te kishte pasur qofte edhe nje arme apo paisje ushtarake ne bordin e anijeve, ato do te kishin bere xhiron e botes dhe do te ishin "prova" e nderhyrjes se komandove ne bord.

Nga e di qe nuk kishin te drejte te tille? Je ekspert i te drejtave nderkombetare? Perse nuk perfshihet kjo nderhyrje nga e drejta e popullit per vetembrojtje? Nuk njeh kjo e drejte nje mase preventive? As ne ato raste, ku nderhyrja e mevonshme sipas te gjitha gjasave nuk eshte e mjaftueshme per te debuar rrezikun?
    Mase preventive ndaj cilit rrezik ??? vetembrojtje e nje populli ndaj kujt armik ??? Te lutem mos fol broçkulla. Rreziku i vetem ishin materialet e ndertimit dhe karriket e tragetit ne duart e udhetareve.

Cili eshte definicioni nderkombetar i piraterise detare? Ai qe e prodhojne nensrreshtat e Kuranit apo cili? Pohimi se ishte pirateri detare, eshte perseri vleresim. Une merrem me faktet. Ato i thashe, vleresimet qe i nxjerrni nga to jane "probleme" te juaja.
    Me vjen keq por nuk i njoh definicionet e Kuranit rreth piratesrise detare, ajrore apo rrugore. Shume nga gazetat europiane e konsideruan nje akt piraterie detare sulmin e komandove te marines izraelite. Fakte jane rrembimi i vullnetareve dhe mbyllja e tyre ne burgun e Beersheva ne shkretiren e Neghev, fakte jane sekuestrimet e sendeve personale (kamera, tel celulare, aparate fotografike), fakte jane privimet nga telefonata qe mund te beje çdo i akuzuar, mungesa e kontaktit me familjaret.

Nisesh nga fakte dhe vleresime te gabuara dhe vjen ne kete menyre tek ky kryevleresim i gabuar. Per mua rast i pastert vetembrojtjeje. Do isha sjellur fije per fije si ushtaret izraelite. I bekuar qofte ky popull kaq vigjilent edhe me tej ne luften e tij per ekzistence. Pasi qe je ti ai qe e sheh te nevojshme te flasesh me emocione dhe ne menyre te ekzagjeruar.
    Nuk flas me emocione, gabohesh. Jane fakte qe i gjen ne çdo titull gazete europiane. Arroganca e lidereve aktuale politiko-ushtarake izraelite eshte per te ardhur keq. Nuk ka te beje aspak me kulturen dhe civilzimin euro-perendimore te themeluesve te ketij shteti. Per te mos folur per anen ushtarake te operacionit. Nje deshtim total. Dukej si nje operacion amatoresh, nga ata qe luajne soft-air per here te pare.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Sic ka thene edhe Jovan Bregu :

"Cudia me e madhe 3 dite zgjat!"

U harrua... do dalin gjera te tjera e njerezit do e fokusojne tjeterkund vemendjen.
    Iku anija me gjithe pasagjere. Izraelit nuk i hyri gjemb ne kembe. E vetmja gje qe mbetet eshte frika.

Edhe kjo teme u konsumua e po rithuhen ato qe jane thene e sterthene.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Veprim i dënueshëm, por ashtu si gjithnjë, do të kalojë në harresë.

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Sic ka thene edhe Jovan Bregu :

"Cudia me e madhe 3 dite zgjat!"

U harrua... do dalin gjera te tjera e njerezit do e fokusojne tjeterkund vemendjen.
    Iku anija me gjithe pasagjere. Izraelit nuk i hyri gjemb ne kembe. E vetmja gje qe mbetet eshte frika.

Edhe kjo teme u konsumua e po rithuhen ato qe jane thene e sterthene.
    Mendon ti kot ashtu,Turqia i dha ultimatum izraelit,bile 7 ore para ketij afati i derzuan te gjithe....bile pati edhe nderhyrje para kesaj te erdogani nga Obama dhe KB,por nuk piju uje...shkuan ne izrael dhe i morren njerezit TE GJITHE ti fol e ben qef vetit...bile edhe me kaq nuk do e lene..do te bindeni se shpejti te gjithe

p.s. Ka shkel gjarpnin ne bisht izraeli

HAJT ME TMIRA

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    Meqe paske punuara tek red cross,spo them me teper se paskemi qene koleg.
    ej me thuj vetem ku i fshihnit thikat,kur dergonit ndihma?
    E di vete ti ku.....
    Tani merru cik me shoket e tu , se lodha gishtat kot une me sa po shoh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Smth_Poetic : 03-06-2010 më 14:51

Faqja 29 prej 45 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •