Sigurisht qė mundesh me instalu dhe tė punon 100x mė mirė. Windows 7 punon mė mirė sesa XP SP3. Mua mė duket mė i leht se as laptop-i im nuk ėshtė mė i mirė se i joti por me WIN7 jamė shumė i knaqur.
Sigurisht qė mundesh me instalu dhe tė punon 100x mė mirė. Windows 7 punon mė mirė sesa XP SP3. Mua mė duket mė i leht se as laptop-i im nuk ėshtė mė i mirė se i joti por me WIN7 jamė shumė i knaqur.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
shume flm bro...per mendimin...
do liroj ca memorie edhe do e kthej ne windows 7...
1. Nese pretendon ta besh me nje kopje pirate, mos bej upgrade por clena install. Do e kesh shume te veshire aktivizimin me upgrade.
2. Beji RAM-it upgrade ne 2 Gb. Do te punoje edhe me 1 Gb, por me dy ke tjeter eksperience gjate punes.
hej force-intruder...ku mund ta gjej kte windows 7 home premium...
me bej 1 PM..nese mund te me ndihmosh...po mundohem ta gjej kopje pirate,..sa per RAM.,dua te version qe te punoje edhe me 1 GB ram..
Per mua merr ultimate fare... edhe ai punon me 1 gb. Upgrade i ramit eshte fare i lire... dicka te 15 eur. Une te rekomandoj ta besh sepse nqs do ekzekurosh ndonjehere programe si photoshop etj... te mos presesh gjate dhe te punosh me rendiment.
linket po ti nis me mesazh per nje version OEM x86x64.
Pershendetje, edhe mu me dha te njejtin problem kur te ndertova nje PC time qe e kam ne shtepi, por gjithcka ishte fai i RAM pasi nuk korespondonin frekuencat e Mhz qe kane.
Ndoshta mund te ta ket dhe RAM qe nuk kane te njejtat frekuenca, por une ket gje bera vura ram njesoj me frekuenca dhe cdo gje eshte ok, pasi une ate pc e kam te thjesht vetem per me fol me njerezit ne skype etj.
Ndoshta mund te jet tjeter gje, por shihi dhe nje her RAM mir.
Kalofsh mire
Upgrade advisor t'i jep t gjitha, por m t rendesishmet jane:
RAM >=1 GB per 32 bit, >=2GB per 64bit
CPU => 1GHz
Hdd => 16GB per 32 bit, >= 20GB per 64bit.
Laptopi yt duket q i ploteson.
Sa per Versionin, Ultimate Edition eshte ai me m shume features.
Do mbetesh sh i kenaqur pasi ta instalosh.
School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?
Krijoni Kontakt