Close
Faqja 346 prej 406 FillimFillim ... 246296336344345346347348356396 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,451 deri 3,460 prej 4051
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga The Pathfinder Lexo Postimin
    Sapo ndertova nje PC.
    Secila ne vendin e vete.
    Ne momentin qe mundohet ta ndez me ndizet llamba e MoBo, ftohesi i CPU, dritat ne tastiere (shenjen e ndezjes), por ne Monitor asgje sme jep.
    I instalova edhe nje VGA PCi Express.

Te gjtiha jane te reja, por sme jep asnje shenje Biosi - jete ne monitor !

Ku mund te kem gabuar qe ta kontrolloj?

gjej kabėll DVI-DVI, mos e pėrdor me pėrkthyes VGA.

kaq.
    Prektora

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga che_guevara86 Lexo Postimin
    E gezofsh kompjuterin e ri qe paske ndertuar po sna the sa kushtoi gjithe e gjithe dhe ca prestacionesh ka .
    ASUS P5KPL - AM, se mbaj mend mire motherboard-in.
    Intel Dual Core 2.6Ghz.
    3GB RAM.
    VGA PCI Express 1GB.
    HDD 250Gb.

Ky :P

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Nuk starton kompjuteri .. jep njė sinjal (zė)

Kam ca ditė qė nuk i bie nė fije kompjuterit tim. Jam munduar deri nė max tu kėrku nė internet gjėra pėr problemin por nė fund zgjodha qė tė mė ndihmoni Forumishqiptar.

Kompjuteri im disa ditė mė parė kur donte me u lidh nė Windows direkt mė u lajmronte njė faqe (Blue) pastaj u restartonte automatikisht ... unė provova nė njė menyr tjetėr me u fut pėrmes F8 por prap edhe nga aty mė dilte (Blue) dhe u restartonte ( do tė thot as nga Safe mode nuk punonte) .. pastaj mora CD .. thash ta formatizoj meqe nuk kisha mundėsi tjera .. por prap edhe gjat formatizimit nė minutat e parė ende pa dal me kliku F8 ( me i pranu rregullat ) mė dilte faqja (blue) dhe u restartonte PC-ja.

Tani e lash mė se preka fare , pastaj nė mbrėmje e provova prap dhe mė nuk jepte sinjal as ekrani .. po as windowsi nuk startonte fare.. do tė thot vjen njė zhurm (beeps) qė unė e kam ingjizue pėrmes mic-it dhe besoj qė dėgjohet shumė mirė(pastėr) dhe ndonjeri prej jush do t'mė ndihmoj qė ta gjej kėtė problem!

Ato qė kam provu ti bėjė mos po rregulloj.

1) Hardiskun .. e kam heq nga kablloja / rrymės / lidhjes, dhe e kam provu prap me ndez kompjuterin (meqe mendova mos ka gjė nė hardisk) por prap vjen e njejta (beeps).
    2) Rammemory .. e kam heq nga pc-ja , provova mos vall ėshtė problemi tek ajo por prap njejt!
    3) Kam fut Ram memorye nga pc-ja tjetėr do tė thot 2 copa tė ndryshme ka 512 por prap njejt vjen e njejta sinjal(beeps)
    4) Baterin e kam heq 15..20 seconds dhe prap e kam fut .. por prap mė jep tė njejtin sinjal (beeps).

Shpresoj qė ndoshta dicka tjetėr duhet tė bėjė dhe tė rregullohet ky problem se ėshtė pc do tė thot 1 vit mė shumė nuk ka qė e kam bler.

Zėrin e sinjalit (beeps) e keni kėtu mė posht me video dhe mund ta dėgjoni dhe vet! (do tė thot ėshtė origjinali nga pc-ja ime)

Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anėtarėsuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Ne fillim te ka dale ekrani 'Blue Screen of Death' qe ne kete rast dyshoj se ka dal per rast te nje pajisje qe eshte prishur.
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Provoje dhe karten grafike dhe nderro ushqyesin.

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Besoj se kur pc nuk starton dhe jep sinjal ka problem me ram

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga mufitk Lexo Postimin

gjithashtu.................

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Zhurma eshte e Ram-it, pra kur nuk ka kontakt, ose eshte i difektuar. Nese edhte kjo zhurme, Pllaka eshte ne rregull, e nuk punon Ram-i.
    Blu Screen, qe e kemi diskutuar me perpara ne nje teme te vecante, me shume kemi insistuar tek HDD.... per me teper kerko ne kete forum dhe gjen Temen.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Nese ke hjek cdo gje nga motherboard pra let jet vetem njesia furnizuse e rrymes dhe kur thua tek ram memorja 2 copa te ndryshme nuk e kuptoj kete qe thua te ndryshme, fut vetem njeren ram memorje dhe hiq floppy , hardisk , cd-rom , mundsisht edhe kartelen grafike dhe tjera gjera nese ki permes PCI, gjithashtu edhe kablla USB te jashtme nese ka, pra lejo vetem ushqyesin e rrymes me nje ram memorje dhe cpu dhe na thuaj a ben prap beep? kur starton

Gjithashtu shiko per prodhuesin qfar firme esht PC shiko per motherboard kerkoje planin e pllakes dhe kerko per clear cmos dhe mundesin per update bios.

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Citim Postuar mė parė nga mufitk Lexo Postimin

hiqi RAM dhe veri perseri dhe ngjishi mire LOL

shendet e para

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •