Close
Faqja 14 prej 45 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 444
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    Fundrine je ti qe me mbron krimin, e jo une !!! Fjalori i yt tregon shum mire se kush eshte fundrine !
    WE WILL NOT GO DOWN!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Kur lexoj postimet e disave qe me mbrojne aktet kriminale te shtetit cifut, me te vertete nuk mund te paramendoj se midis kombit tim ka njerez te degjeneruar deri ne kete nivel sa qe mbrojne akte te tilla!
    Nuk e ka thene kot Gjergj Fishta " le te dija bota mbare se At Gjergj Fishta prej sodit nuk eshte me shqiptar" !!!
    Kur shikoj berllok te tille qe me mbron kriminalitetin, me mbesin dy opcione, ose une te ndroj kombin, ose keta imbicile qe me mbrojn krimin me i shpall JOSHQIPTAR!!!
    Shqiptari nuk mborn krimin!!!
    Duke pasur parasysh se kombi shqiptar eshte nje komb shum i bukur, atehere ajo qe me ngelet mua ne keto momente eshte qe ti shpall JOSHQIPTARE te gjiteh keta persona qe me mbrojne krimin e organizuar te shtetit cifut!!!

JU NUK JENI SHQIPTAR, JU JENI FUNDRINA E KETIJ KOMBI!!!

GV_USA
    Shqiptaret sigurisht nuk mbrojne krimin (perpos ne raste te jashtezakonshme si kur eshte fjala per ceshtjen kombetare kunder p.sh. serbeve, nese mund te flasesh ne kete rast per "krim", cfare une nuk e pohoj). Biseduesit si Kavir tregojne edhe ne kete teme se nuk e mbrojne krimin. Nuk pashe qe ai mbrojti ndonje krim. Vetem pashe qe ai pati pikepamjet e tija, te cilat nganjehere nuk jane ne ujdi me Islamin. Kjo gje nuk eshte mbrojtje e krimit.

Kur te shohim mbrojtjen e te drejtave te kurdeve nga njerez si ti te qorruar nga Kurani e hegjemonizmi islam qe del nga ai, atehere do besojme (une per veti) se ju nuk mbroni krime. Deri atehere keto qe thua ti per mua jane vetem nje klithje qe tregon mosaftesine tende per te kunderargumentuar ndaj Kavirit. Nuk ke mjet te tregosh mossaktesine e mendimeve te tij, prandaj terbohesh dhe mundohesh ta vesh nen presion me shpifje te tipit "keso njerez s'jane shqiptare". Ne lidhje me ty dhe njerezit si ti (mendimet e juaja ne kete teme) Kaviri eshte zemra e shqiptarit. Shpifjet e terbimet tua s'e ndryshojne kete gje. Ky eshte mendimi im mbi kete gje.

Konflikti izraelo-palestinez nuk eshte aq i lehte te vleresohet. Nuk mund te thuhet se izraelitet jane ata qe bejne krime. Nuk mund te thuhet se ata vodhen vend. Nuk mund te thuhet se ana tjeter eshte e paster. Nuk e thote askush ne bote kete gje qe s'eshte i bartur nga hegjemonizmi islam. Ju e dini se ne shqiptaret nuk jemi te bartur nga kjo gje. Andaj nuk mund te kerkoni nga ne te vleresojme si ju. Andaj nuk mund te thoni me te drejte se mbrojme krimin.

*
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 01-06-2010 më 09:39

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Shqiptaret vertete nuk mbrojne krimin. Biseduesit si Kavir e tregojne kete gje. Nuk pashe qe ai mbrojti ndonje krim. Vetem pashe qe ai pati pikepamjet e tija, te cilat nganjehere nuk jane ne ujdi me Islamin. Kjo gje nuk eshte mbrojtje e krimit.

Kur te shohim mbrojtjen e te drejtave te kurdeve nga njerez si ti te qorruar nga Kurani e hegjemonizmi islam qe del nga ai, atehere do besojme (une per veti) se ju nuk mbroni krime. Deri atehere keto qe thua ti per mua jane vetem nje klithje qe tregon mosaftesine tende per te kunderargumentuar ndaj Kavirit. Nuk ke mjet te tregosh mossaktesine e mendimeve te tij, prandaj terbohesh dhe mundohesh ta vesh nen presion me shpifje te tipit "keso njerez s'jane shqiptare". Ne lidhje me ty dhe njerezit si ti Kaviri eshet zemra e shqiptarit. Shpifjet e terbimet tua s'e ndryshojne kete gje.

Konflikti izraelo-palestinez nuk eshte aq i lehte te vleresohet. Nuk mund te thuhet se izraelitet jane ata qe bejne krime. Nuk mund te thuhet se ata vodhen vend. Nuk mund te thuhet se ana tjeter eshte e paster. Nuk e thote askush ne bote kete gje qe s'eshte i bartur nga hegjemonizmi islam. Ju e dini se ne shqiptaret nuk jemi te bartur nga kjo gje. Andaj nuk mund te kerkoni nga ne te vleresojme si ju. Andaj nuk mund te thoni me te drejte se mbrojme krimin.
    Sendet jan shum te kjarta Izraelitet ka 50 vite qe Masakrojn femi Palestines mos me shit mend ketu ne forum apo ndoshta ky nuk esht krim simbas Anti islamistev Chinno ksaj pune duhet me ja qet messin Bota qe thirret " N`civilizim' Demokraci te plote un s`po shoh qe esht dikun ajo demokraci...

Sikur te kish qen Nen tereza gjall me siguri doi kishte qen e pranishme ne Fllotilen me ndihma dhe Izraelitet e kishin sulmu...
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    e thote se ku ka ndodhur ngjarja? ne ujera izraeliane apo nderkombetare??
    i gjithe komuniteti nderkombetare po kritikon izraelin sepse ka thyer traktatin e oslos, ju e mbroni!
    Vasudhaiva Kutumbakam

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nuk mund te thuhet se ana tjeter eshte e paster.
    Ke te drejte chino. Kemi harruar se sa bomba plasnin kta Palestinezet ne Izrael duke vrare njerez ne stacione autobuzi etj etj.. Gje e cila e detyroi izraelin te krijonte nje "mur berlini" rreth vetes. Por prap smund te tregohemi tolerant ne nje masaker te tille. Izraeli si i fuqishem qe eshte, duhej te ishte treguar me i zgjuar ne veprimet e tij, gje qe nuk e beri edhe qe do i kushtoje shume.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Fundrine je ti qe me mbron krimin, e jo une !!! Fjalori i yt tregon shum mire se kush eshte fundrine !
    Krimet e kamikazeve nuk quhen apo jo.
    apo ato nuk quhen krime.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Shyqyr qe kemi ushterin Turke,te pakten jemi te sigurte sikur te na sulmoj Amerika...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    e thote se ku ka ndodhur ngjarja? ne ujera izraeliane apo nderkombetare??
    i gjithe komuniteti nderkombetare po kritikon izraelin sepse ka thyer traktatin e oslos, ju e mbroni!
    kembengul kot me kete punen e ujrave,
    si ka mundesi qe keta pacifistat sulmuan ushtaret dhe madje ishin te pergatitur. Molotv ne anije.... çne , mbase po i prisnin se ishin te pergatitur per ndeshje.
    ti i pe vete pamjet.
    A nuk mendon se sikur te kishin mbetur te gjithe te qete ushtaret thjesht do kontrollonin dhe do iknin?

Provat jane te qarta, ushtaret u sulmuan.

Vetembrojtje.

Po ti mendon vertete se keta "pacifista" ishin ne mision humanitar?

Mire e tha nje gazete italiane sot, e vetmja, "U vrane 10 terrorista".

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Amerikanet nuk jane lekurkuq o neandertal, jane europiane. Kur Europa kishte ushtri, turqit ishin ne Mongoli duke luajtur e ka kush e ka me ariun panda.

E dyta, nuk te pelqeu ajo pjesa qe fliste per ushhtrine turke (kush e themeloi dhe kush e komandon?) qe s`i je pergjigjur?
    E treta, je aq inteligjent saqe je SHQIPTAR dhe mburresh me ushtri TE HUAJ, dhe je MYSLIMAN dhe mburresh me ushtri KEMALISTESH?
    Epo te mburret burri me ko.qet e te tjereve....
    E ti Qafir (Kavir) Lexo pak historin E Amerikes dhe siq i masakrun me qindra mijra indian te kuq. E sa e di Mongolet jan ende Mongoli.

sa i perket mendimeve per ushtrin Kemaliste. Te mos ishte per Ataturkin sod nuk i kishim pasur keta probleme. Ai ishte qe e Shiti halifetin(Te cilin shqiptart kontribuan shum ta ndertojn) per karik dhe per idet e tij te brishte. La ballkanin Shkaut dhe grekut ia fali ujdhesat. Tradhtoj Egjiptin e palestinen Pse te mburem me ket?

Un mburrem me ata qe luftojn per drejtsi . shpresoj qe ushtria e turkut eshte kthjellur e sheh mir edhe e lufton padrejtsin.
    BAC, SU KRY

Faqja 14 prej 45 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •