Close
Faqja 13 prej 45 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 444
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nuk e kuptoj cfare ka per te debatuar ketu. Ceshtja eshte e thjeshte :

- Izraeli i ra nje anijeje me ndihma humanitare.
    - Kete e beri me vetedijen e plote qe ishte nje veprim i gabuar.

Tani cfare kerkoni prej Izraelit? Te paguaje? Dakord. Le te vendosi nje gjykate nderkombetare edhe Izraeli do te paguaje.

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Po thuhet qe po organizohet edhe nje Fllotill me ndihme humanitare ne drejtim te Gazes por ksaj here me Eskort te Flotes ushtarake Turke.

Ky lajm rrjedh nga bisedat ne Tweeter

TIRANË: SULMI IZRAELIT NDAJ ANIJEVE TURKE I PAJUSTIFIKUESHËM

Me anë të një deklarate për shtyp, MPJ e Shqipërisë thekson se është duke ndjekur e shqetësuar situatën e krijuar në Lindjen e Mesme, ndërsa i kërkon autoriteteve izraelite të nisin menjëherë hetimiet në lidhje me ngjarjen. ...

"Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Shqipërisë është duke ndjekur me shqetësim zhvillimet e fundit në Lindjen e Mesme ku gjashtë anije me aktivistë ndërkombëtarë të paqes që transportonin ndihma humanitare në drejtim të Rripit të Gazës u sulmuan nga forcat ushtarake izraelite dhe si pasojë gjetën vdekjen një numër civilësh e u plagosën disa të tjerë. MPJ e konsideron këtë sulm si të pajustifikueshëm dhe u bën thirrje autoriteteve izraelite të hetojnë menjëherë në lidhje me këtë ngjarje e cila ka tensionuar stabilitetin rajonal dhe me gjerë", theksohet në deklaratën e MPJ.

PESË LUFTANIJE TURKE DO TË QËNDROJNË NË UJËRAT E SHQIPËRISË

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bamir Topi nënshkroi ligjin, i cili lejon hyrjen dhe qëndrimin e përkohshëm në territorin e Republikës së Shqipërisë të një force ushtarake turke. ...

Në bazë të këtij dekreti mundësohet qëndrimi në ujërat territoriale shqiptare të 5 luftanijeve turke, me një ekuipazh të përbashkët prej 1 mijë e 125 forcash ushtarake. Hyrja e tyre në ujërat territoriale të Republikës së Shqipërisë do të bëhet më 22 qershor 2010, ndërsa dalja më 25 qershor 2010. Mediat shqiptare shkruajnë se arsyet e kësaj vizite mbeten misterioze. Ndërkohë mediat greke, njoftojnë se qëndrimi i përkohshëm në ujërat territoriale të Republikës së Shqipërisë i 5 luftanijeve më moderne të ushtrisë turke, ka vënë në lëvizje sistemin e sigurisë kombëtare të Greqisë.

Kishte ber mir Turku qe tebvej ne thirje ARTIKULLIN e 5 te NATO's. Sepse eshte sulmuar nga nje antar qe nuk asht ne NATO
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 01-06-2010 më 08:38
    BAC, SU KRY

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    PESË LUFTANIJE TURKE DO TË QËNDROJNË NË UJËRAT E SHQIPËRISË
    Ta sjelli te gjith floten, ska problem.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Izraeli s`ka per te paguar gje hic. Keta qe fluturojne me presh ne b... per "zhdukje te Izraelit", le ta provojne se ne te s`emes do shkojne.

Vallaj kane imagjinate te papare qe besojne kaq shume tek vellau yne Turk.

Shiko me e bukura: Ushtrine turke e ka themeluar ATATURKU. E kane ne dore gjeneralet kemaliste dhe myslimanet e urrejne Ataturkun dhe kemalistet.
    Nga ana tjeter, ushtrine turke e mban ne kembe Amerika, dhe keta presin qe ushtria turke t`i bjere Izraelit.

Edhe sikur te ndodhe cudia (qe s`ka shans) qe Turqia te sulmoje Izraelin, Izraeli s`ka nevoje te perdore asnje arme, mjafton te armatose ca kurde edhe te hedhin valle se luften e bejne kurdet. Pastaj Stambolli digjet, Izraeli krihet (se i eshte bere gershet se s`e rruan hic).

Erdogani do lehe sa do lehe dhe pas 2 ditesh do harroje se perse po leh, dhe do pushoje se s`ka c`ben.

Nejse, Erdogani, qe i kane kaq shprese keta trimoshat e xhihadit, do e coje per lesh ate ushtrine turke se ushtria turke eshte pro-amerikane. Dhe pastaj turqit te sulmojne kete timin.
    -

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Edhe sikur te ndodhe cudia (qe s`ka shans) qe Turqia te sulmoje Izraelin, Izraeli s`ka nevoje te perdore asnje arme, mjafton te armatose ca kurde edhe te hedhin valle se luften e bejne kurdet. Pastaj Stambolli digjet, Izraeli krihet (se i eshte bere gershet se s`e rruan hic).
    Hahhahha... Shume e drejte. Te njejten gje u thashe edhe une ca postime me pare

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Nga ana tjeter, ushtrine turke e mban ne kembe Amerika, dhe keta presin qe ushtria turke t`i bjere Izraelit.
    Kur Turku ka pasur USHTRI Indiant E kuqt kan qen shumic ne Amerik (para se te hynin kriminelet anglez e ti zhdukin). e Israeli as qe ka qen mendje leje mo egzistim

A duhet qe ta ri-kujtoj Canakalen 1million ushtar nuk munden ta nderptojn fare.
    BAC, SU KRY

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Turqise i ka hy vetja ne qef qe ha inat me Izraelin ne ujrat e veta territoriale .

Ky eshte forum pa pike rendesie dhe kur vjen puna eshte i mbushur me taleban , jo me qe ne ate anije nuk ishte thjesht ekuipazh por kishte me dhjetra talebane qe kane ther nje ushtar ne stomak .

Neper anijet do te kete 600 pasagjere , pse duhen gjithe keta ne nje mision paqesor .

Aty ka jo vetem nobel te paqes siç propagandohet neper media por ka edhe plot islamik xhihadiste .
    Aksidenti ka ndodhur ne ujra neutral, okay. Ata as nuk kane pasur te drejte te hyn ne anije, sepse anija ka qene ne ujra neutrale.
    Une e di se i ke inat muslimanet, dhe nuk te them qe ti marrish ne qef, por ama fol te verteten, ose nuk je burre qe te folish te verteten?!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Kur Turku ka pasur USHTRI Indiant E kuqt kan qen shumic ne Amerik (para se te hynin kriminelet anglez e ti zhdukin). e Israeli as qe ka qen mendje leje mo egzistim

A duhet qe ta ri-kujtoj Canakalen 1million ushtar nuk munden ta nderptojn fare.
    Amerikanet nuk jane lekurkuq o neandertal, jane europiane. Kur Europa kishte ushtri, turqit ishin ne Mongoli duke luajtur e ka kush e ka me ariun panda.

E dyta, nuk te pelqeu ajo pjesa qe fliste per ushhtrine turke (kush e themeloi dhe kush e komandon?) qe s`i je pergjigjur?
    E treta, je aq inteligjent saqe je SHQIPTAR dhe mburresh me ushtri TE HUAJ, dhe je MYSLIMAN dhe mburresh me ushtri KEMALISTESH?
    Epo te mburret burri me ko.qet e te tjereve....
    -

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kurdet te sulmojn Stambollin? ahaha
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Kur lexoj postimet e disave qe me mbrojne aktet kriminale te shtetit cifut, me te vertete nuk mund te paramendoj se midis kombit tim ka njerez te degjeneruar deri ne kete nivel sa qe mbrojne akte te tilla!
    Nuk e ka thene kot Gjergj Fishta " le te dija bota mbare se At Gjergj Fishta prej sodit nuk eshte me shqiptar" !!!
    Kur shikoj berllok te tille qe me mbron kriminalitetin, me mbesin dy opcione, ose une te ndroj kombin, ose keta imbicile qe me mbrojn krimin me i shpall JOSHQIPTAR!!!
    Shqiptari nuk mborn krimin!!!
    Duke pasur parasysh se kombi shqiptar eshte nje komb shum i bukur, atehere ajo qe me ngelet mua ne keto momente eshte qe ti shpall JOSHQIPTARE te gjiteh keta persona qe me mbrojne krimin e organizuar te shtetit cifut!!!

JU NUK JENI SHQIPTAR, JU JENI FUNDRINA E KETIJ KOMBI!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 13 prej 45 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •