Close

Rezultati i Sondazhit: A do ket luft mes Turqis dhe Izraelit

Votues
92. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

24 26.09%
  • Jo

68 73.91%
Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 182
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Kshtu kane thene per vite dhe per Greqine, sa ta kene Rusine e Evropen, Turqia nuk i ben asgje.....por e verteta eshte Turqia shpesh eshte tallur dhe nuk ka pyet as Rusi e as Evrope, mjafton ta perkujtosh incidentin e Qipros.

Pastaj Turqia eshte nder aleatetet me te forte e USA-se, dhe po plasi lufta amerikanet do jene shume asnjanes dhe do mundohen sa ma shpejt ta evitojne kete lufte.

Ku jeton ti lol??

Izraelitet jane shume here me te fuqishem se turqit ne amerik,izraelitet kan kap senatin.lol.

As mos e mendoni qe do plasi luft.Do i ulin per bisedime dhe kaq.Nqs do dikush tjeter luft ajo dihet do filloj.shpesh here izraeli eshte vegel e amerikes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 31-05-2010 më 18:01
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

serafim mos shkruaj do dite hiq.!!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Epo te dali nje pallavesh shqiptar e ti thote turkut katundar , i jep fund cdo lloj debati. :D

Turku te mbajti nen vete per 500 vjet te tera duke e paraqit veten ne arenen nderkombetare si superfuqi per me shume se 5 shekujsh. Kujton se nje emertim i tille nga ana jote peshon si opinion?

Turku luftoi ne tre frontiera te ndryshem me fuqite e kohes , kur stambolli u pushtua mbas anarkise qe ra atje ne dekaden e dyte te shekullit te kaluar, e triumfoi ne ate lufte clirimtare.

Ti ke ndonje krushk ne ushtrine e turqise qe ja dike mire armaten asaj?

Edhe arma berthamore sot nuk tregon fuqi ne nje lufte , se perdorimi i saj sjell shkaterrim total nga te dyja palet . Ajo perdoret si mjet paqeje me shume sesa mjet lufte , ose ndryshe ''paqe nen presion'' .

Turku eshte shtet ushtarak e ka qene i tille ketu e 80 vjet me pare. Nje shtet i ri si izraeli nuk e ka ate takat te merret me boba kaq te medhenj.
    Sic e thashe edhe me larte , veprimet e izraelit vijne si pasoje e mbeshtetjes se amerikes. Sikur amerika te terrqihet nga kjo mbeshtetje , izraeli diten tjeter shef trupat iraniane ne tel aviv......e nuk ka arme berthamore ta ndaloje ate gje.

Kur amerika , superfuqia e botes , nuk mundi te fitoje kundra vietkongave qe si fillim ishin njesi guerrilase , imagjinoje te fitoje izraeli kundra turqise.

Ti , nga njera ane , sa e konsumon uzon dhe llokumet?
    lol
    Ore ti!More kalama i lumtur,mos perdor terminollogji qe nuk ja di kuptimin.
    Mos u hap shum.Dhe historikisht.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    ik o serafim se po le nom

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    po e mbylli temen ketu .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Ku jeton ti lol??

Izraelitet jane shume here me te fuqishem se turqit ne amerik,izraelitet kan kap senatin.lol.

As .
    israelitet mund te kene kapur senatin dhe refatin por lufta nuk behet ne amerik turqit ju a hane zemren israelitve. per 24 ore i shkaterojn

amerika ja ka friken turqis se mos kalon aleate me ruset e kinen pastaj i mori lumi fare

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    ik o serafim se po le nom
    Si po ja çon,nga ana e shendetit?Nuk me dukesh mire...

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    shpresojm se te ket luft un shpresoj se Turqia her do kur do do ta zhduk nga harta e botes Izraelin
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Cfar mendimi keni

A do ket lufte mes dy shteteve Turqis dhe Izraelit ?

Komandot izraelite kanë sulmuar një flotë prej gjashtë anijesh që po bënte përpjekje për të kapërcyer bllokadën vënë Rripit të Gazës duke dërguar atje mijëra ton ushqime.

Ushtria izraelite tha se oficerët e tyre u sulmuan me thika dhe shkopinj, ndërsa ata u ulën në anije nga helikopterët.

Ata thonë se të paktën 10 aktivistë u vranë dhe katër izraelitë u plagosën.

Incidenti ndodhi në det në ujëra ndërkombëtare .

Pamjet televizive nga anija tregojnë oficerë izraelitë që mundohen të marrin kontrollin e personave në anije.

Gjatë gjithë javës Izraeli që mban të pushtuar dhe kontrollon ujrat territoriale të Gazës kishte bërë të ditur se nuk do të lejojë anijet të kalojnë. Ai e ka quajtur flotën një lëvizje politike të lirë dhe tha se ata që janë në bord do të çohen në Izrael dhe më pas do deportohen.

Reagime ndaj veprimit izraelit

Turqia ka protestuar ashpër kundër veprimit izraelit kundër autokolonës së ndihmës duke e përshkruar të papranueshme dhe duke thirrur ambasadorin izraelit në ministrinë e jashtme në Ankara për të dhënë shpjegime.

Autokolona e ndihmës ishte organizuar nga një organizatë bamirësie turke dhe shumica e aktivistëve në bord të gjashtë anijeve janë turq.

Policia ka patur vështirësi në kontrollimin e një turme protestuesish të zemëruar që u mblodhën jashtë konsullatës izraelite në Stamboll .

BE ndërkohë ka bërë thirrje për një hetim të plotë në veprimet e Izraelit kundër autokolonës.

Shefja e politikave të jashtme Catherine Ashton bëri të ditur se Izraeli duhet të hapë menjëherë kufijtë e Gazës./bbc/

http://lajmpress.com/lajme/bota_rajoni/4699.html

...............
    Hahahahahahha, u vranë 10 veta, luftë? Hahahahahahha

Une mendoj qe e ka mbush kupen Izraeli dhe kete here bota do lej babaxhanin e vjeter te merret me ato. Nuk ka lidhje jan apo jo musliman, thjesht e ka tepruar Izraeli
    Po ja merr frymen pothuajse gjith botes
    Në fakt, sapo filluan protestat në Japoni edhe në dy Koretë kundra Izraelit, hahahahahaha.

Citim Postuar më parë nga Abdullah Qasemi Lexo Postimin
    No coment. Mori fund ket here Izraeli anija ka qen plot me zyrtar te nalt europs
    Hahahahahhahah, islami nuk ka kufi.... ups, desha të thoja "injoranca" nuk ka kufi.
    Ishin marinarë mor, jo zyrtarë të lartë, se nuk udhëtojnë me peskarexha ata. Hahahahahaha.

Citim Postuar më parë nga apacer Lexo Postimin
    Po qfar lufte bre bac veq me nis Turki ni ushtar anej Izraeli e shenon kapitullimin
    Hhahahahahhahahaa, jo jo mjafton një @ mail kërcënues.

Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    si duket erdogani ka mare persiper ta shkatroje rjetin terorist cifut, dalangadale ka filluar te vloje kupa, erdogani e ka pastruar ushtrine e vete nga cifutet te cilet i kishtre vendosur udheheqesia komuniste qe ishte para erdoganit ne pushtet.

kur eshte ne pyetje teroro cifut ndaj muslimaneve ,turqive nuk ju intereson as natoja ,as BE e as USA turqia ka kapacitet te shkatroje izraelin e vogel, ata cifutet e dine sa e kane kapacitetin dhe tani si duket ju eshte afruar fundi.

me kete e bejne cifutet si duket e arsyetojne FARAONIN DHE HITLERIN
    Turqia e këputur mo? Tamam jao Turqia nuk pushtoi dot as Qipron? Ahahahhahahaa. Mezi muarri 1/3 e territorit. Ahahahahahhahha

Une mendoj qe kete here Turqit do hakmerren ndaj izraelit dhe izraeli nuk do ket mbeshtetje nga nje mas e gjer perendimore, pra perendimoret do qendrojn indiferent ndaj asaj qe Turqia do ta shkatrroj perfundimisht mizorin e hebrejve
    Po kush e krijoi Izraelin? Lindorët? Ahahahahhahahahha

edhe une kshu mendoj ,sepse edhe evropa dhe e gjithe bota vuan nga iditsirat e cifuteve
    "iditsirat"? Çifutët kanë nxjerrë më shumë profesor e shkencëtarë se kushdo në histori, Shiko se "iditsirat" mos inxjerr Islami. Ahahahhahahahha "Vrit njerëz të pafajshëm se shkon në parajsë edhe merr 40 virgjëresha". Ahahahahhahahaha

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ja i ra turqia izraelit , e cfare behet pastaj?
    Kujtoni se kjo eshte zgjidhja e duhur?

Izraeli ben si i forte ,jo se eshte i forte por sepse ka mbeshtetjen e fuqise me te madhe ne bote , e para asaj fuqie edhe turqia ska guxim te dali. Kjo eshte e gjitha.
    Mgjth jam i sigurte qe nqs nje lufte midis turqise dhe izraelit behet , me gjithe bombat atomike qe ka izraeli , turku i shkel ne jeruzalem brenda dites .

Izraelit ska per ti ardh fundi nga turqia , por nga te gjitha vendet e botes , kur ato te gjitha do bien dakort se veprimet e izraelit jane te papranueshme.
    Sot nxehet greqia , turqia , e neser nxehet anglia , gjermania ,franca e pse jo rusia bashke me kinen.
    Pasnesër Gambia, Zimbabwe, Surinami edhe Guinea-Bisao. Ahahahahahhahahaha Pastaj nxehet edhe Alliasi me Bathoren. Këto janë lagjet e majmunëve të Tiranës.

boxha analisate ka ky forum heheh, poshte raca cifute , i erdhi fundi,rrofte erdogani.

pastaj kush tha qe amerika ka force?? e shohim ,nuk mund te dale ne qosh me nje grup talebanesh ne afganistan dhe irak heheh
    "boxha"? Arabisht?

Amerika talebanët i ka çuar në Pakistan, edhe ndërkohë e vari Husein-in edhe i ka vënë në luftë shi'itët me sunitët në Irak, se USA i financon të dyja palët që ta vrasin njëra-tjetrën. Ahahahhahahhahahahha

Citim Postuar më parë nga abdulazizi Lexo Postimin
    sipas lajmeve qe lajmeruan si duekt aty kish pas edhe shqipatr ndersa serbo sllavet kryqalit gezohen nese degjojn kete lajm posht izraeli rrofshin vllezrit shqiptar dhe turq
    Ahahahhaha, ky majmuni këtu, quan "vëllezer" turqit vetëm se janë majmun si ky, edhe shqiptarët "kryqali" i barazon me serbët?! Ahahahhahahaha

Ik more Ashkali vrit veten, ty nuk të lejohet ta quash veten "shqiptar", shqiptarët para gjithçkaje vejnë bashkëkobësit edhe jo fëlliqësinë fetare. ASHKALI!

Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    Besa e zotit po me duket se i ka ardhure fundi IZRAELITE

1.Amerika nuke eshte me ajo qe ka qen ka 2 fronte te luftes ne bote po ashtu perkrahja amerikane ndaije izraelite dhe veqanarishte popullite amerikane ka ra ne minimume

2.Turqija nuke eshte me ajo qe ka qene para 20 viteve pore nje superfuqi boterore e cila prodhone gjdogje prej A.se deri ne ZH.e ekonomija dhe industrija turke po ekspandone

3.Ushtirija turke eshte nje nder me te fuqishmet ne bote si nga ana logjistike ashtu edhe nga an humane akademike njerzore.

4.Turqija eshte shteti kyqe i cili garantone paqen botrore ne lindje dhe ne azin qendrore e me gjere (Shkurrt nje luft e turqise do thote fundi i IZRAELITE dhe fillimi i luftes se TRET boterore

5. Zoterinje mose folni endrra TURQIJA ka 80 milione banore kundrejte IZRAELITE 6 milone dhe vetem bazate ushtarke turke kane me teper teritore se sa ter shteti izraelite shto ketu edhe shtetet muslimane rrethe izraelite te cilate ne nje konflikte te mundshem mes turqise dhe izraelite te gjitha do i versulen izraelite ne nje qrregullime te tille izraeli do hubaste bosullen e orjentimite evropianet nuke do hynin ne lufte per izraelin kjo esht e sigurte edhe per shkake te dhjetra miliona muslimanve ne shtetet evropiane ndersa nje nderhyrje e amerikes do thote edhe fundi i AMERIKES

6. Nje gje eshte e sigurte izraeline nuk e don askush ashtu si keta nuk e dojn askend perveqe vetes keta i shofine ter njerzite e botes si kafshe ndersa veten si te shenjt dhe mbi te gjithe njerzimin duke mose qene ase te krishter e ase muslimane
    Ahahahhahahhaha, Turqia ka 60 milion banor në vend, edhe 10 milion në emigracion, nga dolën 80 milion? Ahahhahahahhahaha. Nga ata 70 milion, mbi 12 milion janë shqiptarë, mbi 5 milion janë boshnjakë, mbi 15 milion janë kurdë, ke të paktën 1 milion armenë(myslimanë), ke mbi 500 mijë arabë, ke 500 mijë gaugaz, ke mbi 7,5 milion sintë, ke 250 gjeorgjian, ke mbi 250 mijë grekë, ke mbi 100 mijë tartarë etj. Bëji llogaritjet as gjysma nuk dalin turq!

SIDOMOS, Turqia u zhyt në borxhe vetëm të kalonte kufirin me Irakun që të bombardonte kurdët në Irak, imagjinoje se ku mund ti gjejë lekët të sulmojë Izraelin? Te bankat çifute? Ahahahahahhahhahahhahahahaha

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Etiopia,Somalia,Palestina,Afganistani,Sudani,Niger ia,Uganda,Kongo,Ruanda,Angola....etj etj....

Ndersa Shqiperia nuk e ka nga lufta:pa-bukesin,e ka nga budallenjt.
    Agree 100%.

Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Amerika dhe Turqia bashkpunojn bashk dhe mendoj se kan nje bashkpunim shum te fort.

Izraili e ka tepru shum here dhe ishalla eshte e fundit kjo,ishalla e shkatrojn si far sepse keta jane te perzier me far qensh.

Ne kete rast perkrahi Turqin 100% sepse e urrej Izrailin,dhe se Amerika me duket se i ka ngatru pak punt me Izrailin dhe ishalla Amerika e braktis Izrailin dhe kthehet behet me ne Shqipet thjesht nje deshir e imja e kah moti besoj se eeedhe e shqipeve eshte,ishalla na bon nje Shtet te fort,kuptohet te behemi pak edhe vet.
    Ahahahhahahahaha, gjysmën e buxhetit vjetor të të ardhurave të Izraelit e paguan Washington DC. Pikë e zezë, i keni dijet ZERO! AHhahahahahha

Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Jo se thash do kete luft por jam perkrahes i Turqis ne kete bised dmth jame me Turqit sepse per ndryshe nuk i dua per arsye te Historis.

Dhe e di qe jane nje ato,po me duket se kohen e fundit nuk jane si me par,dhe me shum e shoh se Amerika eshte me afer Turqis sesa me Izrailin.
    Po more, ku e pe? Kur Milan fitoj Scudetto-n këtë vit?
    Ahahhahahhahahha, "hashashi vret"! ahahahhahahhahhahahha

Sa për histori nuk flet turku se i bie të kthehet në Siberi pastaj. Ahahhahahha

Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Lat nam me keto tema prej injorantesh edhe nje njeri ne koma do kishte me llogjik!
    Hera e parë që bie dakord 100% me ty Niku(Veje në firmë këtë ahahhahaha).

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    izraeli eshte shteti i 53 i shba dhe izraeli e udhheq ameriken

mirpo po nese bashkohen muslimanet do perfundoj sundimi i ketyre tiraneve gjithsesi keta do humbin mirpo kisha pas deshir qe humbja e tyre te jet sa me shpejt

per ti luftu jehudit muslimanet do bashkohen me te krishteret
    Myslimanët bashkë? ahahhahahhahahha

Bashkë si?

Si shi'itët me sunitët? ahahhahahha
    Bashkë si turqit me kurdët? ahahhahahhah
    Bashkë si algjerianët me magrebinët? ahahahhahahahha
    Bashkë si Singapori me Indonezinë? ahahhahahhaha

etj. etj.

Imagjinoje pastaj krishterë me myslimanë bashkë? hahahahhahahha

Për krishterët ashtu siç thotë bibla "mbretëri e parajsës" do të vijë vetëm kur Izraeli të çlirohet, ky thotë "krishterë me mysliman kundra Izraelit" ahahhahahah

100% ashkali je! 100% mysliman! 100% majmun. DIJET I KENI ZERO!

kollaj eshte te kesh armatim nuklear por eshte shume rende ta perdorish ate sepse thjeshte duhet te keshe ***** ,ndersa cifutet nuk kane ***** te luftojne me turqine , ata mendojne se kane pune me palestinezet me gurre qe edhe me ato nuk e kane nxjere deri ne fund,paramendo palestinezet te kishin armatim sikur cifutet , do ua kishin q.... mamane prej ma te voglit e deri tek vari i GOLDA MEYERIT qe digjet si zagaricf ne ferr.

thjeshte cifutet e provuan luften e fundit me 2006 me hizbollahun dhe e pane sa ishte ora , 35 tanke te djegura ,7 helikoptere dhe 140 ushtare zagara te ngordhur izraelit ,ndera nga ana e hezbollahut vetem civil,sepse ata melehte vrasin civil ,kete ia perkujtoj erdogani ati zagari bithpalarit cifut
    Ahahhahahhahahaha, Izraeli fitoj mor, Hesbollah kapitulloi, ku janë tani? Nuk ekzistojnë më, pushtetin Izraeli ja dha të krishterëve që e morën Libanin. ahahhahahah Ku iku ekonomia Libaneze? PËR LESH! Se e shkriu Izraeli, shkatërroi gjithçka, çdo urë, çdo rrugë, madje edhe fushat me të mbjella. Ahahhahahhaha

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    po sikur qeveria shqiptare ajo e kosoves ti ofrojne ndihmen e tyre ushtarake turqise besoj do e mundim izraelin
    ndoshta dhe pjesa shqiptare e maqedonise te mobilizohet dhe ja nxime kafke izraelitoneve
    Ahahhahahhahahha Kosova nuk po merr dot Mitrovicën, të thuash "Albanija" aty të vrasin.

Shqipëria nuk e ndihmon dot Turqinë se sapo ja fali detin Saliu grekëve. Hani *** tani.

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Zëvendës kryeministri turk Bulent Arinc ka deklaruar se Turqia do ti shpall luft diplomatike izraelit , ai tha se askush të mos pres shpalljen e luftes ushtarake ndaj izraelit nga ana e Turqis për këtë rast . Ai tha shpallja e luftes ushtarake ndaj izraelit nuk eshte zgjidhje dhe nuk eshte e drejt .
    Referencë?

Turqia ta shkrin Izraelin per 20 dite.....nuk paske idene per fuqine ushtarake te Turqise.

Por shpresoj qe nuk do ndodh ndonje lufte, edhe s'ka per te ndodhur per incidenta te tilla e te marrin permasa gjitheperfshirese.
    Ahahahhaha, Izraeli për 6 ditë shkatërroi të gjithë koalicionin islamik, Sauditët janë 10 herë më të fuqishëm se turqit, edhe e hëngrën sa krahu për më pak se një javë. ahahahhahahhahah

Ti po krahaso Egjiptin me Turqine?.....hajde mendje hajde.....Turqia ta shkerdhen Izraelin per nje kohe shkurte.

Po Turqia qe luftoj me gjysmen e Evropes ne betejen e Canakales (me Rusine, Angline, Greqine etj) e qe i zbythi?...tash mos te marrin paralelizma per betejat e me hershme se nuk ja del mban me statistika.
    Iko ore injorant, merrke vesh nga historia ti. Aty Turqia luftoj kundra australianëve edhe neo zelandezëve, vetëm oficerët e tyre ishin britanik. Mos harro se Greqia vetëm e pushtoi Izmirin edhe po e merrte edhe Stambollin, po u sulmuan nga trakia nga bullgarët edhe u tërhoqën.

Mëso historinë!

Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Mos e ngritni Izraelin ne qiell, se s'eshte i tille.
    Kujtone humbjen qe pati me Hezbollahun, e lere me me Turqine, si forca kryesore e Nato-s.
    Turqia forca kryesore e NATO-s? HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHA

SA KAM QESH! Turqia është zero me bisht! 1-2 po ngopet nga kurdët, nga qipriotët, nga arabët, nga armenët, nga KUSHDO!

Hesbollah e hëngri sa krahu me Izraelin, mos harro se Izraeli jo vetëm që fitoi luftën, jo vetëm vuri qeveri kukull krishtere në Liban, por e shkatërroi Hesbollah-un përgjithmon, ku është Hebollah tani? NUK EKZISTON MÊ! Ku e ke parë historinë e "Hesbollah fitimtar"? Te forumet majmunslimane? HESBOLLAH IS DEAD! Liban udhëhiqet nga të krishterët që u sollë në pushtet nga Izraeli, budalla je?
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Gjino.... ku ke pas nerva me bo ket roman mer daj
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •