Close

Rezultati i Sondazhit: A do ket luft mes Turqis dhe Izraelit

Votues
92. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

24 26.09%
  • Jo

68 73.91%
Faqja 6 prej 19 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 182
    i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Turqia, deri me sot ka luftuar me katunaret e Greqise e katunaret Kurd.Ndersa Izraeli ka 40 vjet qe lufton me katunaret qe ka pereth,e mund te luftoje edhe me katunaret Turq.
    Nje ushteri e forte o e fuqishme duhet te kete:
    1)Mundesi financjare,o thjesht leke.
    2)Bindjen e ushterise,idealin qe nje ushtar di per se lufton.

Lufta nuk behet me hallve llokume o uzo,dhe se i ke me shumic.
    Turqia ta shkrin Izraelin per 20 dite.....nuk paske idene per fuqine ushtarake te Turqise.

Por shpresoj qe nuk do ndodh ndonje lufte, edhe s'ka per te ndodhur per incidenta te tilla e te marrin permasa gjitheperfshirese.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    sbesoj se do te kete luftera por Izrali me te vertete pe tepron,vetem se ndonje dite do te behet boll (sa i perket Turqise me Izraelin e ha si kikiriki Turqia Izraelin)
    LOOOOOOOOOOL
    (une jam musliman dhe e dua Izraelin,nuk jane te gjithe fajtore)
    Ndryshuar për herë të fundit nga USA NR1 : 31-05-2010 më 16:02

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Turqia, deri me sot ka luftuar me katunaret e Greqise e katunaret Kurd.Ndersa Izraeli ka 40 vjet qe lufton me katunaret qe ka pereth,e mund te luftoje edhe me katunaret Turq.
    Nje ushteri e forte o e fuqishme duhet te kete:
    1)Mundesi financjare,o thjesht leke.
    2)Bindjen e ushterise,idealin qe nje ushtar di per se lufton.

Lufta nuk behet me hallve llokume o uzo,dhe se i ke me shumic.
    Te dyja keto i kane si Izraeli ashtu edhe Turqia. Nqs do merrje kush eshte me i fuqishem, muskujt tregohen me bomba berthamore, por gjithashtu, nuk nenvelftesohet Turqia, e cila posedon nje nga ushtirte me te forta sot per sot.
    Te dyja jane shtete me pervoja luftarake, fjalet e fundit ama i thone aleatet

Nejse, per ata qe shpresojne qe do kete lufte, mendimi im eshte qe do zhgenjehen...
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Izraeli je njehere, ka deshmuar se eshte shtet qe nuk respekton as mearrveshjet nderkombetare, e as qe ka ne shpirtin e vet ndjenjen humanitare. Ata nuk kan mesuar as gjene me te vogel nga historia. Arroganca, me te cilen ata sillen ndaj botes tjeter eshte neveritese dhe e pa shembull. Ne kete aspekt, mendoj une, ia kalojne edhe prijeve psikopat nga Irani.

Incidenti i fundit edhe tejet i eger dhe primitiv. Shpresoj shume ( por edhe dyshoj shume) qe bota do ti thot stop njehere e mire. Kurse sa i perket pytjes se hapesit te temes, une nuk e besoj se dote kete nje lufte te tille.

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anëtarësuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Nuk besoj te kete lufte sepse nuk ka ***** turku te matet me izraelitet .
    Me duket se ca tipa ketu se kane idene e fuqise qe ka ushtria izraelite e vete shteti izraelit.

Ju kujtoj se ne luften e 6 diteve , forcat ajore izraelite arriten te shkaterronin brenda 24 oreve gjithe floten ajrore egjiptiane .
    Ne te njejten kohe luftonin me 3 shtete fqinje dhe 6 shtete te tjere kontribuonin ne lufte me ushtare e mjete kunder izraelit .

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Ti po krahaso Egjiptin me Turqine?.....hajde mendje hajde.....Turqia ta shkerdhen Izraelin per nje kohe shkurte.

Po Turqia qe luftoj me gjysmen e Evropes ne betejen e Canakales (me Rusine, Angline, Greqine etj) e qe i zbythi?...tash mos te marrin paralelizma per betejat e me hershme se nuk ja del mban me statistika.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 31-05-2010 më 16:18

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Mos e ngritni Izraelin ne qiell, se s'eshte i tille.
    Kujtone humbjen qe pati me Hezbollahun, e lere me me Turqine, si forca kryesore e Nato-s.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Izraeli s'ka frik as turqi e as greqi e as palestine.Sa te ket ameriken gjalle se prek dot njeri.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Izraeli s'ka frik as turqi e as greqi e as palestine.Sa te ket ameriken gjalle se prek dot njeri.
    Kshtu kane thene per vite dhe per Greqine, sa ta kene Rusine e Evropen, Turqia nuk i ben asgje.....por e verteta eshte Turqia shpesh eshte tallur dhe nuk ka pyet as Rusi e as Evrope, mjafton ta perkujtosh incidentin e Qipros.

Pastaj Turqia eshte nder aleatetet me te forte e USA-se, dhe po plasi lufta amerikanet do jene shume asnjanes dhe do mundohen sa ma shpejt ta evitojne kete lufte.

Shteti izraelit duhet ndeshkuar ne nje menyre ose ne ndonje tjeter. Sanksione te forta ekonomike dhe diplomatike do te ishin me te pershtatshmet si fillim. Eshte nje shtet ku arroganca dhe mungesa e meshires ndaj jocifuteve nuk njohin limit.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Faqja 6 prej 19 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •