Close

Rezultati i Sondazhit: A do ket luft mes Turqis dhe Izraelit

Votues
92. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

24 26.09%
  • Jo

68 73.91%
Faqja 5 prej 19 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 182
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Amerika dhe Turqia bashkpunojn bashk dhe mendoj se kan nje bashkpunim shum te fort.

Izraili e ka tepru shum here dhe ishalla eshte e fundit kjo,ishalla e shkatrojn si far sepse keta jane te perzier me far qensh.

Ne kete rast perkrahi Turqin 100% sepse e urrej Izrailin,dhe se Amerika me duket se i ka ngatru pak punt me Izrailin dhe ishalla Amerika e braktis Izrailin dhe kthehet behet me ne Shqipet thjesht nje deshir e imja e kah moti besoj se eeedhe e shqipeve eshte,ishalla na bon nje Shtet te fort,kuptohet te behemi pak edhe vet.
    Enderr e bukur...

Te hysh ne luft me Izraelin do te thot te hysh ne luft me Ameriken.
    Amerika eshte Izraeli, Izraeli eshte Amerika , dhe nuk behen luftrat kaq leht qysh po mendoni ju.

Nuk do te kete luft midis Izraelit dhe Turqis pershkak se Izraeli posedon armatim berthamor. Po qe se hyjn ne luft, fundi i Izraelit eshte i sigurt, mirpo edhe fundi i Turqis eshte i sigurt, dy bomba berthamore dhe Turqia behet shkrumb e hi.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    jo, nuk kuptova problemin tend me izraelin!
    Thjesht e urrej sepse kjo vret,masakron gra,femij dhe askush nuk i thot STOP.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Enderr e bukur...

Te hysh ne luft me Izraelin do te thot te hysh ne luft me Ameriken.
    Amerika eshte Izraeli, Izraeli eshte Amerika , dhe nuk behen luftrat kaq leht qysh po mendoni ju.

Nuk do te kete luft midis Izraelit dhe Turqis pershkak se Izraeli posedon armatim berthamor. Po qe se hyjn ne luft, fundi i Izraelit eshte i sigurt, mirpo edhe fundi i Turqis eshte i sigurt, dy bomba berthamore dhe Turqia behet shkrumb e hi.
    Jo se thash do kete luft por jam perkrahes i Turqis ne kete bised dmth jame me Turqit sepse per ndryshe nuk i dua per arsye te Historis.

Dhe e di qe jane nje ato,po me duket se kohen e fundit nuk jane si me par,dhe me shum e shoh se Amerika eshte me afer Turqis sesa me Izrailin.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Lat nam me keto tema prej injorantesh edhe nje njeri ne koma do kishte me llogjik!
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Jo nuk do të ket luft mes Turqis dhe Izraelit,ushtria Turke është e fort me armatim konvencional,mund te luftoi me Greket,Kurdet me Izraelin sja mban,Izraeli është fuqi nukleare me te nuk luhet.
    Turqia me acarimin e mardhënjeve me Izraelin po fiton simpati te muslimanet këtu po i bën konkurenc Iranit,ky mund të jetë edhe qellimi i Erdoganit te paraqitet si lider i muslimanve,kjo i konvenon edhe perendimit më mirë Erdogan se Ahmadin nexhati.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    izraeli eshte shteti i 53 i shba dhe izraeli e udhheq ameriken

mirpo po nese bashkohen muslimanet do perfundoj sundimi i ketyre tiraneve gjithsesi keta do humbin mirpo kisha pas deshir qe humbja e tyre te jet sa me shpejt

per ti luftu jehudit muslimanet do bashkohen me te krishteret
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    kollaj eshte te kesh armatim nuklear por eshte shume rende ta perdorish ate sepse thjeshte duhet te keshe ***** ,ndersa cifutet nuk kane ***** te luftojne me turqine , ata mendojne se kane pune me palestinezet me gurre qe edhe me ato nuk e kane nxjere deri ne fund,paramendo palestinezet te kishin armatim sikur cifutet , do ua kishin q.... mamane prej ma te voglit e deri tek vari i GOLDA MEYERIT qe digjet si zagaricf ne ferr.

thjeshte cifutet e provuan luften e fundit me 2006 me hizbollahun dhe e pane sa ishte ora , 35 tanke te djegura ,7 helikoptere dhe 140 ushtare zagara te ngordhur izraelit ,ndera nga ana e hezbollahut vetem civil,sepse ata melehte vrasin civil ,kete ia perkujtoj erdogani ati zagari bithpalarit cifut

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po sikur qeveria shqiptare ajo e kosoves ti ofrojne ndihmen e tyre ushtarake turqise besoj do e mundim izraelin
    ndoshta dhe pjesa shqiptare e maqedonise te mobilizohet dhe ja nxime kafke izraelitoneve
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    qeveria shqiptare e kishte denuar aktin terorist te izraelit ndaj konvojit humanitar,mos ki dert se e dine kush eshte terorist dhe kush i terorizuar

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Zëvendës kryeministri turk Bulent Arinc ka deklaruar se Turqia do ti shpall luft diplomatike izraelit , ai tha se askush të mos pres shpalljen e luftes ushtarake ndaj izraelit nga ana e Turqis për këtë rast . Ai tha shpallja e luftes ushtarake ndaj izraelit nuk eshte zgjidhje dhe nuk eshte e drejt .
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 5 prej 19 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •