Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 110
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Moj ty si shume po te hy ne pune ai!!
    Tani e tutje ti sa here qe une do diskutoj me ty, ti e ke ndermend te me flasesh per te??
    Nese do, ta kaloj ne linje ndonje dite dhe pyete vete cfare te duash. Vetem mos u habit kur do te te pershendes me selam-paqe (ushtari lol!)
    Mua ai?! lol Eh sa naive je o goc. Lexo per ca e kam permendur lexo dhe mos ja bej shume qejfin vetes.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    infinity !!! te te jap nje keshille miqesore !!! pse i thua njerzve ate qe nuk duan te degjojne ??? harxhon kohe kot se njerzit me sa kam vene re une nuk degjojne ate qe ti thua, por ate qe atyre u intereson te degjojne !!! meqe asgje nga ato qe ke thene me siper su intereson kot qe harxhon frymen tende !!! shalom !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Jo s'te kercėnova, un vetem te thash ha *** pas ekranit tend, e asgje me shume
    Po e ha ti me duket se ti po ben presion mbas nje ekrani. Sa te forte jeni ju mjekerpalaret mbas ekraneve se keshtu balle per balle ta hani te gjithe.

Shko ngri menderen tani dhe leri llafet.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    uvejsa pse mendon qe Amerikanet ben mire qe ju cliruan juve, por jo mire qe mundohen te shpetojne te tjeret nga sistemet diktatoriale qe sundojne?
    Normal qe Amerika kishte dhe interesin e saj qe ju ndihmoi juve, por ju se refuzuat ndihmen. E mbyllet nje sy e nje vesh.
    A nuk po ben te njejten gje Amerika me shtetet e tjera, me Irakun? Atje ku ka interes vete ndihmon.
    Vetem ju e meritoni te jetoni ne liri? Serbeve besoj nuk ju duk e drejte perkrahja qe ju beri juve Amerika. Per ta Amerika eshte armik. Dhe atje ku kane vajt Amerikanet do hasin kundershtime e do kene konfrontime me perkrahesit e diktatures. Do kete dhe viktima te pafajshme fatkeqesisht.
    Kush po cliron oj mia?!!!! Ata po okupojne, ata po vrasin, ata po plackisin, ata po shtyjne ne lufte civile, ata burgosin dijetaret muslimane. Keta i cuan ti clirimtare??

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kush po cliron oj mia?!!!! Ata po okupojne, ata po vrasin, ata po plackisin, ata po shtyjne ne lufte civile, ata burgosin dijetaret muslimane. Keta i cuan ti clirimtare??
    Mos me thuaj qe gjate luftes ne Kosove nuk u vra asnje Shqiptar apo serb...

Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    infinity !!! te te jap nje keshille miqesore !!! pse i thua njerzve ate qe nuk duan te degjojne ??? harxhon kohe kot se njerzit me sa kam vene re une nuk degjojne ate qe ti thua, por ate qe atyre u intereson te degjojne !!! meqe asgje nga ato qe ke thene me siper su intereson kot qe harxhon frymen tende !!! shalom !!!
    Ytttttttt izraelit edepsez qe qenke.
    Allahu dhe Mahmuti do te shkaterrojne, ja prite.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Mua ai?! lol Eh sa naive je o goc. Lexo per ca e kam permendur lexo dhe mos ja bej shume qejfin vetes.
    Po de ty, se mua jo. E lexova, po s'ka nevoje ne cdo postim te m'pyesesh per te.
    Une shume miqesisht te thashe qe nese je kurioze me dite se si u be qe ai deshiron te jete kosovar, do ta ofroj mundesine, e ti e keqkuptove.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Mos me thuaj qe gjate luftes ne Kosove nuk u vra asnje Shqiptar apo serb...
    Mos fol palidhje. Si deshiron ta krahasosh luften e Nato-s ne Kosove me ate ne Irak e Afganistan?!! Lexo, shiko dhe meso se cfare jane interesat e seciles prej ketyre lufterave.

Po de ty, se mua jo. E lexova, po s'ka nevoje ne cdo postim te m'pyesesh per te.
    Une shume miqesisht te thashe qe nese je kurioze me dite se si u be qe ai deshiron te jete kosovar, do ta ofroj mundesine, e ti e keqkuptove.
    Flm per oferten e dashur megjithate njerez qe mohojne vendin e tyre per fene, per mua jane me poshte se kafsha dhe jo me te harxhoj kohe te flas me ta.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mos fol palidhje. Si deshiron ta krahasosh luften e Nato-s ne Kosove me ate ne Irak e Afganistan?!! Lexo, shiko dhe meso se cfare jane interesat e seciles prej ketyre lufterave.
    Pa he ma thuaj ti .

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •