Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 110
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Eh moj uvejsa, per te cliruar vendin tend nuk ishin injorante keta ushtaret amerikan? Edhe per t'u martuar me kushurirat tuaja prape nuk ishin injorant budallenj, ama kur behet fjale per fene tuaj jane eee?
    Eh moj goce, si nuk e fusni ne funksion edhe ju ate mendje.
    Vendin tim e kane cliru, por kjo nuk me ben mua te pandjeshme ndaj krimeve qe bejne ata ne bote, sic beri dikush me ne.

Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Eh moj goce, si nuk e fusni ne funksion edhe ju ate mendje.
    Vendin tim e kane cliru, por kjo nuk me ben mua te pandjeshme ndaj krimeve qe bejne ata ne bote, sic beri dikush me ne.
    Thjesht jam kurioze te di se si i thua apo do i thuash atij nipit tend qe e ka babane amerikan: POSHTE AMERIKA DHE TI BASHKE ME TE. POSHTE BABAI YT DHE VENDI NGA VJEN AI! ALLAHU EKBER!

Jam e sigurte qe keta ushtaret amerikan qe kane marre kushurirat tuaja s'jane injorant budallenj, keta kane qene paqeruajtes kurse shoket e tyre kriminel. lol

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623

P.S. s0ni, flm, gjithashtu dhe ty. Si ja kalove sot se ketej nga ne beri shi deri tani?
    I'm going crazy, kam tere diten duke lexuar/mesuar....tani kam vene muziken ne qiell edhe oppa te nxjerr pak stresin e merrem me fsh lol

La la e le le per tullacin ti me le.... sic e sheh po shkoj drejt cmendurise haha

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Thjesht jam kurioze te di se si i thua apo do i thuash atij nipit tend qe e ka babane amerikan: POSHTE AMERIKA DHE TI BASHKE ME TE. POSHTE BABAI YT DHE VENDI NGA VJEN AI! ALLAHU EKBER!

Jam e sigurte qe keta ushtaret amerikan qe kane marre kushurirat tuaja s'jane injorant budallenj, keta kane qene paqeruajtes kurse shoket e tyre kriminel. lol
    Nuk jane ne shumes, eshte nje.
    Nuk do i them une, do u thote babai i tyre vete. Ai nuk do luftera dhe i denon po aq sa une.

Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    I'm going crazy, kam tere diten duke lexuar/mesuar....tani kam vene muziken ne qiell edhe oppa te nxjerr pak stresin e merrem me fsh lol

http://www.youtube.com/watch?v=V5-VuT0RRlw

La la e le le per tullacin ti me le.... sic e sheh po shkoj drejt cmendurise haha
    Te paska marre shenjtani mendt. Allahu te udhezofte e te dhente fuqi ta kalosh kete faze cmendurie.

Citim Postuar mė parė nga uvejsa
    Nuk do i them une, do u thote babai i tyre vete. Ai nuk do luftera dhe i denon po aq sa une.
    Babai i tyre, nje ish-ushtar amerikan, do i thote te birit POSHTE AMERIKA?!

Po pse ai per cfare u fut ne ushtri kur nuk pelqente luftrat apo per te luajtur me gogla? lol

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Jo c'eshte ajo fjale. Te pakten bravo ju qofte qe e pranoni qe feja per ju eshte me e rendesisshme se ai/ajo qe ju ka bere koken dhe se gjaku qe ju rrjedh ne vena. Lum si ju per Mahmutin tuaj!

P.S. s0ni, flm, gjithashtu dhe ty. Si ja kalove sot se ketej nga ne beri shi deri tani?
    Feja eshte kapitale, eshte arsyeja e jetės son !
    Pse flet shqip, nuk te pyeti fare, po me fole sic me flet pas ekranit tend, do te dalesh ne faqen e par te gazetave te se neserme ! E pse ? Vetem pse je nje trullqe e krishter !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Babai i tyre, nje ish-ushtar amerikan, do i thote te birit POSHTE AMERIKA?!

Po pse ai per cfare u fut ne ushtri kur nuk pelqente luftrat apo per te luajtur me gogla? lol
    Moj ty si shume po te hy ne pune ai!!
    Tani e tutje ti sa here qe une do diskutoj me ty, ti e ke ndermend te me flasesh per te??
    Nese do, ta kaloj ne linje ndonje dite dhe pyete vete cfare te duash. Vetem mos u habit kur do te te pershendes me selam-paqe (ushtari lol!)

Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Feja eshte kapitale, eshte arsyeja e jetės son !
    Pse flet shqip, nuk te pyeti fare, po me fole sic me flet pas ekranit tend, do te dalesh ne faqen e par te gazetave te se neserme ! E pse ? Vetem pse je nje trullqe e krishter !
    Se pari, ti uvejsa e ke emrin qe ju pergjigje pyetjes qe bera une?

Se dyti, une nuk jam e krishtere.

Se treti, ti po me kercenon mua ne virtualitet?!
    Hahahahahhahahahahahhahahaahhahahahahhahahhaha, te lutem mos me thuaj qe sapo me kercenove ne virtualitet.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    uvejsa pse mendon qe Amerikanet ben mire qe ju cliruan juve, por jo mire qe mundohen te shpetojne te tjeret nga sistemet diktatoriale qe sundojne?
    Normal qe Amerika kishte dhe interesin e saj qe ju ndihmoi juve, por ju se refuzuat ndihmen. E mbyllet nje sy e nje vesh.
    A nuk po ben te njejten gje Amerika me shtetet e tjera, me Irakun? Atje ku ka interes vete ndihmon.
    Vetem ju e meritoni te jetoni ne liri? Serbeve besoj nuk ju duk e drejte perkrahja qe ju beri juve Amerika. Per ta Amerika eshte armik. Dhe atje ku kane vajt Amerikanet do hasin kundershtime e do kene konfrontime me perkrahesit e diktatures. Do kete dhe viktima te pafajshme fatkeqesisht.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Se pari, ti uvejsa e ke emrin qe ju pergjigje pyetjes qe bera une?

Se dyti, une nuk jam e krishtere.

Se treti, ti po me kercenon mua ne virtualitet?!
    Hahahahahhahahahahahhahahaahhahahahahhahahhaha, te lutem mos me thuaj qe sapo me kercenove ne virtualitet.
    Jo s'te kercėnova, un vetem te thash ha *** pas ekranit tend, e asgje me shume

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •