Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Sipas New York Times, ketu ndodhej vendi perpara sa te fillonte hyrja neper anije:
![]()
Il Club Più Titolato Al Mondo
Lajme të fundit nga anijet e Gazes :
Pas zbritjes me helikopter të ushtrisë jahude mbi anijet humani...tare nga një ushtarë jahud ka rën një dokument ku urdhërohet ti ekzekutonte përsonat e cakutar që ishin si udhëtarë në anijet e Gazes.
Ky dokument per disa momente u kap edhe nga një kamer në vendin e ngjarjes, ne do tua sjellim një foto nga xhirimi i dokumentit
![]()
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Ca jane kto budallalliqe qe nxirrni ketu . Sipas teje ushtria izraelite i jepka urdherat me vete cdo ushtari per ekzekutim te personave ne anije , ne nje anije ku ndodhen qindra vete....nje person duhet te jete shume idiot te besoje te tilla gjera ose ose oficeret e ushtrise izraelite paskan rrjedhur fare , gje qe sme duket shume bindese .
Njëri prej ekuipazhit te flotes se Lirise te sulmuar nga terroristet cifut eshte Sead Ramadani nga Sllupçani.
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Ho me ju cifutet e forumit po ferkoni duart pse nje ushtri sulmoj sa civil te pa armatosur!!!!! Por a e dini ju qe keta jane TURQE !!!!! Turku e njef kush e njef si popull, un qe i njof kame dale ne perfundim qe jane sy pa trembur. krejt ndryshe nga israelitet qe dhj.sin gjak si popull.
Turku po te doje e shkateron israelin per 24 ore
Krijoni Kontakt