Ne teori ashtu si thua ti eshte, por eshte larg realitetit.
siç thashe une e mbroj per simpati personale,
jam i zoti te jap "argumente" per te justifikuar kete simpati, po evitoj ta genjej veten si shumica ketu dhe them realitetin se si ndihem.
Sa persona ketu qe jane kunder izraelit nga ana tjeter thone se pushtimi osman ishte nje bekim per shqiperine?
E pra, ti mund te perdoresh objektivitetin(deri ne nje fare pike) por mos harro se je ne mes te nje tufe ku argumenti eshte thjesht justifikim per nje simpati tej mase instiktive, perfshire dhe mua, po te pakten kam guximin ta shoh realitetin ne sy.
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Simpatin nuk mund te jua mohoj askush por duhet te beheni real qe nuk mund te ju shkoj larg me kete sjellje te izraelit kundrejt nje shteti siq eshte turqia.
respektoj shume mendimin dhe sinqeritetin tend
une nuk e kam problem te shaj diçka apo dike per te cilin edhe kam simpati...
nuk po me bie nder mend ndonje person te cilin e stimoj dhe nuk kam asgje negative per te thene ndaj tij...
nese nuk bejme nje gje te tille, debatojme si tifozet e ekipeve te futbollit. ata lavderojne ekipin e tyre gjithmone...
Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 31-05-2010 më 13:05
Vasudhaiva Kutumbakam
mendja eshte gje e madhe,
ajo qe na ndan nga kafshet,
e bukura eshte se keta urrejne izraelin, por nuk jane te ndergjegjshem se jane skllever te nje sistemi ekonomik e politik te krijuar nga çifutet, nje sistem ku jane te zhytur deri ne gryke , me dashje ose pa dashje qe te gjithe japin kontributin e vet.
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Kryeministri turk: Ky eshte një kriminalitet shtetror nuk do të heshtim
kësaj radhe .
Ketij sulmi duhet ti përgjigjemi tha në mes tjerash Kryeministri TURK
![]()
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
"Do te vij nje dite,per çdo jahudi qe se kam vrare do te me mallkoni"....Thenie e ADOLF HİTLERİT.sot u vertetua kjo thenie....
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Krijoni Kontakt