a tu pi qaj jeni a...
a tu pi qaj jeni a...
shi si lodhen kta hahahah per at po ec fatmiri leht se gajlet po ja mbani ju :P
if love is the answer, could you rephrase the question?
Kta te Pdk.se edhe vjedhin edhe e financojne krimin.
Ju qe e mberoni z Limaj nga akuza per korupecion nuk keni fuqi ti ndihemoni.
Drejtesia ne keto raste nuk blehet me pare, ndoshta i shpeton hapesit,burgut ose letesohet pake denimi, pore kajtjes dhe dyshimit te popullit qe e ka zgjedhe nate funkecion kurre smuned ti shpetoj. z Limaj ashete ai qe e zgjedhe kete dyshim dhe akuz, a ashete i fajtore ose jo, nese e ndjen vetin te paster nuk i duhen 5 advokat as ekuregja, vetem i duhet te dorezohet i tani para drejtesis.
nese si din keto rregulla jase nuk i teket ne te marre shembell nga me te dijeqemit. Ministri britanik kërkon falje dhe i kthen paratë shtetit.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
EULEX-i po heton mbi 100 raste për korrupsion
Publikuar: Sot, më 31 maj 2010
Prishtinë, 31 maj – Prokurorët e misionit të BE-së për sundimin e ligjit në Kosovë, EULEX, janë “stërngarkuar” me raste të dyshimit për korrupsion. Prokurorët e këtij misioni, krahas hetimeve në rastin Limaj, po i hetojnë edhe gjashtë raste të tjera të krimit të organizuar, ku janë të përfshirë zyrtarë të lartë, ndërkaq numri i rasteve të korrupsionit në nivele më të ulëta është edhe më i lartë. Numri i rasteve ku dyshohet për korrupsion në të gjitha nivelet, përfshirë edhe atë lokal, në të cilat po heton misioni, kalon shifrën 100.
Prokurorët e EULEX-it në nivel të Prokurorisë së Qarkut po hetojnë rreth 60 raste të korrupsionit, ndërsa ata në nivele të tjera në më shumë se 40.
Për më shumë, misioni po punon në hartimin e një orari të pushimeve për stafin, i cili do të mundësonte që ritmi i punës së misionit të mos bjerë as gjatë verës.
“Shumica e njerëzve i duan pushimet gjatë verës, mirëpo ne jemi të sigurt se ritmi i punës së misionit nuk do të bjerë në asnjë moment”, ka thënë zëdhënësja e EULEX-it, Kristina Herodes.
Sipas saj, plani për pushime do të hartohet në mënyrë që sferat ku misioni po punon më shumë të mos pasivizohen.
Zyrtarët e misionit deklarojnë se ende janë në shqyrtim të fakteve për rastin Limaj, përderisa misioni po përgatitet edhe për ngritjen e aktakuzës. Krahas ministrit Fatmir Limaj dhe shefit të prokurimit në MTPT, Nexhat Krasniqi, EULEX-i tashmë ka edhe të dyshuarin e tretë të rëndësishëm në këtë rast. Zyrtarët e këtij misioni nuk kanë dashur që ta zbulojnë emrin e tij, por kanë pranuar se bëhet fjalë për një zyrtar të lartë në këtë dikaster qeveritar. (më gjerësisht në numrin e sotshëm të “Kohës Ditore”)
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC, U KRYMB , E HASA ME QEVERIN E RRENES JO VETËM QË PO E VJEDH POPULLIN , PO PO KËRKON EDHE NDIHMA PËR TU MBROJTUR NGA LIGJI!
Ky forum është shqiptarë dhe nuk po kuptoj pse po lejohen disa me flamura të bosnes me u fut këtë e me blu m*t?!!!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Hë o Slluzhbeniku i brahim dinarit, qeshtu ke mbledh pare për fondin e bukoshit dhe tash mbledh dhe për limen, je msu me i sherby titizmit te brahim dinarit dhe tash partiashave dhe partis së tenderave !
allahile kalloxoju forumistave qysh je ish i burgosur poltik e me brahim dinarit dhe bukoshin, thuaju thuaju shokt, po lere more qfar shokesh po dhe taliban je, di sdin tjeter veq allahi allahi, allahin se ke mesu me te burgosur Poltik se ata kan pas tjera Vlera dhe parime !
thuaj dhe njeher si tek forumi Kosova de veq allahu na trason rrugen e liris !
Ka pas edhe të infiltruar në burg kinse për politk, o grepi!
Kqyrja flamurin e bosnes ,e ski cka e komenton ket fundrrinë!
Me pa sa rendi ju ka bo te shpija e këtij shahistit!
Jo për me lujt shah , po ky po kontribon për fondin , me rrob të shpisë ( e din ky!)
Kështu e ka msu milloshi e him govna, tash po e perdorin këta të tjerët.
Nuk kan thon kot se "spiunat e laviret i përdor cdo regjim!"
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC, U KRYMB , E HASA ME QEVERIN E RRENES JO VETËM QË PO E VJEDH POPULLIN , PO PO KËRKON EDHE NDIHMA PËR TU MBROJTUR NGA LIGJI!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Prishtinë, 31.05.2010
Prishtinë, 31 maj – Prokurorët e misionit të BE-së për sundimin e ligjit në Kosovë, EULEX, janë “stërngarkuar” me raste të dyshimit për korrupsion. Prokurorët e këtij misioni, krahas hetimeve në rastin Limaj, po i hetojnë edhe gjashtë raste të tjera të krimit të organizuar, ku janë të përfshirë zyrtarë të lartë, ndërkaq numri i rasteve të korrupsionit në nivele më të ulëta është edhe më i lartë
në mesin e gjasht rasteve dy raste po dihen deri tash
rasti Bllaca ----ku janë të përfshirë zyrtarë të lartë- veq ky jav ka qit siguresat
rasti Limaj ----ku janë të përfshirë zyrtarë të lartë
31.05.2010
ooooooooooooooo car
Zyrtarët e misionit deklarojnë se ende janë në shqyrtim të fakteve për rastin Limaj, përderisa misioni po përgatitet edhe për
ngritjen e aktakuzës
jam i paster si loti
si në Hagë atu edhe në Prishtin
me kete deshmohet se sa i paster ka qen edhe ne Hage
Krijoni Kontakt